Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    512
    Posts Thanks / Likes

    Default Channel data for Supermax Nextdigital New version 701c here.


    Hi friends,
    There is a big problem after downloading the new software 701c that you can not download your old channel data in it and there is no satellite stored after LM 1 in it and many satellites are missing.
    Here is complete channel data for Supermax 6000 ci Plus Nextdidital version new software 701c.
    I have try to include almost all popular satellites and frequencies in it which are receiveable in Pakistan from telstar 18 at 138E to Eutelsat W3 at 7E.
    I have upload it, Click on this link and download it.

    http://www.satlover.com/download.php?id=247

    I hope it will save your time after downloading the new software.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Channel data for Supermax Nextdigital New version 701c h

    Quote Originally Posted by asifde
    Hi friends,
    There is a big problem after downloading the new software 701c that you can not download your old channel data in it and there is no satellite stored after LM 1 in it and many satellites are missing.
    Here is complete channel data for Supermax 6000 ci Plus Nextdidital version new software 701c.
    I have try to include almost all popular satellites and frequencies in it which are receiveable in Pakistan from telstar 18 at 138E to Eutelsat W3 at 7E.
    I have upload it, Click on this link and download it.

    http://www.satlover.com/download.php?id=247

    I hope it will save your time after downloading the new software.
    Sir!
    it is good try editing satellites and chanals frequencies.
    but it has not complete channel data for Supermax 6000 ci Plus Nextdidital version new software 701c only has a satellites and frequencies
    i need complete channel data for Supermax 6000 ci Plus Nextdidital version new software 701c.
    with best wishes
    zahid masood

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    512
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Channel data for Supermax Nextdigital New version 701c h

    Quote Originally Posted by zahid235
    Sir!
    it is good try editing satellites and chanals frequencies.
    but it has not complete channel data for Supermax 6000 ci Plus Nextdidital version new software 701c only has a satellites and frequencies
    i need complete channel data for Supermax 6000 ci Plus Nextdidital version new software 701c.
    with best wishes
    zahid masood
    I have not understand that what is your mean by complete channel data.
    You wrote that it has only satellite and frequencies, Do you mean by it that you want stored channels also.
    Tell me in detait.

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    In a Weird RooM
    Posts
    835
    Posts Thanks / Likes

    Default

    i have not installed the 701c in supermax yet cuz old software is working well spice plat was working today early morning abt 3am pak time
    nice effort asif u r really a very understanding and helpful keep it up.
    Im NoT InSaNe ,U r InSaNe , U r All InSaNe....

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Channel data for Supermax Nextdigital New version 701c h

    Quote Originally Posted by asifde
    Quote Originally Posted by zahid235
    Sir!
    it is good try editing satellites and chanals frequencies.
    but it has not complete channel data for Supermax 6000 ci Plus Nextdidital version new software 701c only has a satellites and frequencies
    i need complete channel data for Supermax 6000 ci Plus Nextdidital version new software 701c.
    with best wishes
    zahid masood
    I have not understand that what is your mean by complete channel data.
    You wrote that it has only satellite and frequencies, Do you mean by it that you want stored channels also.
    Tell me in detait.
    Dear Asifde....
    Yes i need complete chanals stored also.Next
    Can you guide me that what is neotion image and is it possible to put it in supermax 6000ci with latest loader 2.1i 98orxp which has an option for uploading neotion image?

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    512
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Channel data for Supermax Nextdigital New version 701c h

    Quote Originally Posted by zahid235
    Dear Asifde....
    Yes i need complete chanals stored also.Next
    Can you guide me that what is neotion image and is it possible to put it in supermax 6000ci with latest loader 2.1i 98orxp which has an option for uploading neotion image?
    I can send you or upload the complete channel data with stored channels but i have not did this because averybody has its own system. Some body have one dish, some have 2,3 or more then it and some have moveable dish. So i Put satellite and frequencies only, averybody can stored channels according to its system. If i put channel data with all stored channel avery body have to adit it and the aditing of so many channels is a very hard work then search the channels by his own through auto search according to his own system.
    And about your 2nd qestion sorry friend i have not check this new option in loader of neotion image and i dont know that how to use it. May be somebody other here have checked it properly and he help you about it.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Channel data for Supermax Nextdigital New version 701c h

    Dear !
    Thank you very much I will awaiting for sending complete channel data with stored channels only format UDB data

  8. #8
    Gold Member Expert
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Lahore
    Posts
    3,718
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Channel data for Supermax Nextdigital New version 701c h

    Quote Originally Posted by asifde
    And about your 2nd qestion sorry friend i have not check this new option in loader of neotion image and i dont know that how to use it. May be somebody other here have checked it properly and he help you about it.
    Zahid may create neotion image as he did in Next s/w by making it Supermax
    Fte Max 100S
    Humax IRCI-5400z
    Asiasat 3S,NSS 6,Insat 4B,Thaicom2/5,Intelsat7/10,HB 6/7A/8

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    512
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Channel data for Supermax Nextdigital New version 701c h

    Quote Originally Posted by zahid235
    Dear !
    Thank you very much I will awaiting for sending complete channel data with stored channels only format UDB data
    Give me your email address i will send it to you.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Masood Bhai!
    How i can get neotion image making next s/w to supermax?
    are you sure this image make supermax title change or ful binary..........
    I also changed next to supermax with binary edititing software

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Channel data for Supermax Nextdigital New version 701c h


    Quote Originally Posted by asifde
    Quote Originally Posted by zahid235
    Dear !
    Thank you very much I will awaiting for sending complete channel data with stored channels only format UDB data
    Give me your email address i will send it to you.
    My Email:[email protected]
    //////////:[email protected]

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. supermax vs channel data
    By zohaib in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 4th November 2005, 17:15
  2. NEED UBD TUNED DATA FOR NEXT NEW VERSION 702A
    By hurmaz in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 16th July 2005, 17:34
  3. Replies: 3
    Last Post: 15th July 2005, 06:33
  4. Wots wrong wid supermax channel data (UDB)
    By baba4u in forum RDI - English
    Replies: 3
    Last Post: 13th July 2005, 06:27
  5. Replies: 16
    Last Post: 6th June 2005, 08:21

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top