Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17

Thread: Ciudat

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default Ciudat

    Am o problema cu dm 500 :in urma unui reboot nu mai are semnal pe nici o frecventa mai mare de 10872 pe nici un satelit,partea cea mai ciudata este ca am avut exact aceasi problema cu un dm 500 acum vreun an acela era al meu acesta de care vorbesc este al unui amic ,si la mine tot in urma unui reboot sa bulit atunci i-am schimbat la al meu img in prostie si tot nimic pana la urma am renuntat si l-am dus la elstar si mi l-au schimbat pt k era in garantie,asta nu stiu dk mai e tre sa se uite amicul meu dk mai gaseste garantia.A mai patit cineva asa ceva ,si dk da a gasit vreo solutie?

  2. #2
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da, se intampla sa se corupa imaginea, pune-i alta si se rezolva, mi s-a intamplat si mie la vreo 2 bucati si dupa reinstalare si-a revenit
    baFTA
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

  3. #3
    Nemtzică Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    "...cu peronu´ pe partea stîngă !"
    Posts
    3,431
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acelasi sfat:
    rescrie tot punind o alta imagine. Bineinteles una "goala"-oficiala ar fi optimal, (nu una "facuta" de cineva ca backup)-dupa care nu o "incarci" prea mult cu fisiere aferente inutile.
    Asta este cheia sa functioneze stabil pe viitor.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incerc acum sa pun o img oficiala desi aseara am pus un gemini 3.50 si face la fel,si credetima pe celalalt dream am pus cel putin 10 img si nimic.Eventual Lauri dk poti sa-mi recomanzi o img ce ai pus tu?

  5. #5
    Nemtzică Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    "...cu peronu´ pe partea stîngă !"
    Posts
    3,431
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Titolazio
    Pune Gemini 3.1 MaxVar de AICI .
    Este o versiune mai veche dar zbirniie de stabilitate la folosinta !

    BAFTA!

  6. #6
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Titolazio ai pus 350 de la IHAD TEam sau una facuta backup de cine stie cine , si atunci ai mari sanse sa fie cu probleme . Daca e imaginea originala 350 , atunci nu vad unde poate fi problema , niciodata nu am patit asa , dar niciodata nu am instalat backup-urile altora .

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu era backup, era 3.50 orig fara emu, setings, etc.Acum am pus dm500 se img originala si nu m vede nici o frecv acum ,nimic semnal pe nici un transporder

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Credetima e al2-le dm500 care face asa simt ca inebunesc celalalt macar era in garantie,acum o sa incerc sa tot pun img-uri pe el poate poate....

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai e si faptul ca atunci cand intru la motor setup nu invarte motorul nici la est nici la vest si pe antena fixa nu are semnal

  10. #10
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai incercat sa pui cablul direct in Dream , si sa setezi antena fixa fara motor ?

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da am pus pe antena fixa si am setat sat config din dream un singur sat hot bird si nimic.DAR acum am pus gemini 3.10 max var si acum imi vede mult mai multe frecvente marea majoritate pe verticala dar niciuna mai mare de 11958,in schimb de la 12092 imi vede doar ce e pe orizontal,plus ca dk comut pe diseqc nu misca antena,e iarasi ciudat faptul ca asa cum v-am spus inainte de aceasta imagine nu vedea decat frecv m mici de 10877,nu cred sa fie turnerul ca atunci schimbarea de img nu avea efect dar e ciudat dc nu misca antena si nici nu o alimenteaza pt ca nu pot sa lucrez nici de la butoanele de reglaj de la motor,eu oricum am si pozitioner dar problema e dc nu merge normal

  12. #12
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca prima data si alt LNB .

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acum am observat ca dk pun direct cablu intre lnb si dream nu mai am semnal deloc doar dk pun prin pozitioner am semnal pe frecv care le-am scris m sus,am incercat la 2 antene una mobila si una fixa pe astra acelasi lucru :snr60% agc 0% ber0% nu stiu ce sa mai cred.

  14. #14
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    DreamUP pe serial , flash erase de mai multe ori ( eventual cu scoatere din priza ) si apoi pui imaginea .
    Cum lucreaza cu tunerul verifici cu un receiver pus in loop .

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate pare o prostie, dar odata am avut probleme cu curentii tranzitori, ce-i drept pe PC si LAN. Pana cand nu am impamantat priza cu PC-ul am tot avut probleme. Acum stiu ca doar la TV pot aparea aceste diferente de potential, determinate mai ales de cablul de antena ("cablul" TV) pe care apare o diferenta relativ mare de potential - masurata de mine intre 70-100V curent alternativ. Diferenta de potential este redusa foarte mult prin legarea la pamant a ecranului cablului TV. Nu se intampla nimic cu imaginea si toate celelalte.
    Poate merita incercat.
    Si BTW nu ai zis nici o vorba despre cum instalezi imaginea - incearca varianta cu Dreamup si FARA cabluri conectate in Dream (doar alimentarea si null modem)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top