Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default echostar 770 fta

    am sters praful si voiam sa intru in meniul key.am uitat procedura.rog ajutor pentru combinatia de taste.
    se pot actualiza key cu telecomanda ?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Iasi
    Posts
    281
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nirolf View Post
    am sters praful si voiam sa intru in meniul key.am uitat procedura.rog ajutor pentru combinatia de taste.
    se pot actualiza key cu telecomanda ?
    eu am 790 !
    pt key apeshi "menu"dupa care formezi "8888"!
    Kaon 570,MRv,Echolite DSB-790,Pioneer Goldbox, SS2 ,DM 500s ,offset 0.90 , 30v--75e

  3. #3
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merci,incerc imediat.
    actualizezi key cu telecomanda ?
    am incercat,nu mere !

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    A confundat echo urile

  5. #5
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se mai intimpla !

  6. #6
    Pe aici,de la inceputuri. Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Pitesti ,Romania
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    4225
    Cu respect,
    barbone

  7. #7
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nici aista nu mere !
    alte pareri ?

  8. #8
    Pe aici,de la inceputuri. Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Pitesti ,Romania
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nirolf View Post
    nici aista nu mere !
    alte pareri ?
    Merge sigur:

    Urmeaza instructiunile de mai jos:

    Menu Key -> Installation -> System Set-Up -> System Information(apare versiunea de soft) ->4225



    Cu respect
    barbone

  9. #9
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    urmeaza sa incerc.
    cum ramine cu actualizarea de key ?
    merci

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    672
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nirolf View Post
    am sters praful si voiam sa intru in meniul key.am uitat procedura.rog ajutor pentru combinatia de taste.
    se pot actualiza key cu telecomanda ?
    meniu-instalare-OK-sistem setup-OK-sistem informational-Ok-4225
    Cu butonul -Info-intru la pachete(cu sus-jos aleg pachetul), cu -butonul Info intru la chei,cu butonu verde pot sa fac modificarile.Cu meniu salvez

  11. #11
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    asta da raspuns,scurt si la obiect.multumesc

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top