Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9

Thread: DTH la 10 tv

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Galati
    Posts
    223
    Posts Thanks / Likes

    Default DTH la 10 tv

    Stie cineva cum as putea rezolva chestiunea aceasta pe un singur abonament,o singura parabola,un singur LNB?
    Multumesc anticipat.
    1,5 m ;strong 4355 evo + lnb invacom twin 0,3 db;

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ciprian_73 View Post
    Stie cineva cum as putea rezolva chestiunea aceasta pe un singur abonament,o singura parabola,un singur LNB?
    Multumesc anticipat.
    ... sunt numai ochi si urechi sa aflu si eu daca se poate face vreo minune. Raspunsul meu e NU se poate.
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  3. #3
    Wind of change Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Pretutindeni si nicaieri
    Posts
    1,477
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deocamdata nu.

  4. #4
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Romania
    Posts
    88
    Posts Thanks / Likes

    Default @ Ciprian_73

    Probabil ca doresti ca pe fiecare din cele 10 televizoare sa urmaresti alt post de televiziune?
    Dorel Visan: "mi-ati bagat maimuta-n casa." filmul Occident

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    33
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se poate cu receptoare echosmart (max si cred ca si focus) adica o antena , 1 lnb, 1 abonament , 1 echosmart 790 , 9 echosmart 770 si 1 Echosmart RS232 Switchbox

  6. #6
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Brasov
    Posts
    3,254
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ca instalatie de facut, e ok, la unul dintre DTH-urile noastre (nu dau nume ca sa nu fac reclama), adica cu o singura antena poti pune in functiune chiar si peste 30 de televizoare/receptoare satelit!
    Problema se pune insa la abonament/costuri lunare... cu unul singur nu merge la 10 camere insa merge cu 3 abonamente pentru 9 camere iar asta te poate duce la o plata lunara totala de aprox 250 RON - 300 RON lunar (tva inclus)
    La DTH-ul despre care vorbesc, manopera de instalare/cablare si echipamentele de receptie nu te vor costa nimic... incepi direct cu abonamentul!

    RO (BV), 2.2M (Ku&C), 1.2M (Ku, HH), 95'E - 45'V, Deviser S-30 Sat Meter, Amiko X-Finder DVB-S/S2 & T/T2, LG DVB-S/S2 4K,
    Onkyo T-4711, Technics G-70, Grundig Satellit 500, Tecsun PL-660, Sangean ATS 909X, FM Yagi 5 el., TV Yagi ATX & Angel.

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    33
    Posts Thanks / Likes

    Default

    corect , e o alta varianta

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    United States of Europe
    Posts
    17,549
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rz + View Post
    Ca instalatie de facut, e ok, la unul dintre DTH-urile noastre (nu dau nume ca sa nu fac reclama), adica cu o singura antena poti pune in functiune chiar si peste 30 de televizoare/receptoare satelit!
    Problema se pune insa la abonament/costuri lunare... cu unul singur nu merge la 10 camere insa merge cu 3 abonamente pentru 9 camere iar asta te poate duce la o plata lunara totala de aprox 250 RON - 300 RON lunar (tva inclus)
    La DTH-ul despre care vorbesc, manopera de instalare/cablare si echipamentele de receptie nu te vor costa nimic... incepi direct cu abonamentul!
    Daca-mi permiteti, este vorba de BoomTV, singurul DTH care ofera mai mult de doua STB-uri pe n abonament...
    Salut Prieteni!


  9. #9
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ciprian_73 View Post
    Stie cineva cum as putea rezolva chestiunea aceasta pe un singur abonament,o singura parabola,un singur LNB?
    Multumesc anticipat.
    Ehe... multi ar vrea sa faca multe

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top