Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Default Help plsss!!! Introducere key in Vplug

    Salut,

    Ma poate ajuta cineva cu modalitatea introducerii key-ilor in Vplug. Am cheile de pe net luate, am tot citit pe forum si am incercat sa le introduc manual in Vplug si nu reusesc. Ma poate edifica cineva despre modalitatea de introducere a key-ilor in Vplug? Multumesc

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    950
    Posts Thanks / Likes

    Lightbulb

    Pentru key exista un fisier numit SOFTCAM.KEY....de acolo citeste vPlug keyle. Daca te referi la DCW ele trebuie bagate in Vplug editor la SID's.

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Introducerea cheilor in vPlug (versiuni mai noi decat 1.3.7 incl.) se face fie prin importul unui Softcam.key care contine cheile dorite, fie prin editarea cu ajutorul Editorului vPlugului.
    Pentru vPlug1.3.7 metoda de introducere este descrisa aici:
    http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=29994&page=12
    Pentru versiunile mai noi , metoda este asemanatoare.

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multumesc frumos. am tot incercat asa dar ori nu ma descurc eu ori cheile pe care vreau sa le introduc nu sunt bune.

  5. #5
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deschizi editorul din vplug, dai search provider (ex 41..) scrii cheia si dai add new, nu update.
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    950
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce key vrei sa bagi?

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vreau sa introduc cheile pentru TV8, NTV, NBA TV, pentru E2 nu am gasit inca.Toate programele de pe Turksat 42 grade est. Am gasit cheile pe niste site-uri turcesti. http://www.uydukeyleri.net/tv8-biss-keyleri/
    Acum nu stiu daca sunt de vina cheile sau nu le-am editat eu bine. Daca ma poate ajuta cineva cu si cu alte chei ii multumesc anticipat.


  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    950
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Acelea sunt key Biss.Deschizi VPlug editor, selectezi SID's,sa fii pe programul la care vrei sa bagi cheia,dai click dreapta pe lista de canale din SID's , alegi find current channel, dupa ca l-a bagat in lista dai click pe el sa se albastreasca apoi la BISSkey bagi cheia corespunzatoare apoi dai click pe update .....de ex. 212300354614 pentru NTV.Eu personal folosesc S2Emu pt. Biss si DCW se editeaza mai usor in fisierul s2emu.ini. Succes

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top