Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default sbcl,Vplug si Mgcamd 1.22

    Ce setari se fac, pt a putea decoda T*P*S.
    Am dream 500.
    MERSI
    Dreambox 600pvr, Gemini 4.70, Echostar DSB-2200 2CI Viacces, Motor H-H diseq 1.2, Farfurie de 90.

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by orlandosro View Post
    Trebuie instalat mgcamd config 1.00, buton albastru, addons, downl and install, cam-config, mgcamd config 1.00, apoi faci cum am scris mai sus...

    P.S Eu folosesc mgcamd 1.16...
    Parca ai rezolvat odata problema

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge... cu CCcam.
    Merge... cu Mgcamd.
    Dreambox 600pvr, Gemini 4.70, Echostar DSB-2200 2CI Viacces, Motor H-H diseq 1.2, Farfurie de 90.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    205
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine nu vrea sa mearga nici impuscat, nici cu mgcamd nici cu ccam. Pun TPS.bin-ul sau chiar tot tps_pack-ul in /var/keys. Cam-ul merge sigur dar TPS-ul nu il deschide. Are vreo importanta daca e tps.bin sau TPS.bin... am incercat ambele variante si tot nu vrea

    E vreo faza cu timezone-ul? La mine e Bucharest, GMT+2!


    1.4 Al, 0.3 dB, Pozitioner Moteck+12",SS2,62E<->30W
    Parabola 2.2 m, Lnb Inverto 0,3 dB, Actuator 24", V-Box 2, VU+UNO, DM500S, BR-6574N Router
    1.15 Fe, 0.2 dB Maximum, HH SG 2100 (de vanzare)

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    SBCL pus pe PC , ruleaza vPlug si livreaza dcw pt DM ; http://www.rdi-dreambox.com/upload/files/SBCL_v1.1a.rar

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    205
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Doar cu SBLC merge? Citisem ca de la Mgcamd 1.18 incoace merge cu tps.bin pus direct in var/keys...
    1.4 Al, 0.3 dB, Pozitioner Moteck+12",SS2,62E<->30W
    Parabola 2.2 m, Lnb Inverto 0,3 dB, Actuator 24", V-Box 2, VU+UNO, DM500S, BR-6574N Router
    1.15 Fe, 0.2 dB Maximum, HH SG 2100 (de vanzare)

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    205
    Posts Thanks / Likes

    Default Care-i faza?

    M-am chinuit si cu SBLC si tot nu merge...
    Am sblc 1.1a+vplug 1.6.9. TPS.bin actuual luat de pe satkey.ch.

    In gbox apare ceva de genul:
    [newcamd] Connecting to 192.168.1.2:6001...
    [newcamd] Login to 192.168.1.2:6001 as dummy accepted (1ms)
    [newcamd] Card data from 192.168.1.2:6001 (2ms):
    Userid 0 caid 500 providers 1
    Idents: 007C00
    [mg0] -> ECM to newcamd 192.168.1.2:6001
    [mgcamd] Trying to update tps keys...
    [mg0] network can't decode
    [mg0] pid 0x0104 failed to decode.
    [mg0] No viaccess key(s) found for id 20010 keynr 08
    [mg0] network can't decode
    [mg0] pid 0x010F failed to decode.
    [mgcamd] Tps update failed: no data.
    [mg0] No viaccess key(s) found for id 22610 keynr 08
    [mg0] network can't decode
    [mg0] pid 0x0105 failed to decode.
    [mgcamd] emm started
    *EMM: CaID: 0x0500 -> CaPID: 0x0032 ProvID: 007C00
    EMM: CaID: 0x0500 -> CaPID: 0x0032 ProvID: 015000
    EMM: CaID: 0x0500 -> CaPID: 0x0032 ProvID: 020000
    EMM: CaID: 0x0500 -> CaPID: 0x0032 ProvID: 020010
    EMM: CaID: 0x0500 -> CaPID: 0x0032 ProvID: 022600
    EMM: CaID: 0x0500 -> CaPID: 0x0032 ProvID: 022610
    *EMM: CaID: 0x0500 -> CaPID: 0x0033 ProvID: 007800
    *EMM: CaID: 0x0500 -> CaPID: 0x0033 ProvID: 008100
    *EMM: CaID: 0x0500 -> CaPID: 0x0033 ProvID: 008300
    [mgcamd] Trying to update tps keys...
    [mg0] -> ECM to newcamd 192.168.1.2:6001
    [mgcamd] Tps update failed: no data.
    [mgcamd] Trying to update tps keys...
    [mg0] -> ECM to newcamd 192.168.1.2:6001
    [mgcamd] Tps update failed: no data.
    [mgcamd] Trying to update tps keys...
    [mg0] -> ECM to newcamd 192.168.1.2:6001

