Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    RESITA
    Posts
    136
    Posts Thanks / Likes

    Default Ajutor STRONG 4401 Evolution

    Va rog sa-mi spuneti care este cea mai buna varianta de patch pentru un STRONG 4401 Evolution,un link ,o adresa de unde sa il iau si o descriere a modului de instalare,respectiv a modului de introducere a cheilor.
    De asemenea va rog sa-mi spuneti daca exista un programel care sa aibe actualizate lista cu transponderele si frecventele de pe toti ********i de unde il iau si cum il incarc.
    De asemenea as dori sa stiu si daca se pune patch pe el ,mai merge MAX TV
    ,daca nu de unde iau soft original pt. RESTORE si modalitatea de revenire la softul original ca am inteles din posturile de pe aici, si am incercat dar pagina de la Strong nu merge.

    Multumesc anticipat!
    Cu stima

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    la bloc
    Posts
    151
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Intra pe http://upl.frocus.net/index.php?lng=ro&p=10 salveaza Srt 440x Tool Box v1.0 (il dezarhivezi si intri la DnUpMn pt incarcare soft)si mai salvezi
    SRT4401 26-6-06 (este softul si cu criptowork) .Eu pe acesta l-am bagat ultima data si merge foarte bine si cartela de MAX si premier,D+,cabo.
    Pentru activare emu apesi MENU-CONFIG-SISTEM SETUP-ENTER-2004 si dai enable(activare) la key .

  3. #3
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by BLD View Post
    Va rog sa-mi spuneti care este cea mai buna varianta de patch pentru un STRONG 4401 Evolution,un link ,o adresa de unde sa il iau si o descriere a modului de instalare,respectiv a modului de introducere a cheilor.
    De asemenea va rog sa-mi spuneti daca exista un programel care sa aibe actualizate lista cu transponderele si frecventele de pe toti ********i de unde il iau si cum il incarc.
    De asemenea as dori sa stiu si daca se pune patch pe el ,mai merge MAX TV
    ,daca nu de unde iau soft original pt. RESTORE si modalitatea de revenire la softul original ca am inteles din posturile de pe aici, si am incercat dar pagina de la Strong nu merge.

    Multumesc anticipat!
    Cu stima
    uite si aici http://www.rdi-receiver.com/strong.php

  5. #5
    Nemtzică Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    "...cu peronu´ pe partea stîngă !"
    Posts
    3,431
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by crissc View Post
    Intra pe http://upl.frocus.net/index.php?lng=ro&p=10 salveaza Srt 440x Tool Box v1.0 (il dezarhivezi si intri la DnUpMn pt incarcare soft)si mai salvezi
    SRT4401 26-6-06 (este softul si cu criptowork) .Eu pe acesta l-am bagat ultima data si merge foarte bine si cartela de MAX si premier,D+,cabo.
    Pentru activare emu apesi MENU-CONFIG-SISTEM SETUP-ENTER-2004 si dai enable(activare) la key .
    Bravo ca e in serbo-croata !
    Ai si traducerea pe alt file cumva ?

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    RESITA
    Posts
    136
    Posts Thanks / Likes

    Default Strong 4401 Evo

    Totusi mai detaliat procedura de incarcarea a softului si modul de modificare al cheilor aveti vreun post.
    De asemenea nu gasesc soft original de SRT 4401 EVo stiti pe undeva o adresa sau daca va rog sa-mi trimiteti pe mail la [email protected]

    Mii de multumiri anticipat!~

  7. #7
    Nemtzică Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    "...cu peronu´ pe partea stîngă !"
    Posts
    3,431
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by BLD View Post
    Totusi mai detaliat procedura de incarcarea a softului si modul de modificare al cheilor aveti vreun post.
    De asemenea nu gasesc soft original de SRT 4401 EVo stiti pe undeva o adresa sau daca va rog sa-mi trimiteti pe mail la [email protected]

