Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14

Thread: PENTIUM II ....

  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Braila,Romania
    Posts
    1,249
    Posts Thanks / Likes

    Default PENTIUM II ....

    Salutare,
    Am un calculator pentium 2. {350mhz,64 ram,}
    Intrebare: Poate face fata unei placi skystar 2? Ar functiona corect vis a vis de procesor? Dar unui Season ? Multumesc....

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Oradea
    Posts
    327
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu ss2 nu......la restu
    ..season nu am nu ma pricep...

    Dream dream dream dream HD

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Braila,Romania
    Posts
    1,249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...atunci care este configuratia minima pentru SS2?....

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Oradea
    Posts
    327
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ca sa shi captezi ceva cu ea minim 800mhz-1ghz 256 ram daca ai Winxp si bineintzeles HDD maricel pe ce sa captezi
    daca vrei sa vezi si pe tv itzi tre o plaka video cu tv out......

    Dream dream dream dream HD

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ..macar un procesor la 1 GHz si placa video ATI Radeon sau GForce

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Braila,Romania
    Posts
    1,249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc ,baieti!
    Dar cu season merge fara probleme,nu?

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    87
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut!

    Pentru season (nealimentat extern) am Pentium I, 120MHz, 16 MbRAM si merge...
    Bafta !

    servo

  8. #8
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu-i bine sa mergi cu SS2 in limita inferioara de cerintze hardware. Un prieten si coleg de forum (nu dau cu nume) a parlit un AMD la 1.200 MHz. Noroc ca avea garantie pe el inca .

    La un alt prieten (1.000 MHz), dupa instalarea sistemului de operare, cand calculatorul era curat si toate puse la locul lor, Prog-DVB mergea bine. Dupa forjarea calcului, in cateva luni deja au aparut deja intreruperile dese si plictisitoare.

    Parerea mea este sa va dati cu SS2 pe calcuri la peste 1.700 MHz.

    hai noroc,

    ovex

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    jungla amazoniana
    Posts
    919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut
    tocmai ce am instalat unui prieten o placa ss2 pe un sistem amd atlon2.400+ si mergea cu intreruperi la vizionarea programelor codate asta la inceput pana rezolva cu decodarea dar totusi intel este intel clar, indiferent la ce frecventa este procesorul cred ca merge mai bine.

  10. #10
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @multysat

    Imposibil sa intrerupa la 2400+. Buba este in alta parte. Ai instalat bine placa video?

    ovex

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    jungla amazoniana
    Posts
    919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da am instalat bine placa video, dar rupe un pic numai la pornirea programului si atat in sert dupa vreo 3-4 secunde merge super.

  12. #12
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asta da ...

    ovex

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default

    din experienta mea cel mai jos procesor pe care am pus ss2 a fost un duron la 600 Mhz, care era montat pe o placa de baza cu cu 256 mb sdram pc 100, hdd 20gb 5400 rpm, gf2mx400 si win2000. mergea bine fara intreruperi nici chiar la partea de decodare sau fara frame lipsa la inregistrare. placa de baza era gigabyte, nu imi amintesc exact modelul si sursa de 350w.

  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    jungla amazoniana
    Posts
    919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in mare masura conteaza cat putere are sursa am patito

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Pentium 4 @ 3,2 GHz
    By mateda in forum Shop
    Replies: 5
    Last Post: 27th September 2006, 19:12
  2. Atentie MARE Pentium D Palladium
    By cocohag in forum Placi DVB
    Replies: 8
    Last Post: 1st April 2006, 19:35
  3. URGENT VAND PENTIUM 4
    By T-REX in forum Shop
    Replies: 0
    Last Post: 23rd September 2005, 15:24
  4. Caut suport pentru ventilator pentium 4
    By francezul in forum Shop
    Replies: 2
    Last Post: 12th May 2005, 19:11
  5. Pentium 3 + SS2
    By kope in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 10th March 2004, 16:00

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top