Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    - Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Posturi modificate genetic...?
    Posts
    114
    Posts Thanks / Likes

    Smile !!!!!!!!! Faza tare Dolce :)

    Un nou abonat la Dolce (care a renuntat la cablu) s-a uitat 5 zile la Etno tv, ca nu stia cum trebuie comutat pe alt canal.
    Instalatorii "au uitat" sa explice.
    Au chemat un vecin, a aparut inca unul, care avea Digi. In sfarsit au reusit cumva, citind documentatia sa comute pe Pro Tv. Bucurie mare! Au zis sa-l lase acolo, ca "macar nu canta toata ziua ca Etno"

    Faza relatata din sursa directa: chiar de la "vecinul" care a reusit performanta sa comute pe Pro tv! I-am povestit cate ceva, ce am aflat si eu pe forum... ca nu se pot aranja canalele, ca e receptor cam restrictiv...
    Se mira omul, era sa nu ma creada....

    Si uite asa cativa oameni care sigur nu o sa cumpere Dolce, cel putin pana va fi receptorul actual...

    Dar chiar e asa de greu de "manevrat" receptorul Dolce?

    Precizez inca odata, faza nu e fictiune... desi asa pare.... Saracii poate si acuma se uita la Pro Tv...
    Iar altii scriu pe hartie liste cu ordinea canalelor... e de ras, nu alta...

    Si totusi, apar antenele Dolce la Cluj, ca ciupercile dupa ploaie.

    Apropo, ce prosti sunt astia de la Dolce, au antene fara reclama Dolce pe ele....
    Spatiu pentru reclama gratuita ramas nefolosit.... E de neinteles aceasta greseala uriasa....

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Franken (D)
    Posts
    167
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da e tare faza mai ales ca la dolce nu este etno tv)

  3. #3
    - Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Posturi modificate genetic...?
    Posts
    114
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Favorit Tv sa fie atunci sau alta de gen, pe care-l mai aveti voi, la asta chiar ca habar nu am, chiar n-am retinut. era si greu in timp ce ma tavaleam de ras
    Pt mine canalele alea sunt toate la fel.

  4. #4
    Plictisit Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    BN
    Posts
    139
    Posts Thanks / Likes

    Angry

    Trebuie sa fii ingramadit rau la minte sa nu stii sa schimbi canalele. Nu am dolce dar m-am jucat cu receiverul lor si in fond o telecomanda e tot o telecomanda. Probabil acelasi personaj scoate televizorul din priza cand vrea sa-l opreasca.
    Digi - Humax , Kathy 910

  5. #5
    - Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Posturi modificate genetic...?
    Posts
    114
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu am intrebat un singur lucru:

    "Pai nu erau doua butoane pe telecomanda CH up si CH down, cu care sa comutati canalele?"

    Si raspunsul a fost , citez:

    "am cautat, da' n-am gasit"


    Cum eu nu am vazut o telecomanda Dolce... (nu de alta, dar nu ma intereseaza),
    ce puteam sa zic?

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    44,46 N 26,11 E
    Posts
    188
    Posts Thanks / Likes

    Default

    "genul" acesta de client poate sa apara la oricare DTH, nu inteleg de ce crezi ca se poate intampla doar la cel ce lai scris tu in titlu...

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    United States of Europe
    Posts
    17,549
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sa recunoastem, conservele Coship sunt greu de folosit pentru persoane neinstruite...de altfel, sunt dificile si pentru cei obisnuiti cu o telecomanda tv ...mutatul canalelor din 100 in 100...lipsa posibilitatii unei liste favorite, sunt dezavantaje pentru Dolce si BoomTv...
    Salut Prieteni!


  8. #8
    - Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Posturi modificate genetic...?
    Posts
    114
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by On/Off View Post
    "genul" acesta de client poate sa apara la oricare DTH, nu inteleg de ce crezi ca se poate intampla doar la cel ce lai scris tu in titlu...
    Ai dreptate, dar daca sa intamplat la Dolce, cum trebuia sa scriu?
    "Faza tare la Digi, Boom, Max?"

    Si repet, nu era numai clientul, + sotia (care sunt pensionari, si mai intelegeam)
    dar mai erau si doi vecini. Ii stiu pe toti patru.
    Si nu detaliez, dar te-ai mira daca ai stii ce functii ocupa.
    Faza din unul din cele mai selecte cartiere din Cluj, nu intr-un sat din varful muntelui.

  9. #9
    - Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Posturi modificate genetic...?
    Posts
    114
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by zmeura View Post
    Man,nu vad ce e asa greu sa apesi pe CH+ si CH-.
    Acum am vazut si eu ca exista aceste butoane, dar atunci de ce nu s-au putut descurca?

