Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Master
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    52.233N-9.467W
    Posts
    56
    Posts Thanks / Likes

    Default Pentru meseriasi!

    Se dau urmatoarele: router/modem <
    http://kbserver.netgear.com/products/dg834pn.asp
    laptop<http://www1.euro.dell.com/content/pr...dhs1&l=en&s=dh
    Dreambox 7020-S cu Gemini 3.40 instalat,legat la router prin cablu cross-over si un PC Desktop.
    Nu am probleme de a visiona cu desktopul programele din Dreambox cu VLC sau de a ma loga in meniul din Dreamboxa,merge perfect!Mentionez ca PC-ul e legat prin LAN la router si am pe el instalat Windows XP-PRO SP2.
    Problema mea este ca nu pot face acelasi lucru cu Laptopul care are conectie wireless cu routerul si are instalat Windows Vista Home Premium,cu VLC instalat si ultimele codecuri!Am ajuns pina acolo incit pot face screenshoot-uri,logat in dreamboxa,sonorul apare si el dupa citeva secunde dar,ecranul ramine negru si nu imi apare nici o imagine indiferent pe ce satelit sint sau program pe dreamboxa!Orice idee sau sugestie e bine venita ,multumesc
    DM7020-S / Triax 1,20 / Invacom 0,3db / Stab120/card Akta/DM100 /SatHawk 3000

  2. #2
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1. Esti sigur ca intre Dream si router e cablu cross-over? Oricum nu conteaza, daca dreamul iese pe net si poti intra in el de pe restul calculatoarelor din retea.
    2. Nu ne-ai spus ce era mai important, ce player folosesti pe desktop si pe laptop? Cumva WMP?

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    349
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca pe desktop ii merge totul ok, probabil foloseste ce trebuie... si probabil ca l-a legat la router prin cablu normal si nu crossover, daca e vazut de computer, numa s-a emotionat

    biluta, ai incercat sa te legi cu laptopul la router prin utp, sa vezi daca reusesti asa?... teoretic, daca routerul si placa de retea wireless sunt compatibile 802.11g, ar trebui sa fie destula banda, dar s-ar putea sa fie ceva bruiaje sa iti scada viteza undeva sub bitrateul postului pe care vrei sa-l streamui pe laptop prin wireless, si atunci nu iti pleaca...

  4. #4
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vad ca "bilutza neagra" nu mai intra pe aici, a aruncat intrebarea si a disparut. Oricum, raspunsul problemei este la player eu nu am reusit niciodata sa fac VLC-ul sa mearga cu WMP, merge insa cu altele. Wireless-ul nu are nicio legatura, banda e suficient de larga pentru a permite vizionarea continua, fara freezuri. Normal, exista un decalaj de cateva secunde intre TV si calculator (perioada de buffering), dar asta nu are legatura cu wireless-ul. In rest, incearca si alte playere, sunt o groaza pe piata.

  5. #5
    Junior Member Master
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    52.233N-9.467W
    Posts
    56
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    1. Esti sigur ca intre Dream si router e cablu cross-over? Oricum nu conteaza, daca dreamul iese pe net si poti intra in el de pe restul calculatoarelor din retea.
    >sint 100 % sigur ca e cross over ,am comandat cablul impreuna cu dreamboxul!
    2. Nu ne-ai spus ce era mai important, ce player folosesti pe desktop si pe laptop? Cumva WMP?
    Si pe desktop si pe laptop folosesc VLC-ul
    DM7020-S / Triax 1,20 / Invacom 0,3db / Stab120/card Akta/DM100 /SatHawk 3000

  6. #6
    Junior Member Master
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    52.233N-9.467W
    Posts
    56
    Posts Thanks / Likes

    Default

    OK am sa incerc si cu alte playere ,multumesc de raspunsuri!Rezultatul mai tirziu
    DM7020-S / Triax 1,20 / Invacom 0,3db / Stab120/card Akta/DM100 /SatHawk 3000

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Parerea mea e ca totul sta in sistemul de laptop - VISTA Vista cel atoate stiutor si prea marit are inca multe probleme. Am si eu un laptop cu Vista si n-am reusit sa-l conving (de exemplu) sa printeze pe o imprimanta Minota Magicolor, am instalat cu greu Corel Draw (care e certificat Vista) si multe altele. Aproape sigur este din Vista. La mine merge VLC-ul OK pe XP, pe Vista nu l-am incercat. Daca am timp promit sa incerc.

  8. #8
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca si tutorialul asta: http://dreambox.ingmar.dk/vlcdbcl.htm
    E in daneza, dar animatia vorbeste de la sine.

  9. #9
    Junior Member Master
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    52.233N-9.467W
    Posts
    56
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mvictor View Post
    Parerea mea e ca totul sta in sistemul de laptop - VISTA Vista cel atoate stiutor si prea marit are inca multe probleme. Am si eu un laptop cu Vista si n-am reusit sa-l conving (de exemplu) sa printeze pe o imprimanta Minota Magicolor, am instalat cu greu Corel Draw (care e certificat Vista) si multe altele. Aproape sigur este din Vista. La mine merge VLC-ul OK pe XP, pe Vista nu l-am incercat. Daca am timp promit sa incerc.

    -------Ai avut dreptate,am instalat Windows XP Pro si merge de rupe----
    Oricum multumesc de ajutorul dat de cei care mi-au raspuns!
    DM7020-S / Triax 1,20 / Invacom 0,3db / Stab120/card Akta/DM100 /SatHawk 3000

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top