Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21

Thread: tunete si dth

  1. #1
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,137
    Posts Thanks / Likes

    Default tunete si dth

    se pare ca nu doar ploaia influenteaza receptia gigi.o transmisie in direct
    a realitatii a fost intrerupta si in continuare si transmisia stirilor este saca-
    data,tendinte:bad or no signal. noroc,nirolf

  2. #2
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,137
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu am nici macar gigi tv info.noroc,nirolf

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    judetul antwerpen, republica regatul belgiei
    Posts
    824
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine se sparge pe toate channels, pe toate transp.

  4. #4
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91°N 25.36°E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    20:08, TP3, ca pe asta e programul la care ma uitam, DEAD
    Slovacii tuna cu 98%, digi cu "10%", adica nimic.

    Ar fi cazul deja sa faca ceva!
    Chiar in timp ce scriu acest mesaj, vad ca a saltat la super valoarea de 23-29%!

    Digi, voi chiar vreti sa mai aveti clienti? E josnic ceea ce faceti! Am rabdat, rabdam, dar deja ati primit oala de n-spe metrii, ar fi cazul sa o instalati! Sau doar dati din gura!

    Se pare ca pleaca furtuna, 20:16, scriu acest mesaj si TP3 sare la 60%
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75°E <> 30°W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    83
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dezamagire si lehamite asta e sentimentul pe care mi-l provoaca. Multi dintre cei care lucreaza pt rcs sar in apararea dth-ului dar nu se gindesc ca nu este un hobby pentru multi dintre oamenii care l-au cumparat, iar cei care nu se pricep sa dea un factory reset trebuie sa plateasca (cineva se lauda chiar ca ia 40 de euro pt un factory reset) ori asta nu cred ca e tocmai ceea ce isi doreau.
    Sper ca cei de la rcs sa se autosesizeze si sa faca ceva in privinta asta pentru ca nu cred ca este normal ce se intimpla.

  6. #6
    Very Iritant Person Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Wake up romanian city
    Posts
    4,599
    Posts Thanks / Likes

    Default

    era un topic deschis de mine cam de multisor.....http://www.********.com/f2/viewtopic....er=asc&start=0

    da' nu-i bai ca mai trec vreo cateva zile si se sterge automat de pe forum....asa ca o sa poata sta linistiti si domnii de la rcs.....va fi o plangere in minus

  7. #7
    Hockey Fan Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Chikago / HR
    Posts
    366
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Bei, ma uitam la Esca, si odata: bed or no signal Pun pe tevereu, tot e bed signalu`. Pac pe tevere doi, mort si ala. Dau telefon la un prieten, care era la montat jiji, ma fratilor, asa injuraturi n-am prea auzit Omu` zicea, ca avea semnal 98%, si o data moare jiji Am sunat la 400 si inca ceva, zice nenea de acolo: tre` sa mearga Berea dupa bere merge, da` jiji a stat pe loc cca. 20 minute, si iarasi prea putin timp am vazut pe Esca

    Da` am prins-o pe aia de la sport, si aia e frumusica

    Deci concluzia:
    cand vine o ploaie ca lumea in orasul lui Bucur, jiji moare cu tot
    3 X DIGI TV in chirie (2X1120 + 1X1160), două receptoare analogice (Teletronic Kopernikus şi Fuba) nefolosite, tuner KWORLD-DVBS-300U.

  8. #8
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Bei, ma uitam la Esca, si odata: bed or no signal Pun pe tevereu, tot e bed signalu`. Pac pe tevere doi, mort si ala. Dau telefon la un prieten, care era la montat jiji, ma fratilor, asa injuraturi n-am prea auzit Omu` zicea, ca avea semnal 98%, si o data moare jiji Am sunat la 400 si inca ceva, zice nenea de acolo: tre` sa mearga Berea dupa bere merge, da` jiji a stat pe loc cca. 20 minute, si iarasi prea putin timp am vazut pe Esca

