Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20

Thread: actualizare ...

  1. #1
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,809
    Posts Thanks / Likes

    Wink actualizare ...

    ...software pentru digitv.

    buna ziua !

    sunt "fericitul" posesor, de circa 3 saptamani, al unui kit digi. pina acum a mers brici: imagine super, sunet ok, fata de clasicul kappa, aka astral, aka upc.
    nu exista comparatie cu cablul in ceea ce priveste imaginea.

    dar sa revin la problema: pe site-ul http://www.digitv.ro/Ce_este/Ce_este.phtml se precizeaza ca este disponibila o noua versiune de software, incepind cu 9 februarie 2006.

    cind am pornit receiver-ul si am inceput sa butonez am ajuns si la actualizare software.
    nu a mers. am dat unele telefoane la digi, cineva de acolo mi-a spus sa incerc prin tp-ul tvr 1, altcineva prin cel al antenei 3 si, pe forum am gasit o actualizare prin tp-ul tvr 2.

    am incercat si cu combinatia ch+ ch- si am stat 3 ore si nimic.

    ce trebuie sa fac ?

    receiver-ul este hss 1160.

    exista o alta varianta de soft, mai recenta ?

    daca da cum se procedeaza ?

    multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri.

  2. #2
    Băiat de gaşcă Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Il paese di Beltrame
    Posts
    1,365
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca-ti merg subtitrarile si ai toate programele, lasa-l asa. Oricum vezi poate are deja ultima varianta.

    ss/indescifrabil

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ursul baloo View Post
    ...software pentru digitv.

    buna ziua !

    sunt "fericitul" posesor, de circa 3 saptamani, al unui kit digi. pina acum a mers brici: imagine super, sunet ok, fata de clasicul kappa, aka astral, aka upc.
    nu exista comparatie cu cablul in ceea ce priveste imaginea.

    dar sa revin la problema: pe site-ul http://www.digitv.ro/Ce_este/Ce_este.phtml se precizeaza ca este disponibila o noua versiune de software, incepind cu 9 februarie 2006.

    cind am pornit receiver-ul si am inceput sa butonez am ajuns si la actualizare software.
    nu a mers. am dat unele telefoane la digi, cineva de acolo mi-a spus sa incerc prin tp-ul tvr 1, altcineva prin cel al antenei 3 si, pe forum am gasit o actualizare prin tp-ul tvr 2.

    am incercat si cu combinatia ch+ ch- si am stat 3 ore si nimic.

    ce trebuie sa fac ?

    receiver-ul este hss 1160.

    exista o alta varianta de soft, mai recenta ?

    daca da cum se procedeaza ?

    multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri.
    Daca ai incheiat contractul acum, ai toate sansele sa nu fie 1160 ci 3169. Da-mi seria receptorului in PM.
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53E - -30W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,809
    Posts Thanks / Likes

    Default merci...

    scuze, nu pot acum sa-ti trimit serialul, nu sunt acasa, sunt la servici.
    miine promit ca o sa il aduc.

    subtitrarile merg, am toate programele digi plus alte citeva cehe, slovace si bulgaresti.

    pe forum am gasit ceva aici: http://www.dynamic-training.co.za/showthread.php?t=8327. este corect ?

    by the way: in meniu, la actualizare zice ceva de ultima actualizare 19.12.2006, parca.
    mai este disponibila vreo alta versiune de soft ?

    multumesc pentru promptitudine.

  5. #5
    Administrator Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Las Vegas
    Posts
    8,509
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ursul baloo View Post
    pe forum am gasit ceva aici: http://www.dynamic-training.co.za/showthread.php?t=8327. este corect ?
    Acel forum e rdi-board , dar un nebun si-a legat domeniul lui la situl nostru
    Dupa ce am confiscat domeniul liga1.ro a venit randul ligii a doua : http://www.lpf2.ro


    http://www.liga1.ro/ cel mai tare site din lume dedicat fotbalului autohton.
    Vizitati-l si o sa primiti de la mine !

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,809
    Posts Thanks / Likes

    Default ?

    si ce scrie acela acolo este real ?

  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Pepsi Sziget
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca ai un HSS-3169NA iti poti face update... ultimul aparut e din 02.02.2007.
    Update-ul l-am facut de pe ProTVInt, dar unii spun ca se poate si de pe antena 3.

    Bafta!
    Everyone is entitled to be stupid, but some abuse the privilege

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Cookie_Monster View Post
    Daca ai un HSS-3169NA iti poti face update... ultimul aparut e din 02.02.2007.
    Update-ul l-am facut de pe ProTVInt, dar unii spun ca se poate si de pe antena 3.

    Bafta!
    Exact, astept sa aflu de la @ursul baloo ce serie de receptor are, sa-i spun ce tip de receptor este si pe care TP trebuie sa caute upgrade.
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53E - -30W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...vezi ca tre sa ti mearga si cu ch+ ch-,nu apesi pe amandoua in acelasi timp si iti sare pe alt canal,si tine putin apasat pe ele, cam 2 sec...

  10. #10
    Haiduc Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Latitude: 44.202, Longitude: 27.322, Bărăgan City
    Posts
    1,735
    Posts Thanks / Likes

    Default

    [RESET] Jump to SSUS...BY Button UP+DOWN over 4000ms
    [RESET] Jump to Diagnostic...BY Button UP+MENU
    Kworld DVB-S 100 PCI, Golden Media Wizard HD Vote, offset 0.8Fe + 1.15Fe

  11. #11
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,809
    Posts Thanks / Likes

    Default am revenit.

    salutare !

    multumesc pentru promptitudine si pentru raspunsuri.
    dupa cum spuneam ieri astazi revin cu serial number. iat-l: 0702027483.

    daca va spune ceva o.k.!
    daca nu nu.
    e bine ?

    multumesc pentru rabdare si atentie.

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ursul baloo View Post
    salutare !

    multumesc pentru promptitudine si pentru raspunsuri.
    dupa cum spuneam ieri astazi revin cu serial number. iat-l: 0702027483.

    daca va spune ceva o.k.!
    daca nu nu.
    e bine ?

    multumesc pentru rabdare si atentie.
    E: HSS 3169 NA, deci incearca software update pe ProTV International
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53E - -30W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  13. #13
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,809
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se face din ch+ si ch- sau se intra direct in meniu ?
    cam cit o sa dureze ?
    multumesc.

  14. #14
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,809
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se vede vreo diferenta intre ce era inainte si dupa actualizare ?

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ursul baloo View Post
    se face din ch+ si ch- sau se intra direct in meniu ?
    cam cit o sa dureze ?
    multumesc.
    esti pe protv international...ok? Apesti simultan cele doua butoane si le tii apasat cam 3-4 secunde, p-orma pe fond albastru iti va aparea downloading-processing update... si-l lasi sa-si faca damblaua... nu tine mult...lasa-l sa termine si p-orma reporneste singur receptorul, iti va cere un ok si e gata.
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53E - -30W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top