    Iar in SBLC:
    00:09:02: Connecting IP 192.168.1.10 to TunerTCP
    00:09:02: TCP Ncd RX: 004000006D67000002CB8D11E0002964756D6D790024312461 62636465666768246E70534554517372496D33354D51666955 4941646E2E002186
    00:09:02: TCP Login accepted
    00:09:02: TCP Ncd TX: 000000000000000000000000E10000
    00:09:02: TCP Ncd RX: 001800000000000000000000E30000701A89
    00:09:02: TCP Sending Card Info
    00:09:02: TCP Ncd TX: 000000000000000000000000E4002400050000000000062CE9 3301007C000000000000000000007C00000000000000000000 00
    00:09:34: TCP Ncd RX: 0078000E051600000000001180706200D201014003007C08DF 2A4D21043C4AE6E3B14DFDAEBA60A09E5B59C84F3862749D95 4EC757E9D301A1319C75DB418DED5A08DC6CE20336A519E303 0403ECE4050403EC1E00EA10EB97088ACA97B35E5D6740AB9A 5BDC2AF0081D0812F81B539A0C06
    00:09:34: TCP ECM: 706200D201014003007C08DF2A4D21043C4AE6E3B14DFDAEBA 60A09E5B59C84F3862749D954EC757E9D301A1319C75DB418D ED5A08DC6CE20336A519E3030403ECE4050403EC1E00EA10EB 97088ACA97B35E5D6740AB9A5BDC2AF0081D0812F81B539A0C
    00:09:45: TCP Ncd RX: 0078000F051600000000001181706200D201014003007C08DF 2A4D21043C4AE6E3B14DFDAEBA60A09E5B59C84F3862749D95 4EC757E9D301A1319C75DB418DED5A08DC6CE20336A519E303 0403ECE4050403EC1E00EA1091A7BBE40A73263BD8649D08DE 840578F00883A29A0DC8448AC9F5
    00:09:45: TCP ECM: 706200D201014003007C08DF2A4D21043C4AE6E3B14DFDAEBA 60A09E5B59C84F3862749D954EC757E9D301A1319C75DB418D ED5A08DC6CE20336A519E3030403ECE4050403EC1E00EA1091 A7BBE40A73263BD8649D08DE840578F00883A29A0DC8448AC9
    00:09:56: TCP Ncd RX: 00780010051600000000001180706200D201014003007C08DF 2A4D21043C4AE6E3B14DFDAEBA60A09E5B59C84F3862749D95 4EC757E9D301A1319C75DB418DED5A08DC6CE20336A519E303 0403ECE4050403EC1E00EA1056F977759BB586754C71145F3C E19C33F008F7A66A43F05280F748
    00:09:56: TCP ECM:
    1.4 Al, 0.3 dB, Pozitioner Moteck+12",SS2,62E<->30W
    Parabola 2.2 m, Lnb Inverto 0,3 dB, Actuator 24", V-Box 2, VU+UNO, DM500S, BR-6574N Router
    1.15 Fe, 0.2 dB Maximum, HH SG 2100 (de vanzare)

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    205
    Posts Thanks / Likes

    Default Mergeee

    M-am chinuit ceva dar i-am venit de hac. Va recomand pack-ul sbcl+vplug+mgcamd de pe http://www.dvb-upload.com/. Daca aveti doar mgcamd pornit va merge fara probleme. La mine, cand porneam si gbox-ul (fara cs2gbox), pica decodarea din Mgcamd. Rezolvare problemei este simpla: renuntat la mgcamd, pus cs2gbox! Cardul apare: TPS (13E) (TPSCrypt2) (EMU only Via2.3), la dist 1. Sunt curios daca si peers mei o vad. Daca se uita cineva pe aici sa imi zica.

    in cs2gbox.cfg arata asa

    M: { 192.168.1.10 pass_m_cs }}}}
    D: { 192.168.1.10 { 1234 5577 { pass_m_gbox { 4 4 }}}}

    C: { cardserv 192.168.1.2 6001 dummy dummy 12000 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 }

    in cwshare.cfg

    M: { xyz.gotdns.com { pass_m_gbox }}}}
    D: { 192.168.1.10 { 5577 1234 { pass_m_cs{ 4 4 }}}}
    1.4 Al, 0.3 dB, Pozitioner Moteck+12",SS2,62E<->30W
    Parabola 2.2 m, Lnb Inverto 0,3 dB, Actuator 24", V-Box 2, VU+UNO, DM500S, BR-6574N Router
    1.15 Fe, 0.2 dB Maximum, HH SG 2100 (de vanzare)

