Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default rugaminte mare ( SKYSTAR 2 pe Pentium 3 )

    salutare tuturor.

    un amic vrea sa-si cumpere o placa'DVB SKYSTAR 2 rev.2.6D,Problema este ca are un pc f slab,nu prea cunosc eu multe despre pc-uri,cred ca e un pentium III(din punctul meu de vedere i-am spus ca probabil nu o sa-i mearga...) . Va rogM sa-mi spune-ti care sunt cerintele minime care trebuiesc indeplinite''la un calculator'' ptr a functiona o placaDvb,cit de cit acceptabil .Orice ajutor,informatie din partea Dvs este bine venita.Multumesc

    Cu respect,bobi.

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    CLJ/VIE
    Posts
    2,502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acelasi lucru l-am intrebat si eu acu vreo 2 ani, si iata raspunsul:
    Quote Originally Posted by smv167 View Post
    strict la titlu :
    - Pentium II 350 Mhz , 64 MB SDRAM , ATI Rage II 4 MB W98: Compaq ,
    numai FTA , super silentios
    - Pentium III 500 Mhz 128 MB SDRAM , Savage 8MB W98: FTA + codate
    - Duron 1300 Mhz , 128 MB DDR , Radeon 7000 ,HDD WD800JD ,
    XP + ALT-DVB : inregistrare 3 stramuri pe acelasi transponder si
    vizionare unul ; HDTV cu blocare dupa cca 5 secunde
    - Configuratia anterioara cu Duron 1800 - in plus HDTV si AC3 ( exista un
    plugin de AC3 care functioneaza cu ALT-DVB)
    Observatii :
    Decodor MPEG2 integrat la ATI incepind cu chipuri Rage 128 , la Nvidia incepind cu FX 5200
    Decodare hardware HDTV la ATI incepind cu Radeon 9550 , la Nvidia incepind cu FX 5700
    Reducere ocupare procesor folosind facilitatile chipului grafic 10 ~ 40 %
    Daca e PIII n-o sa mai poata face mai nimic pe el dupa ce porneste un ProgDVB de ex. Merita incercat...de mers o sa mearga, dar s-ar putea sa apara sacadari din cauza vitezei procesorului si a memoriei putine. Cu AltDVB ar trebui sa mearga ceva mai bine.
    ==========================================================
    (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
    ========================================
    ==================

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @mm7163,iti multumesc. Cu prima ocazie este pusa deoparte

    thank's bobi.

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Bucharest
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acum 1 an am avut un P3 900 MHz IBM, 512 MB RAM, cu placa video ATI RADEON 9600 si am testat pe el Skystar 2 si a mers destul de ok cu ProgDVB.
    offset 1.1 Fe, Skystar 2.6c, montura H-H JAEGER SMR-99G Silent Gold, Kaon 570 KSF

  5. #5
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by BOO*BI View Post
    salutare tuturor.

    un amic vrea sa-si cumpere o placa'DVB SKYSTAR 2 rev.2.6D,Problema este ca are un pc f slab,nu prea cunosc eu multe despre pc-uri,cred ca e un pentium III(din punctul meu de vedere i-am spus ca probabil nu o sa-i mearga...) . Va rogM sa-mi spune-ti care sunt cerintele minime care trebuiesc indeplinite''la un calculator'' ptr a functiona o placaDvb,cit de cit acceptabil .Orice ajutor,informatie din partea Dvs este bine venita.Multumesc

    Cu respect,bobi.
    Cu ss1 merge sigur si nu e mare pretul fata de un ss2 nou.Contacteaza-ma daca prietenul tau e interesat pt ca am o placa in plus.
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Underground
    Posts
    269
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut eu am o placa skystar 2 rev2.3 si pana acuma un an am avut-o pe un PII la 350 128 mb si imi mergea ok mai ales programele de pescuit de pe satelit.Acuma o folosesc pe un PIII 1G 256 mb si imi merge bine mai ales cu AltDvb totul ok imi deschide si canalele codate fara a merge sacadat sau sa se blocheze pc(apropo placa video o am slaba Nvidia TNT Riva 32mb).Cu respect.Papy
    Papy The Rules Of The Underground

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    12
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu folosesc SS2 pe un PIII 700 de catva ani si pot spune ca nu am probleme, am si un P IV 3066 da ala suna ca aspiratorul si nu-l pornesc nici pentru jocuri. P III 500 + Altdvb ar trebui sa mearga frara probleme, pentru progdvb ajunge un P III 1000.

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    @sall
    Va multumesc f mult stimatiColegi,tuturor pentru amibilitate .Sincer nu ma asteptam la atitea raspunsuri'indrumari....din partea Dvs

    [email protected]:astazi o sa vorbesc cu persoana...in cazul ca ai va trebui,pe seara cind ajung acasa am sa te contactez pe Pm.

    mii de multumiri, Cu respect
    bobi.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top