Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation Ce HDD merge pentru un DM7020?

    Am gasit sa cumpar un DM7020, dar e fara HDD. Ce modele de HDD merg? Nu vreau sa-l cumpar si apoi sa ma trezesc ca nu gasesc HDD pentru el. Ma intereseaza capacitati mici, 80 - 120 GB, nu inregistrez filme sau alte emisiuni pe el.
    E urgent!
    Multumiri anticipate pentru parerile voastre.

    Satwien

  2. #2
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    magazinul e deschis azi pina la 20,miine inchis. nu stiu daca a venit hamalul !(sper ca nu citeste aici )

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    227
    Posts Thanks / Likes

    Default

    HDD de 5400 rotatii. oricare. seagate, samsung, wd, etc. mai sint si HDD-urile cu indicativ CE (consumer electronics) (tot la 5400 rotatii) special facute pt recordere standalone. eu din asta folosesc (pe un dm7000).

  4. #4
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu folosesc SAMSUNG SP1613N... 200GB

  5. #5
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    OK, am inteles ca e simplu de gasit un HDD care sa mearga la DM7000, dar instalarea e usoara? Trebuie configurat ceva special sau un simplu mount e suficient?

    @Nirolf: Hamalul a trebuit sa plece mai devreme din Viena dar revine la sfarsitul saptamanii viitoare. Te sun pentru detalii

  6. #6
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Default

    e ff simplu, mufe/ cablu/ imagine/ pc...

  7. #7
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by first_zipper View Post
    e ff simplu, mufe/ cablu/ imagine/ pc...
    Cred ca era suficient de clar ca nu montajul propriu-zis e problema, ci configurarea ulterioara a dreamului. Dupa montaj si reboot, urmeaza direct mount, sau mai trebuie ceva inainte? E suficienta configurarea din Extra/Settings (HDD pus pe Primary Master)?

  8. #8
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Default

    personal am facut asa:

    -primit recomandare KB;
    -receptionat DM de la PROSAT Cluj;
    -cumparat HDD(aiurea fara o inf. suplimentara);
    -montat HDD;
    -pornit DM 7020S;
    -formatat HDD;
    -instalat imagine(aici am gresit, nu pe HDD ci pe STICK trebuia... am pierdut garantia);
    .
    .
    .
    -mai detailat(daca ai noroc te ajuta un baiat bun) obtii tot aici

  9. #9
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by first_zipper View Post
    personal am facut asa:

    -primit recomandare KB;
    -receptionat DM de la PROSAT Cluj;
    -cumparat HDD(aiurea fara o inf. suplimentara);
    -montat HDD;
    -pornit DM 7020S;
    -formatat HDD;
    -instalat imagine(aici am gresit, nu pe HDD ci pe STICK trebuia... am pierdut garantia);
    .
    .
    .
    -mai detailat(daca ai noroc te ajuta un baiat bun) obtii tot aici
    in ce sens ai pierdut garanzia.ce treaba are imaginile instalate pe harddisk,flash,compactflash sau stick cu garanzia.

  10. #10
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Am gasit sa cumpar un DM7020, dar e fara HDD. Ce modele de HDD merg? Nu vreau sa-l cumpar si apoi sa ma trezesc ca nu gasesc HDD pentru el. Ma intereseaza capacitati mici, 80 - 120 GB, nu inregistrez filme sau alte emisiuni pe el.
    E urgent!
    Multumiri anticipate pentru parerile voastre.

    Satwien
    itzi iei un harddisk de care vrei tu marca si capacitatea numai sa fie la 5400
    cei de la dmm recomanda samsung sau seagate pentru simplu motiv ca sunt mai silentzioase
    desfaci dreamboxul instalezi hdd
    pornesti dreamul formatezi harddiskul
    dupa aceea potzi inregistra
    pentru imagini in multiboot nu folosi hardiskul.iatzi un memorycard compactflash de max 512mb si pui imaginile pe el cu flashwizard.

  11. #11
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rusudaniion View Post
    itzi iei un harddisk de care vrei tu marca si capacitatea numai sa fie la 5400
    cei de la dmm recomanda samsung sau seagate pentru simplu motiv ca sunt mai silentzioase
    desfaci dreamboxul instalezi hdd
    pornesti dreamul formatezi harddiskul
    dupa aceea potzi inregistra
    pentru imagini in multiboot nu folosi hardiskul.iatzi un memorycard compactflash de max 512mb si pui imaginile pe el cu flashwizard.
    Cum adica nu pot folosi multiboot pe HDD!?! Am un DM7ooo cu 11 imagini pe HDD. La DM7o2o de ce nu merge?

  12. #12
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Cum adica nu pot folosi multiboot pe HDD!?! Am un DM7ooo cu 11 imagini pe HDD. La DM7o2o de ce nu merge?
    merge perfect multibootul dar dejavantajul e ca hdd se invarte mereu.sta mereu aprins si asta conduce la moartea lui in scurt timp.
    ideal este pe un pen usb sau compactflash.
    eu spre exemplu am cf de 1giga cu 4 imagini si merge stas.

  13. #13
    Senior Member Expert
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine DM7020 cu hard de 160gb merge fara probleme cu vreo trei imagini pe hdd-ul lui de vreun 1an jumate.Dar acum mai nou,de vreo 2saptamani mi-a aparut o mica problema,adica cand dau rec si porneste hardul pe inregistrare de pe un canal tv vizionat in sharing mi se blocheaza(ingheata) imaginea.Deci mentionez ca numai de pe canalele tv vizionate in sharing cu gbox 2.25 se intampla acest lucru. Are cineva vreo idee ce se intampla si care ar fi rezolvarea?
    Antena Parabolica 1,8m Al cu 1 Lnb Invacom Quad 0,3db/Montura Polara/Actuator 18"/Pozitioner Diseqc Moteck V-BoxII/Antena Offset 1,2m AL fixa cu 1 Lnb Inverto Quad 0,2db/1xDM920UHD 4K.

  14. #14
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Wink

    Ce imagine ai? Nu cumva a aparut problema dupa ce ai pus GP 3.50?

  15. #15
    Senior Member Expert
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Ce imagine ai? Nu cumva a aparut problema dupa ce ai pus GP 3.50?
    Cam de cand am bagat 3.40 si ulterior 3.50,dar am rezolvat-o schimband gbox-ul cu 2.1b,care inainte aveam 2.25 si facea problemele cu inregistraea pe hdd-ul din dream si imaginea 3.50 am bagat-o direct in flash in locul softului original,astfel incat sa nu mai am imagine pe hdd si pot sa zic ca se misca mai repede pe decodari acum din flash.
    Antena Parabolica 1,8m Al cu 1 Lnb Invacom Quad 0,3db/Montura Polara/Actuator 18"/Pozitioner Diseqc Moteck V-BoxII/Antena Offset 1,2m AL fixa cu 1 Lnb Inverto Quad 0,2db/1xDM920UHD 4K.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top