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    79
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by TheAce View Post
    M-am chinuit ceva dar i-am venit de hac. Va recomand pack-ul sbcl+vplug+mgcamd de pe http://www.dvb-upload.com/. Daca aveti doar mgcamd pornit va merge fara probleme. La mine, cand porneam si gbox-ul (fara cs2gbox), pica decodarea din Mgcamd. Rezolvare problemei este simpla: renuntat la mgcamd, pus cs2gbox! Cardul apare: TPS (13E) (TPSCrypt2) (EMU only Via2.3), la dist 1. Sunt curios daca si peers mei o vad. Daca se uita cineva pe aici sa imi zica.

    in cs2gbox.cfg arata asa

    M: { 192.168.1.10 pass_m_cs }}}}
    D: { 192.168.1.10 { 1234 5577 { pass_m_gbox { 4 4 }}}}

    C: { cardserv 192.168.1.2 6001 dummy dummy 12000 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 }

    in cwshare.cfg

    M: { xyz.gotdns.com { pass_m_gbox }}}}
    D: { 192.168.1.10 { 5577 1234 { pass_m_cs{ 4 4 }}}}
    192.168.1.10 fiind ip dream-ului iar 192.168.1.2 al calculatorului?

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    205
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ciuband View Post
    192.168.1.10 fiind ip dream-ului iar 192.168.1.2 al calculatorului?
    Exact 192.168.1.10 este dreamul si 192.168.1.2 este pc-ul!
    1.4 Al, 0.3 dB, Pozitioner Moteck+12",SS2,62E<->30W
    Parabola 2.2 m, Lnb Inverto 0,3 dB, Actuator 24", V-Box 2, VU+UNO, DM500S, BR-6574N Router
    1.15 Fe, 0.2 dB Maximum, HH SG 2100 (de vanzare)

  11. #11
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    79
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by TheAce View Post
    Exact 192.168.1.10 este dreamul si 192.168.1.2 este pc-ul!
    Nu reusesc. Cand pornesc cs2gbox (prin telnet) imi spune ca id-ul meu este 0000 si sa aleg alta parola(indiferent ce parola pun)

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    205
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu merge chiar orice parola, in functie de aceasta se calculeaza BOXID-ul. Gbox-ul iti merge fara cs2, adica vezi peers? Daca parola din linia D din cs2 este aceeasi cu cea din linia M din cwshare si viceversa ar trebui sa mearga. Incearca cu o parola numerica formata din 8 cifre.
    1.4 Al, 0.3 dB, Pozitioner Moteck+12",SS2,62E<->30W
    Parabola 2.2 m, Lnb Inverto 0,3 dB, Actuator 24", V-Box 2, VU+UNO, DM500S, BR-6574N Router
    1.15 Fe, 0.2 dB Maximum, HH SG 2100 (de vanzare)

  13. #13
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    79
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by TheAce View Post
    Nu merge chiar orice parola, in functie de aceasta se calculeaza BOXID-ul. Gbox-ul iti merge fara cs2, adica vezi peers? Daca parola din linia D din cs2 este aceeasi cu cea din linia M din cwshare si viceversa ar trebui sa mearga. Incearca cu o parola numerica formata din 8 cifre.
    Dupa ce am incercat mai multe parole a pornit tocmai cand eram pe punctul sa abandonez (cu o parola formata numai din litere). Solutia e foarte buna. Felicitari. Cei interesati trebuie sa stie ca intre timp tps a scimbat algoritmul de codare si trebuie pus vPlug 1.7.1.0. Confirm ca deamul il vede ca un card la distanta 1. Merge si in retea.

  14. #14
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    79
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by TheAce View Post
    M-am chinuit ceva dar i-am venit de hac. Va recomand pack-ul sbcl+vplug+mgcamd de pe http://www.dvb-upload.com/. Daca aveti doar mgcamd pornit va merge fara probleme. La mine, cand porneam si gbox-ul (fara cs2gbox), pica decodarea din Mgcamd. Rezolvare problemei este simpla: renuntat la mgcamd, pus cs2gbox! Cardul apare: TPS (13E) (TPSCrypt2) (EMU only Via2.3), la dist 1. Sunt curios daca si peers mei o vad. Daca se uita cineva pe aici sa imi zica.

    in cs2gbox.cfg arata asa

    M: { 192.168.1.10 pass_m_cs }}}}
    D: { 192.168.1.10 { 1234 5577 { pass_m_gbox { 4 4 }}}}

    C: { cardserv 192.168.1.2 6001 dummy dummy 12000 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 }


    in cwshare.cfg

    M: { xyz.gotdns.com { pass_m_gbox }}}}
    D: { 192.168.1.10 { 5577 1234 { pass_m_cs{ 4 4 }}}}
    Solutia e buna dar am totusi o problema. Dupa 15-30 de min de functionare ingheata si trebuie restartat cs2g***. Mai pateste cineva la fel sau nu fac eu ceva bine?

  15. #15
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default

    teşekkürler

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top