    Da` am prins-o pe aia de la sport, si aia e frumusica

    Deci concluzia:
    cand vine o ploaie ca lumea in orasul lui Bucur, jiji moare cu tot

    faza e ca am impresia ca a plouat tare sau chiar o pana de curent la bucuresti pentru ca la mine nu a plouat si mia picat semnalu pe thor (si digi si promo de la focus) si nici pe sirius nu mergea nimic (ddtv, teleshop24, realitatea, eno, atomic... nimic nu mergea) si vreau sa zic ca am 2 antene una pe thor si alta mobila care din intamplare era pe sirius.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  9. #9
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dupa o saptamana de delegatie si recreere am uitat ce inseamna Problemele lui Digi si nu numai dar odata cu revenirea mea acasa constat ca se pare ca anul acesta datorita ploilor nu prea avem parte de o vizionare fluienta a programelor Digi

    @Nicky
    Nu se lucreaza deloc pe la voi se pare

    @ntire2000

    De ce esti frate suparat ca sa deschis alt topic cu acelasi subiect(cred ca si eu am deschis unul),poate asa vad si baieti buni din RCS cum sta emisia lor si receptia noastra cu programele Digi

    @ALL

    Si in continuare ma voi tine de cuvant:http://www.********.com/f2/viewtopic.php?t=42039
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    undeva de la Sibiu
    Posts
    448
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sall @ All
    Eu am ajuns la concluzia ca totusi Receptoarele sunt de vina. Am un Twin pe Thor iar in momentul in care pica semnalul pe conserva, adica nici macar Gigi Tv info pe Humy Gigi Tv U si DD fara probleme. Pe Humy nu am semnalat nici odata o picare de semnal, oare de ce? Inca astept problema rezolvari altfel anul care a fost platit si atat ca nu mai am nervi.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    man ... credeti-ma se lucreaza. eu nu cred ca este usor montarea unei antene de cativa metrii ... sa nu uitam: o fundatie foarte stabila, ridicarea antenei la o "altitudine" de unde nu are obstacole, sa se testeze antena ...

  12. #12
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,137
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ... ca o rezerva s-ar putea umple citeva galeti sau mai bine poate citeva
    butoaie cu semnal si in caz de necesitate... ar fi posibil ca problema sa fie
    in alta parte? intr-un fel ne putem considera norocosi ca putem asista la
    chinurile facerii unor sisteme dth.oare la achizitionarea tehnologiei nu s-a
    livrat si un how-know? eu cred ca da insa mai cred ca acesta a fost si adaptat "mioritic",las ca merge si asa,ciini latra -caravana trece.
    noroc,nirolf

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    Voi ati auzit de Dobricel?
    Posts
    267
    Posts Thanks / Likes

    Default ...

    Breeeeeeeeeeeeeee carcotashilor

    Cand nu puteati prinde nimic shi schimbatzi key de 7 ori pe zi nu va plangeatzi atata!

    Acu' - cand avetzi totu' la pretz de nimic - facetzi gargara! E tare greu un factory set din ala!... Shi bunica stie s-o faca... Statzi, ca sunt oamenii la inceput. Datzi sugestii, nu datzi cu paru...

    Tzeapa la netrebnici!

    _________________-

    de Te Has

  14. #14
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,137
    Posts Thanks / Likes

    Default

    s-a umplut carul de sugestii,partea proasta este ca problemele se cunosc
    si din pacate solutiile intirzie.in schimb banii curg neincetat din abonamente.oare cei care se lupta pentru achizitionarea receiverelor stiu
    ce-i asteapta.in legatura cu factory set poate ca unii mai tineri au invatat la scoala despre procedura,in schimb la unii suna telefoanele pentru a ex-
    plica respectiva procedura noroc,nirolf

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    parerea mea e ca trebuia pus un buton cu functia Factory Set pe telecomanda....sau poate ca este deja cel din randul de jos al telecomenzii care nu are nici o functie si care va fi activat o data cu noul soft....
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top