Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Junior Member Junior
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Bandon
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default Strong 4355Evo -> Pin Uitat

    Salut

    Am un 4355 Evo pe care nu l-am mai folosit de vreo 2-3 anisori.
    M-am hotarat sa-l pun din nou la lucru (MaxTV cu CAM Viaccess)
    dar am constatat cu "manie" ca menu-ul e protejat de un pin pe care
    din pacate nu mai mi-l amintesc.
    Exista vreo metoda de aflare a pin-ului sau de resetare a receptorului?

    Stiu ca la conserva de la Digi, ai posibilitatea de a afla toate setarile,
    inclusiv pin-ul, daca pornesti aparatul tinand apasat Prg.^ sau Prg.v .

    Multzam!
    __________________________________________________ _____________
    Gibertini 1.25, Wavefrontier T90, Invacom .3dB, 5 x Dual Titanium 0.2db, Strong 4355Evo, Dragon Box CI-600, Hyunday NA1120 & HS850, SS2, Dynamite Prog. + Dragon Loader, XCAM, Dreambox 7020, MVision 9080 & 9085, etc.

  2. #2
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca master code-ul 0735 – 0235 - 0325 sau 1361 - 0735 - 0235 - 0325

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Arad
    Posts
    463
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1004,asta e valabil
    Not Me!

  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,780
    Posts Thanks / Likes

    Default

    scrii softu cu pc-ul si pui parola din soft
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    117
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    Quote Originally Posted by armandino View Post
    scrii softu cu pc-ul si pui parola din soft
    cum faci asta la un strong?prin rescrierea softului se rescrie flashul care contine softwareul propriu -zis nu si memoria eeprom care contine settingsurile personalizate si unde este stocat pinul.
    DM 800HD sat+cable,DM 500 ,Humax 5400,SS2 Rev2.3,SS2 USB,,Nokia DBOX2 SAT+CABLE,Strong 6125,Philips DSX 6072, primafocus1.8m, Inverto 0.3 db

  6. #6
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eeei stie @armandino ce stie dar e valabil pt 6X55 , a facut o mica confuzie.

    Prin master code se rezolva problema pin-ului trebuie incercata secventa de taste (toate grupele de 4 cifre consecutiv fara pauze intre grupe , ca si cand ar fi un singur cod lung).Nu stiu sigur daca ce am postat mai sus merge pt ca mi-e lene sa sterg praful de pe receiver si sa dau concord-ul jos pt a testa.

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    din ce imi mai aduc eu aminte(daca spun prostii,Sorry), parca era ceva de genul...

    MENU
    INSTALATION
    SISTEM SET-UP--->code 9994
    !

  8. #8
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by BOO*BI View Post
    din ce imi mai aduc eu aminte(daca spun prostii,Sorry), parca era ceva de genul...

    MENU
    INSTALATION
    SISTEM SET-UP--->code 9994
    !
    Ala parca e codul de la meniul de key pt vechiul patch non concord.

  9. #9
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,780
    Posts Thanks / Likes

    Default

    yap ... ma lua gura pe dinainte ... e vb de seria 6xxx unde poti scrie din soft pinu dorit sorry
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  10. #10
    Junior Member Junior
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Bandon
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up S-a rezolvat!

    Multumesc pt sfaturi...
    A mers cu... 1004.

    Aviz celor patzitzi...
    __________________________________________________ _____________
    Gibertini 1.25, Wavefrontier T90, Invacom .3dB, 5 x Dual Titanium 0.2db, Strong 4355Evo, Dragon Box CI-600, Hyunday NA1120 & HS850, SS2, Dynamite Prog. + Dragon Loader, XCAM, Dreambox 7020, MVision 9080 & 9085, etc.

  11. #11
    Nemtzică Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    "...cu peronu´ pe partea stîngă !"
    Posts
    3,431
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu as fi sugerat sa ii bagi un nou soft si se rezolva de asmenea problema !

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Arad
    Posts
    463
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1004 merge la aproape toate strongurile...
    Not Me!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top