Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Nigeria
    Posts
    87
    Posts Thanks / Likes

    Default Tv cabo has gone for.....


    Tv cabo has gone for skysat and digisat plz any one there with the sofware help and send it to me Email:[email protected] or any website where ican get it.
    Thanks

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Behind Thor
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Still working perfectly on Interstar and manhattan patched.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Tv Cabo
    By igorbatcu in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 15th August 2006, 05:45
  2. TV CABO
    By pferreira in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 13th January 2006, 22:10
  3. cabo down?
    By siti in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 16th October 2005, 13:24
  4. TV CABO GONE???
    By max007 in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 12th October 2005, 00:25
  5. Cabo pe MR?
    By isr2002 in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 26th August 2005, 01:42

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top