Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 32
  1. #1
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default A luat-o razna Humaxu meu sau... ?

    Scanez 12380 V, imi gaseste programele radio de la Focus: Magic FM, Kiss FM, Itzi Bitzi FTA, etc...dar surpriza...nu merg ! Daca trec pe un program de la Digi, la fel...pauza...Restart de la priza si pornesc programele Digi...cele de la Focus tot pauza... O fi de la Humaxu meu sau de la noul soft ? Daca intru in sistem-stare-imi apare stare normala, ies si repornesc programele, merg...ciudat...........

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aceiasi problema o am si eu. si eu fac tot asa . intru in meniu si ies si apoi merge , dar trebuie sa iuntru in meniu de cate ori schimb postul de radio.
    problemas asta a aparut fix dupa ce am pus softul nou.

  3. #3
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...indrazniti sa spuneti ca nu merge o scula digitv Mai astiaaaa!

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Timisoara&Germany
    Posts
    204
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da, confirm si eu.
    DIGITV pe HSS-1120NA si Humax Digi+2

  5. #5
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asa e, am observat si eu acum ca problema e "doar" la schimbare posturilor de radio...asadar ne-am pricopsit din nou cu un soft de kko...marca "DIGI"

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    244
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu am observat aseara ca odata ce am mutat pe radio s-a blocat humax digi II si nu si-a mai revenit decat daca am restartat de la priza.Pacat ca cei de la digi de fiecare data cand elaboreaza un soft nou trebuie ca ceva sa nu mearga cu toate ca inainte acel lucru functiona perfect.

  7. #7
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by strong2006 View Post
    Si eu am observat aseara ca odata ce am mutat pe radio s-a blocat humax digi II si nu si-a mai revenit decat daca am restartat de la priza.Pacat ca cei de la digi de fiecare data cand elaboreaza un soft nou trebuie ca ceva sa nu mearga cu toate ca inainte acel lucru functiona perfect.
    Da confirm si eu nu mai merg programele de radio sa le schimbi si apoi sa mearga si programele tv.Pacat ca incearca sa faca una si strica alta. De ce nu probeaza un soft inainte de al lansa? Ce specialisti sant ? Oare cat vom astepta pana sa-l repare din nou?

  8. #8
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by zmeura View Post
    De obicei nu ascult programe de radio,dar pentru cei care asculta e o problema.La mine au reaparut blocajele dupa ultimul soft.
    Eu zic ca toti care avem Humax avem motive sa incetam contractul cu Digi pentru ca nu e vina noastra ca nu merg programele de radio.Halal specialisti la o asa institutie de mare.

  9. #9
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default @[email protected]

    Quote Originally Posted by zmeura View Post
    De obicei nu ascult programe de radio,dar pentru cei care asculta e o problema.La mine au reaparut blocajele dupa ultimul soft.
    @ [email protected] te rugam frumos spunele la cei ce au lansat ultimul soft ca este o catastrofa

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gelu_dh View Post
    Eu zic ca toti care avem Humax avem motive sa incetam contractul cu Digi pentru ca nu e vina noastra ca nu merg programele de radio.Halal specialisti la o asa institutie de mare.
    ... hai ca intreb poimaine pe colegii de la tehnic daca stiu de problema, eventual cand se va remedia
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  11. #11
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by [email protected] View Post
    ... hai ca intreb poimaine pe colegii de la tehnic daca stiu de problema, eventual cand se va remedia
    Multumim frumos @ [email protected]

  12. #12
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by [email protected] View Post
    ... hai ca intreb poimaine pe colegii de la tehnic daca stiu de problema, eventual cand se va remedia

    Nu ne uiti azi...

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    171
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mda...si eu credeam ca e de la mine
    problema se manifesta in felul urmator: dai pe radio, nu ai sunet, nu ai nici imaginea de fundal, ecran negru. te ofitici, dai inapoi pe TV, iti arata ca ai semnal ok ca si calitate/putere, dar in continuare nu ai nici imagine nici sunet (ecran negru). Si de aici incolo nu mai ai ce sa-i faci. Inchizi Humaxul si cand il pornesti iti intra automat pe radio (desi cand l-ai inchis era pe TV), si iar iti face la fel. La un moment dat, daca esti pe tv si dai in meniu, incepe sa-ti revina imaginea si sonorul...
    Asa se manifesta si la voi?

  14. #14
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rpintea View Post
    Nu ne uiti azi...
    Mai roaga-i inainte de a lansa softul sa-l probeze si daca e reusit sa-l lanseze.Sa faca ca neamtul care inainte de a lua o decizie nu o ia niciodata din picioare.Neamtul cand ia o decizie o analizeaza din picioare,apoi culcat si dupa aia ia decizia.

  15. #15
    Bagator de/in seama Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Turda Metropolis
    Posts
    444
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Rover View Post
    mda...si eu credeam ca e de la mine
    problema se manifesta in felul urmator: dai pe radio, nu ai sunet, nu ai nici imaginea de fundal, ecran negru. te ofitici, dai inapoi pe TV, iti arata ca ai semnal ok ca si calitate/putere, dar in continuare nu ai nici imagine nici sunet (ecran negru). Si de aici incolo nu mai ai ce sa-i faci...
    De aici apas eu repede de 2 ori pe meniu si isi revine. Incep sa cred ca baietii care fac softul sunt ca si cei de la Microsoft... scot un update sau o vers. noua de Windows care corecteaza vreo 1000 de bug-uri din versiunea anterioara si adauga inca vreo 2000 noi.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top