    Mii de multumiri anticipat!~
    Pt. soft original s-a discutat aici : http://www.rdi-board.com/showthread....+soft+orignial

    dar si asta e original : http://upl.frocus.net/index.php?lng=en&get_id=390

    Modul de incarcare si activare chei este urmatorul :

    Ca si program iti recomand DnUpMan 5.31 la care setezi LSI (nu 5518 ) la pornire. Patchul ce trebe folosit ca sa deschida si premiere si crypto il iei de aici:
    http://upl.frocus.net/index.php?lng=en&p=10
    strong\SRT4401\srt cu CW si CSH\strong_SRT4401_Sharp0614_2M_XCAS_CS_060626.elz
    Dupa ce ai incarcat patchul, activezi emu astfel:
    meniu - config - system setup - OK - 2004 - EMU - enable-exit
    Urmatorul pas este resetarea keylor:
    menu - config - CAS key - OK - Vol+ - blue button - OK.
    Si inca ceva : la activarea emu key cu "meniu - config - system setup - OK - 2004" iti apar 3 kestii acolo care le setezi asa: emu=active, update key=inactive, sharing=inactive.

    Pentru introducerea keylor se poate folosi KeyMaker1.31, dar e posibil sa nu ai toti providerii de Nagra si atunci acestia trebe introdusi manual.
    De exemplu pentru D+ si premiere trebuiesc introduse 4 rinduri de key: pentru key 00 se pun 00 si 01 iar daca e valabila keya 01 se pune 02 si 03. De ex pentru premiere avem keya:
    N 0501 01 3106C81AB3765D03E99FEECA476F4E0D
    Aceasta o impartim 2 si vom avea in tabela de key inca 2 rinduri de key respectiv:
    N 0501 02 3106C81AB3765D03
    N 0501 03 E99FEECA476F4E0D
    Sper ca am fost destul de explicit pentru ca e posibil ca in meniul de key sa ai numai 2 rinduri de key la premiere;

    Iti dorec succes

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    RESITA
    Posts
    136
    Posts Thanks / Likes

    Default Strong 4401

    Multumesc LAURI pt. sfaturi.Am reusit sa incarc patchul de pe Frocus din 22.06.06 dar a trebuit sa incarc cheile manual pt. ca nu pot sa transform cheile din Softcam in fisier .KBn imi da eroare la transformare cu KEYmaker 1.31,nu stiu de ce .Am luat softcam de pe mai multe situri cu key dar nu pot sa le modific.
    Am actualizat manual cheile si merge Premiere ,D+,ORF,Tv Cabo...
    Exista vreo posibilitate de a vedea TPS,Multivision?Daca da cum trebuie procedat?

    Cu stima

  9. #9
    Nemtzică Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    "...cu peronu´ pe partea stîngă !"
    Posts
    3,431
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sa crdti mare !
    Mai greu cu TPS-ul pt.ca sunt chei-AES multe necesare ca sa mearga schmbind din 15 in 15 min. cheia.
    Cu cele care sunt, cind trec din cind in cind la VIA1 ai sansa sa mai vezi cite ceva unoeri, in rest, ar trebui sa actualizezi din 2 in 2 zile cheile ... cum doresti !

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by LAURI View Post
    Sa crdti mare !
    Mai greu cu TPS-ul pt.ca sunt chei-AES multe necesare ca sa mearga schmbind din 15 in 15 min. cheia.
    Cu cele care sunt, cind trec din cind in cind la VIA1 ai sansa sa mai vezi cite ceva unoeri, in rest, ar trebui sa actualizezi din 2 in 2 zile cheile ... cum doresti !
    nasol.sunt softcam-uri care fac asta si cheile se stiu cu o zi inainte.salut.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    RESITA
    Posts
    136
    Posts Thanks / Likes

    Default strong 4401

    Asta este daca trebuie sa incarc in fiecare zi softcam nu este nici o problema numai ca problema cea mai mare este ca nu reusesc sa transform in fisier .kbn fisierele de tip.key din softcamuri imi da un mesaj de genul cand vreau sa deschid fisierul.key:
    Registry Editor
    Are you sure you want to add the information in C:/DOCUME~1/LOCALS~1/Temp Rar/SoftcamStrong.key to registry

