Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10

Thread: Ajutor.

  1. #1
    only Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    romania de est
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Question Ajutor.

    Salut.Am o intrebare.Se pot receptiona programele romanesti de pe satelitul Amos 4'W cu o antena Triax 1.10m in Bacau?Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
    Technomate 9100,motorTechnomate 2200,L.N.B Technomate 0.2db,Triax 110,Technomate TMS1500 CI+,Mondeal MAGIC 9800,Dragon CAM,Triax 110,Titanium LNB 0.2,motor Technomate(SG)2100.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    424
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vrei sa receptionezi programe free?

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Programele romanesti DA. Programele codate romanesti - cu abonament la providerul respectiv - Boom. Programele free - DA cu orice receiver. Sunt programe transmise din Ro pentru Ro, deci pe tot teritoriul Ro si nu numai!

  4. #4
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Romania
    Posts
    88
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Diametrul mentionat de tine este OK pentru receptia programelor FTA romanesti de pe Amos. Printre frecventele cele mai "slabe" de pe Amos este 11652H 18700 3/4. Incearca sa reglezi antena astfel incat sa ai un nivel satisfacator al semnalul pe aceasta frecventa.
    Dorel Visan: "mi-ati bagat maimuta-n casa." filmul Occident

  5. #5
    only Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    romania de est
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Question multumesc frumos

    multumesc frumos dar as mai avea o intrebare.ce fac eu gresit cind incerc sa imi reglez antena?nu pot prinde prima ,kiss,axa si kanal d pe 62'E nu pot prinde nici un satelit intre 1'W si 30'W( hispasat) in schimb prind 5'E,7"E,10'E,13'E,16'E,19'E,28'E si 39'E.vreau sa mentionez ca antena e montata pe un h-h technomate (sg)2100 si nu e prima antena pe care o montez.
    Technomate 9100,motorTechnomate 2200,L.N.B Technomate 0.2db,Triax 110,Technomate TMS1500 CI+,Mondeal MAGIC 9800,Dragon CAM,Triax 110,Titanium LNB 0.2,motor Technomate(SG)2100.

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai mai montat antene mobile? Daca nu da un mail sa iti trimit instructiuni pentru montare HH (sint in italiana).
    SHALOM

  7. #7
    only Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    romania de est
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Smile @ isr2002

    @ isr2002
    te rog frumos sa-ti controlezi inbox-ul de la private mesaje
    Technomate 9100,motorTechnomate 2200,L.N.B Technomate 0.2db,Triax 110,Technomate TMS1500 CI+,Mondeal MAGIC 9800,Dragon CAM,Triax 110,Titanium LNB 0.2,motor Technomate(SG)2100.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    203
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Verifica pilonul sa fie perfect vertical. Incearca sa misti sus-jos antena cand esti pe 1w, 4 w si de la 42 est si ar trebui sa-ti intre semnal. Probabil esti fie deasupra curbei polare fie dedesupt.
    Max TV, Strong 4401, 0,9 si 3 LNB-uri.

  9. #9
    Nemtzică Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    "...cu peronu´ pe partea stîngă !"
    Posts
    3,431
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by flchitu View Post
    Verifica pilonul sa fie perfect vertical. Incearca sa misti sus-jos antena cand esti pe 1w, 4 w si de la 42 est si ar trebui sa-ti intre semnal. Probabil esti fie deasupra curbei polare fie dedesupt.
    De la 1°West, curbura elipsoidala pe care se afla satelitii coboara 2-3 cm in ELEVATIA unei antene fata de satelitii aflati central 28°est pina la 1°west, de aceea primul sat. care iese din "schema" si necesita ajustare la west, este AMOS !

  10. #10
    only Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    romania de est
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up multumesc frumos

    Multumesc frumos tuturor pentru sprijinul acordat si sper ca la rindul meu voi putea ajuta pe un alt impatimit al acestui hobby.Multumesc ********.com.
    Technomate 9100,motorTechnomate 2200,L.N.B Technomate 0.2db,Triax 110,Technomate TMS1500 CI+,Mondeal MAGIC 9800,Dragon CAM,Triax 110,Titanium LNB 0.2,motor Technomate(SG)2100.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top