Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20

Thread: NBA TV

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Qatar
    Posts
    23
    Posts Thanks / Likes

    Default NBA TV


    M8's,

    Can anybody tell me what receiver/s can open NBA TV on Eurasiasat 42.0E (BISS) ?

    Thanks

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    TFC Office - Europe (#13)
    Posts
    162
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: NBA TV

    Quote Originally Posted by rockk44
    M8's,

    Can anybody tell me what receiver/s can open NBA TV on Eurasiasat 42.0E (BISS) ?

    Thanks

    Metabox / Besat - buy original box only. check metaware.co.kr as reference.

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Iraq
    Posts
    510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    guru,

    u forgot my receiver also Micro-x MDR-4500 FTA with "BISS" encryption.


    rokk44,

    send PM if u need one.

    FYI

  4. #4
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    29°20'N 47°59'E
    Posts
    5,711
    Posts Thanks / Likes

    Default

    and which size dish will he need if he is from qatar?

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    512
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: NBA TV

    Quote Originally Posted by rockk44
    M8's,

    Can anybody tell me what receiver/s can open NBA TV on Eurasiasat 42.0E (BISS) ?

    Thanks
    You can use also Supermax, Fortecstar and Star track to watch NBA TV on Eurasiasat 42.0E (BISS).

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Pakistan
    Posts
    34
    Posts Thanks / Likes

    Default Biss Keys

    Dear Asifde:
    Asslam'o Alaikum:

    How to enter alphbet characters a, b, c , d, e, f in supermax for biss keys for opening NBA channel on eurasiasat. In 618a software the green button on remote for entering hex keys is not active and therefore you cannot enter a,b,c,d,e,f characters. Kindly let me know which software version supports the insertion of these characters for BISS keys in Supermax 6000 CI.

    Thanks
    Iqbal Bhawana

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    TFC Office - Europe (#13)
    Posts
    162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dishman
    guru,

    u forgot my receiver also Micro-x MDR-4500 FTA with "BISS" encryption.


    rokk44,

    send PM if u need one.

    FYI

    I'm very sorry dishman, forgot to offer MDR-4500 FTA who has BISS features even before Metabox era. Its pity that I have plenty of time to visit Balad but can't drop by to your place. Hope to visit you soon. I've added Turksat 1C in 1 dish (Turksat, Nilesat/Atlantic 3, Hotbird, Arabsat), shall share to you the position if its already perfect. Astra not visible on my place, beneath the London tower bridge.

  8. #8
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    29°20'N 47°59'E
    Posts
    5,711
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @guru,

    better yet, get a pic of your dish and post it here. sometimes it's confusing to read "upper left hand when facing your dish" lol. once you get your settings perfect, i'll go up myself and retune my dish for a 4 lnb setup (or more if possible.)

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Iraq
    Posts
    510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    that is a good idea and best way to share your set-up, besides u r the only guru here

    fyi

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    512
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Biss Keys

    Quote Originally Posted by iqbalbhawana
    Dear Asifde:
    Asslam'o Alaikum:

    How to enter alphbet characters a, b, c , d, e, f in supermax for biss keys for opening NBA channel on eurasiasat. In 618a software the green button on remote for entering hex keys is not active and therefore you cannot enter a,b,c,d,e,f characters. Kindly let me know which software version supports the insertion of these characters for BISS keys in Supermax 6000 CI.

    Thanks
    Iqbal Bhawana
    You can enter alphbet characters a, b, c , d, e, f in supermax for biss keys By pressing under mention button on your remote as you press '1' for 1 and '2' for 2,
    1: 'COLOR' for a
    2: 'i' for b
    3: 'HELP' for c
    4: Mute button for d
    5: Audio button for e
    6: Tele text button for f

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Qatar
    Posts
    23
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: NBA TV

    Quote Originally Posted by asifde
    Quote Originally Posted by rockk44
    M8's,

    Can anybody tell me what receiver/s can open NBA TV on Eurasiasat 42.0E (BISS) ?

    Thanks
    You can use also Supermax, Fortecstar and Star track to watch NBA TV on Eurasiasat 42.0E (BISS).
    @ asifde,

    which model of Fortecstar can be used to watch NBA on 42.0E? I have a Fortecstar lifetime but I don't have that biss feature.

  12. #12
    alibaba
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    to all experts,

    is it possible for me to get NBA TV in Turksat 1C (42.00) in Dubai? what is the size of the dish?

    please help me..NBA championship is very neer..

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    asia
    Posts
    301
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by boknoy_ph
    and which size dish will he need if he is from qatar?
    120 cm is enough

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    asia
    Posts
    301
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by alibaba
    to all experts,

    is it possible for me to get NBA TV in Turksat 1C (42.00) in Dubai? what is the size of the dish?

    please help me..NBA championship is very neer..
    120 cm only which is enough for you to shoot.

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    24
    Posts Thanks / Likes

    Default NBA


    Is it possible to get Turksat here in Riyadh, Saudi Arabia.

    Thank you,

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top