    Dau OK

    Apare EROARE
    Cannot import this document the specified file is not a registry script.
    You can only import binary files from within the registry editor

    De aceea va rog daca puteti sa ma ajutati sa transform din softcamuri in fisiere .kbn pt a le putea incarca cu KEYMAKER 1.31 .As dori un mers al lucrurilor detaliate pt. ca a incarca manual chei este foarte incomod si ia mult timp iar AEs pt. Multi vision este imposibil

    Multumesc anticipat

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    203
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cauta aici http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=40060
    Daca dai dublu click pe un fisier cu extensie key acesta va fi adaugat in registri in windows. Incearca sa deschizi cu notepad sau un editor de text si apoi sa modifici fisierul.
    Max TV, Strong 4401, 0,9 si 3 LNB-uri.

  13. #13
    Nemtzică Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    "...cu peronu´ pe partea stîngă !"
    Posts
    3,431
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by BLD View Post
    ... vreau sa deschid fisierul.key:
    Registry Editor
    Are you sure you want to add the information in C:/DOCUME~1/LOCALS~1/Temp Rar/SoftcamStrong.key to registry

    Dau OK

    Apare EROARE
    Cannot import this document the specified file is not a registry script.
    You can only import binary files from within the registry editor
    Trebuie sa recunosc ca faza cu transformarea fisierului softcamKey intr-unul *.kbn cum ii trebuie Strong-ului nu i-am dat nici eu de cap inca.
    Important este ca fisierul softcam inainte de transformare printr-un KeyMaker sa fie curatat de toate textele si semnele nefolositoare care exista in el(texte si semne aiurea). In plus fisierul *kbn are numai o anumita capacitate(marime) ca sa paota fi transformat-adica daca il incarci cu chei inutile depaseste marimea acceeptata si asta este atunci un motiv sa iti dea ERROR la transformare. Apoi cica nu orice de versiune de KEyMaker - 2.2, 1.3.1 etc. este adecvat. Sunt probelme de compatibilitate.

    NU ar fi rau ca cineva care a efectuat cu succes mereu acesta transformare, sa posteze un exemplu cum trebuie sa arate fisierul SOFTCAM inainte de transformare si cu ce varianta de KeyMaker a reusit convertirea in fisier *kbn !

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    203
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu inteleg de ce tot incercati sa transformati softcam.key in fisier kbn. Nu apar atat de multe chei incat sa nu puteti fie introduce manual cu telecomanda, fie edita un fisier kbn compatibil deja existent sau uploadat din receptor si apoi facut download in rec. Am spus ca softcam.key trebuie curatat de chei biss, cripto, dcw. Nu raman decat chei de seca, ******, nagra si viaccess.

    De ex:
    ;----------------------------------------------------------------------
    ; NAGRA Providers and keys
    ;----------------------------------------------------------------------
    N 4E01 00 4E25F8F4A2B60675 ;Dream TV 146°E
    N 4E01 01 2679A2975433F8ED ;Dream TV 146°E
    N 4F01 00 4E25F8F4A2B60675 ;Dream TV 146°E
    N 4F01 01 2679A2975433F8ED ;Dream TV 146°E
    ;
    ;----------------------------------------------------------------------
    ; VIACCESS Providers and keys
    ;----------------------------------------------------------------------
    V 007800 08 5B141E389C46245F ;CSN/UPC TV HB
    V 007800 09 606C85DA02419061 ;CSN/UPC TV HB
    V 007800 0A 7115CE2EF8364220 ;CSN/UPC TV HB
    ;

    etc
    Sfatul meu e sa aveti un fisier kbn pe care sa-l modificati cand apar chei.
    Max TV, Strong 4401, 0,9 si 3 LNB-uri.

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    375
    Posts Thanks / Likes

    Default strong

    Modelul acesta are viacces incorporat?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top