    Dupa spusele lor, orice apasau , intrau "intr-un meniu" complicat, de unde nu s-au mai putut descurca. Le-a trebuit o ora, pana cand din greseala au reusit sa mute pe Pro Tv.

    In concluzie, cu CH+ si CH- schimbi canalele direct, sau apare un meniu, sau ceva?

    ca nu pot sa cred ca nu puteau apasa doua butoane....

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    145
    Posts Thanks / Likes

    Smile Diamant alb negru 3 zile

    Quote Originally Posted by Dominus-®- View Post
    Acum am vazut si eu ca exista aceste butoane, dar atunci de ce nu s-au putut descurca?

    Dupa spusele lor, orice apasau , intrau "intr-un meniu" complicat, de unde nu s-au mai putut descurca. Le-a trebuit o ora, pana cand din greseala au reusit sa mute pe Pro Tv.

    In concluzie, cu CH+ si CH- schimbi canalele direct, sau apare un meniu, sau ceva?

    ca nu pot sa cred ca nu puteau apasa doua butoane....
    Saracii oameni!
    Pedeapsa: trei zile un televizor alb negru marca Diamant,( fara telecomanda ), antena terestra cu 5 elemente, bucla 50 cm, directia Bucuresti emisiunea TVR1.
    <a href="http://www.danasoft.com"><img src="http://www.danasoft.com/vipersig.jpg" border="0"></a><p><div style="font-family:Arial,sans-serif;font-size:11px;">Sign by Dealighted - <a href="http://www.dealighted.com">Coupons & Discount Shopping</a></p></div>

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mercury70 View Post
    Saracii oameni!
    Pedeapsa: trei zile un televizor alb negru marca Diamant,( fara telecomanda ), antena terestra cu 5 elemente, bucla 50 cm, directia Bucuresti emisiunea TVR1.
    bineanteles cu selectorul de canale facut praf
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  12. #12
    - Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Posturi modificate genetic...?
    Posts
    114
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by zmeura View Post
    Scimba canalele.Data viitoare sa cheme un copil de 10-14 ani si in 30 de secunde se uita la Cartoon Network.Valabil pentru orice receptor de la orice operator.
    PS:Oamenii respectivi trebuiau sa primeasca si manualul de mai sus.De fapt sigur l-au primit.Daca au vrut sa se uite 5 zile la muzica populara e treaba lor.
    prostia n-are limite, asta stiam, da... totusi, chiar asa?

    In fine... eu chiar stiu cazuri cand abonatii Dolce isi fac liste scrise cu programele.... si asta e o prostie la fel de mare...dar de ambele parti. Adica si sa nu poti aranja programele cum vrei e o prostie.

    Si repet sa nu-ti pui o sigla, (reclama gratuita) pe antena, tot o prostie mare este...

    Si alta faza, de data asta cu Digi:

    Nu demult am vazut si eu o antena Digi.. chiar in Cluj... montata pe... un pom. Si CULMEA: Erau doua crengi, una mai groasa, si una mai subtire.
    Pe care credeti ca e montata antena?

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Dominus-®- View Post
    prostia n-are limite, asta stiam, da... totusi, chiar asa?

    In fine... eu chiar stiu cazuri cand abonatii Dolce isi fac liste scrise cu programele.... si asta e o prostie la fel de mare...dar de ambele parti. Adica si sa nu poti aranja programele cum vrei e o prostie.

    Si repet sa nu-ti pui o sigla, (reclama gratuita) pe antena, tot o prostie mare este...

    Si alta faza, de data asta cu Digi:

    Nu demult am vazut si eu o antena Digi.. chiar in Cluj... montata pe... un pom. Si CULMEA: Erau doua crengi, una mai groasa, si una mai subtire.
    Pe care credeti ca e montata antena?
    Poza frate, unde-i poza? Posteaza-l la instalatori sau carpaci!
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  14. #14
    - Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Posturi modificate genetic...?
    Posts
    114
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    Quote Originally Posted by [email protected] View Post
    Poza frate, unde-i poza? Posteaza-l la instalatori sau carpaci!
    Puteti face o poza, sau puteti trimite pe cineva sa demonteze. Eu nu am drum in zona aia. Poate sta cineva in apropiere, si pune o poza. (Sper sa mai fie antena acolo)
    Va dau locatia: Str Dambovitei catre Piata IRA. (Intre Expo Transilvania si Piata IRA). Se poate observa de pe strada. E intre doua blocuri.
    Oricum , merita vazut

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top