Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Timisoara
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default Update OTA (tentativa) de soft pentru Kaonul de la Focussat

    Se pare ca baietii incearca sa urce un soft nou pentru receptoarele de Focus. Din pacate updatele esueaza. Mai asteptam.
    TM-Ant. Kovosat 1.4M, LNB MTI 0.8dB, Echostar AD-3600-IP VIACCESS, FreeCAM 2-20, Season Interface, Digisat Pro, Satlook Micro+, etc.

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Timisoara
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Testat astazi pe un receptor cu softul vechi cel care se termina in .01. La pornirea receptorului din Standby receptor intreaba daca se doreste o actualizare de soft iar dupa confirmare te arunca intr-un alt meniu, dar din pacate dupa cateva sec tentativa de upgrade OTA esueaza.
    TM-Ant. Kovosat 1.4M, LNB MTI 0.8dB, Echostar AD-3600-IP VIACCESS, FreeCAM 2-20, Season Interface, Digisat Pro, Satlook Micro+, etc.

  3. #3
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Wallis And Futuna Islands
    Posts
    2,234
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai incercat sa vorbesti cu cei de la tehnic?
    Ideile exprimate de userul acestui cont reflecta opinia personala si trebuie tratata ca atare.

  4. #4
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce sa zic, asta era cel mai imprtant lucru pe care-l asteaptau clientii: soft nou
    TP2 mai poate astepta

  5. #5
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Wallis And Futuna Islands
    Posts
    2,234
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am cumparat un Kit complet direct de la ei (evident mai ieftin) si este deja cu softul nou on board.
    Ideile exprimate de userul acestui cont reflecta opinia personala si trebuie tratata ca atare.

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    95
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ Tylk

    care soft nou? 02 sau 03?

    Salutari
    D-Box1,Humax 5400,SS2.Toroidal90,Schuhe 41,Brille,66Kg

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    95
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ Tylk

    care soft nou? 02 sau 03?

    Salutari
    D-Box1,Humax 5400,SS2.Toroidal90,Schuhe 41,Brille,66Kg

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    stadion Steaua
    Posts
    1,471
    Posts Thanks / Likes

    Default

    69!

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    95
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @[email protected]

    Nu inteleg!Ce vrei sa spui?Este pozitia practicata aseara ?Sau te uiti cumva la Private Gold?
    D-Box1,Humax 5400,SS2.Toroidal90,Schuhe 41,Brille,66Kg

  10. #10
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    95
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @[email protected]

    Nu inteleg!Ce vrei sa spui?Este pozitia practicata aseara ?Sau te uiti cumva la Private Gold?
    D-Box1,Humax 5400,SS2.Toroidal90,Schuhe 41,Brille,66Kg

  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Timisoara
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Exista si un .03? io pe ala nu il stiam
    TM-Ant. Kovosat 1.4M, LNB MTI 0.8dB, Echostar AD-3600-IP VIACCESS, FreeCAM 2-20, Season Interface, Digisat Pro, Satlook Micro+, etc.

  12. #12
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    95
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din cauza asta intreb si eu.Eu am Focus din 15.04.05 si softul cu 02 la urma a fost deja pe el.Dupa 1 luna si jumatate ar fi putut face un nou soft.Mai ar fi destule de inbunatatit la el....


    salutari
    D-Box1,Humax 5400,SS2.Toroidal90,Schuhe 41,Brille,66Kg

  13. #13
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Germany
    Posts
    52
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut,

    update pentru Kaon,versiunea 03.00.02,fara probleme.Il voi testa zilele astea,oricum la prima vedere pare OK.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Solutie Update 1120 NA si Frecventele pentru update
    By cristi in forum SD Receivers
    Replies: 244
    Last Post: 22nd August 2012, 12:25
  2. Caut telecomanda pentru rec FocusSat
    By strongman1960 in forum Shop
    Replies: 1
    Last Post: 17th November 2006, 09:17
  3. Se poate pune pach pe Kaonul de Focus?
    By clader in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 9th October 2006, 16:39
  4. Echolite 790 Patch v1.75 sau 1.77 pentru FOCUSSAT
    By narcisyo in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 27th July 2006, 02:37
  5. cheie pentru Focussat sau Max ,exista ?!!!!
    By Tommmii in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 7th December 2005, 13:37

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top