Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Mi-s prin Zona......doar ca uneori nici eu nu mai stiu unde sunt
    Posts
    527
    Posts Thanks / Likes

    Default ajutor sft2000 digitallworld(miraj)

    cred ca am bulit acest receptor....un prieten mi l-a adus sa-l actualizez cu ultimul firmw de la pag allstb2000.net.citind in prealabil un manual totul a decurs ok....la sfarsitul operatiunii displayul a ramas cu END...ok si-l scot din priza ,i-l bag din nou in priza iar in dispay i-mi apare --- ,dupa care apas butonul on/off si aici apare problema dispay-ul arata "boot".....telecomanda de la receptor nu o am ...poate fi asta cauza?trebuie sa-l deschid din telecomanda si nu din on/off?poate este cineva care s-a mai jucat cu acest tip de receptor si poate sa ma ajute inainte sa-i cer amicului meu sa-mi aduca telecomanda.
    si inca ceva....dupa ce il scot si i-l bag din nou in priza in dispay apare ptr 1 secunda "A 1.07".mersi all ptr ajutor
    dinus

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Mi-s prin Zona......doar ca uneori nici eu nu mai stiu unde sunt
    Posts
    527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    chiar nimeni nu are sau nu a avut acest receptor mirage/digitallworld sft2000sau e cineva suparat pe mine....nu cred.....poate se indura cineva si ma ajuta...

  3. #3
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Reia operatiunea de patchuire de la inceput pt ca am impresia ca nu s-a scris tot soft-ul.Dupa ce termina de scris il mai lasi cca 5 min dupa care il deconectezi.

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Mi-s prin Zona......doar ca uneori nici eu nu mai stiu unde sunt
    Posts
    527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Maestre,operatiunea am reluat-o de multe ori si l-am lasat dupa incarcare nu 5 ',poate 10' sau mai mult.am gasit pe wem niste manuale unde zice ca se poate desbloca...facand un scurt in locul unde trebuia sa fie un condensator in placa.....am incercat si asa........nimik.....maine i-mi aduce telecomanda,eu mai sper sa fie asta,cum are doar 3 butoane pe frontal......ma gandesc si eu....oricum mersi SAFETRON ptr ajutor....poate mai stie cineva ceva
    stima all,
    dinus

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Belgica,Antwerpen
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ia site-ul asta http://www.allstb2000.cjb.net/ si pune si boot-ul corespunzator si cred ca va merge....Bafta
    Vu+Duo,Humax HDCI 2000,Dreambox500,Digi TV,Max TV,Triax 1,10cm,PhilipsLNB,Diablocam,CAS 3,InfinityUSB,E.T.C.-raPromax TV Explorer

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Mi-s prin Zona......doar ca uneori nici eu nu mai stiu unde sunt
    Posts
    527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    TRAIASCA-TI familia mai "liniutza"....esti marfa de om....tot de-acolo luai si ultima actualizare doar ca nu vazusi ca tre sa bag si boot-ul 1.09....mersi mult la toti...si special lui LINIUTZA
    BAFTA ALL

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Belgica,Antwerpen
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sa fii iubit...Am patit si eu ca tine dar l-am rezolvat cu boot-ul.Bafta
    Vu+Duo,Humax HDCI 2000,Dreambox500,Digi TV,Max TV,Triax 1,10cm,PhilipsLNB,Diablocam,CAS 3,InfinityUSB,E.T.C.-raPromax TV Explorer

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top