Televiziunea de stiri Realitatea TV si postul public de radio olandez Netherlands Worldwide organizeaza maine, la Bucuresti, cea mai importanta dezbatere despre media si politica a anului.
Sub titlul „Putere la puterea a patra”, conferinta ii reuneste pe cei mai proeminenti patroni de presa din Romania, printre care Adrian Sarbu (Media Pro), Dan Voiculescu (Intact), Dinu Patriciu (Adevarul Holding) si Sorin Ovidiu Vintu (Realitatea-Catavencu), precum si jurnalisti ca Emil Hurezeanu („Romania libera”), Cristian Tudor Popescu („Gandul”) sau Catalin Tolontan („Gazeta Sporturilor”).
De asemenea, si reprezentantii clasei politice vor participa la eveniment. Printre politicienii care si-au confirmat prezenta la dezbatere se numara premierul Calin Popescu-Tariceanu, liderul PSD Mircea Geoana, presedintele PLD Theodor Stolojan si Gigi Becali, seful PNG.
Intalnirea, o premiera pentru piata media autohtona, va fi moderata de Robert Turcescu, Liviu Mihaiu si Mircea Toma si va fi difuzata in direct la Realitatea TV, incepand cu 18.45.