Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 30
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Romania
    Posts
    207
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by snow View Post
    de ce-mi sare singur pe i3 desi eu il pun pe i2?
    mc
    It's not a feature, it's a bug
    Si....precum spuneam, eu nu ma repet niciodata.

    Sa auzim de bine!
    johst

  2. #2
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by snow View Post
    care sunt diferentele intre cele doua? cine are un link de unde se poate descarca varianta cu patch in cazul in care este mai buna.
    si inca o intrebare, tot aici ca sa nu mai deschid alt thread; de ce-mi sare singur pe i3 desi eu il pun pe i2?
    mc
    Probabil te referi la patch-ul care permite maxim 2048 carduri in loc de 1024. Nu ti-l recomand, e cel mai slab dintre toate versiunile aparute!

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Gbox 2.1b mi-am bagat eu de curand pe DM7020 cu hdd160gb si pot spune ca mi-a rezolvat problema cu inregistrarea pe hdd,care cu gbox 2.25 cand dadeam rec si pornea hardiskul pe tras de pe canalele vizionate din sharing imi bloca imaginea si nu puteam trage nimic de pe sharing. Plus ca imaginea de pe canalele din sharing cu 2.1b este mai stabila fata de la gbox 2.25.
    Antena Parabolica 1,8m Al cu 1 Lnb Invacom Quad 0,3db/Montura Polara/Actuator 18"/Pozitioner Diseqc Moteck V-BoxII/Antena Offset 1,2m AL fixa cu 1 Lnb Inverto Quad 0,2db/1xDM920UHD 4K.

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    valyp67 ai citit despre ce se vorbeste aici? Scrie chiar in titlul topicului:
    "diferente gbox intre 2.1b si 2.1b cu patch"

    Nu stiu ce legatura are cu ce spui tu despre gbox 2.25...

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Diferenta este evident de numarul maxim de cards pe care il poti avea 1024 fata de 2048 (patch). Am citit pe un forum (din pacate nu mai stiu care pentru a pune si un link) ca varianta cu patch solicita mult mai mult procesorul dreamului si creeaza un trafic mult mai mare pe LAN decat cea sa-i zicem standard. In plus eu am folosit-o pe cea patch-uita si mi s-a parut foarte instabila, comparativ cu cea standard.
    Mai este si o diferenta de dimensiune a fisierului (cea patch cca 600k, cea fara patch - cca 200k).

  6. #6
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Este foarte instabila. Mai clar crapa dupa 10 minute daca ai multe linii. Oricum chestia cu 2048 cards pe mine unu nu ma incanta. Facem o socoteala simpla: aprox 100 provideri inmultit cu maxim 7 cards pe provider (e suficient zic eu) = 700
    Cu folosirea liniilor G si Y da rezultate bune varianta normala de 21b

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am 240 de linii D si folosesc varianta patch-uita.
    Merge perfect ,nu mi-a crapat niciodata iar restart fac odata pe saptamana asta daca nu imi pica curentu sau netu.
    Asa ca nu vad sa stea in picioare povestile cu instabilitatea variantei 2.1b de 586 kb.
    Poate aveti voi altfel de probleme in dream sau cine stie unde dar instabilitatea gboxului 100% nu vine de acolo si asta o zic nu doar eu ci mai multi care folosesc aceasta versiune de gbox.

  8. #8
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ok , dar cu ce te ajuta ? E doar un trafic aiurea , iar 2.1b 1024 e super arhisuficienta daca e setata corect . Oricum prietenii care vin in vizita cad in freza si daca vad ca sunt 850 de carduri si 1400 de carduri , la fel

  9. #9
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Eu am 240 de linii D si folosesc varianta patch-uita.
    Merge perfect ,nu mi-a crapat niciodata iar restart fac odata pe saptamana asta daca nu imi pica curentu sau netu.
    Asa ca nu vad sa stea in picioare povestile cu instabilitatea variantei 2.1b de 586 kb.
    Poate aveti voi altfel de probleme in dream sau cine stie unde dar instabilitatea gboxului 100% nu vine de acolo si asta o zic nu doar eu ci mai multi care folosesc aceasta versiune de gbox.
    Ce nu intelegi tu este ca Dreamul (chiar daca este un dm7xxx) are un procesor cu putere limitata, iar softul gboxului incarca suficient de mult sistemul pentru a-l trimite in balarii in cazul gestionarii prea multor carduri. De fapt, asa cum sugera si KB, 700-800 de carduri sunt mai mult decat suficiente pentru a "deschide" absolut tot, evident daca stii sa folosesti liniile G si Y. Raman la parerea mea ca patch-ul e un fiasco si nu o spun din auzite, ci in urma testarilor facute personal de mine pe un dm7ooo.
    Nu recomand utilizarea acestui patch!

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce nu intelegi tu Satwien e ca in perioada cand aveam mult mai putine linii 70-120 foloseam gboxul cel pe care il laudati voi atata dar care la mine facea figuri intr-una.
    Pica de foarte multe ori sau facea freez-uri de ma lua cu dureri de cap de cate ori il restartam, insa de cand l-am pus pe acesta n-am mai avut astfel de probleme.
    Cam asta e tot ce am avut de zis, restul puteti sa il spuneti voi.
    Eu stiu una si buna : versiunea patchuita e singura care merge fara nici o problema la mine!

  11. #11
    abeedjaber
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default It's not a feature, it's a bug

    care sunt diferentele intre cele doua? cine are un link de unde se poate descarca varianta cu patch in cazul in care este mai buna.
    si inca o intrebare, tot aici ca sa nu mai deschid alt thread; de ce-mi sare singur pe i3 desi eu il pun pe i2?
    mc

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by abeedjaber View Post
    care sunt diferentele intre cele doua? cine are un link de unde se poate descarca varianta cu patch in cazul in care este mai buna.
    si inca o intrebare, tot aici ca sa nu mai deschid alt thread; de ce-mi sare singur pe i3 desi eu il pun pe i2?
    mc
    o fi ceva pui de zmeu :P) ca al meu e pe i 3 de n vreme si nu a sarit nicaieri , ok freezurile le inteleg m, sunt de la net , dar sa isi modifice singur coeficientul de inmultire .... hmmmm interesant:P) si eu vreu :P) cand nu mai decrypteaza nimik , hop! si a sarit pe i 3 si a mai emulat cateva cartele virtuale:P)

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sinangel View Post
    o fi ceva pui de zmeu :P) ca al meu e pe i 3 de n vreme si nu a sarit nicaieri , ok freezurile le inteleg m, sunt de la net , dar sa isi modifice singur coeficientul de inmultire .... hmmmm interesant:P) si eu vreu :P) cand nu mai decrypteaza nimik , hop! si a sarit pe i 3 si a mai emulat cateva cartele virtuale:P)
    Daca e pe i - 3 nu mai are unde sa sara Problema este daca pui i - 2 si gbox-ul primeste peste 1024 cards atunci "sare" singur pe i - 3, desi pare o aiureala este de fapt un bug. Nu inteleg ce vrei sa spui in ultima parte cu emularea catorva de carduri virtuale cand a sarit pe i - 3.

  14. #14
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mvictor : gandeste-te logic : 80% de aici folosesc cu succes versiunea 2.1b normala , 2) 240 de linii (ce e o prostie imensa) solicita procesorul Dreamului la maximum pentru gestionarea traficului si a atacurilor . Teoretic ar trebui sa iti mearga in reluare Dreamul , la asa suprasolicitare .
    Daca folosesti gbox cu cap poti avea mai multi provideri din 800 de carduri decat din 100.000.0000 de carduri , care forjeaza Dreamul tau la maximum .

  15. #15
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu pot sa inteleg care e logica folosirii acelui patch . Sa va laudati la nestiutori cu sute de linii si mii de carduri ?

    Poate eu am trecut de varsta asta si nu ma mai incanta ...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top