Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    368
    Posts Thanks / Likes

    Question Ajutor nu intra tp 10

    La un prieten este legat două ricivere la o parabola şi nu vrea să intră tp 10 ce poate fii cauza ajutaţimă dacă aţii paţit aşaceva

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    174
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Same fucking case here
    Desi nu cred sa fie vreo legatura intre nr de receptoare si transponderul 10.

    Prietenul ala al tau are cumva conserva 1120?

    Later edit: dupa o discutie "interesanta" cu cei de la call center, se pare ca trebuie sa ma duc cu conserva la medic.
    Taranul de oras, e cel mai prost animal. (Parazitii)

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ii trebuie LNB cu doua iesiri. E frecventa cu polarizare verticala. Asa cum e acum primul rec. merge pe acest tp., al doilea nu.
    SHALOM

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    174
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai si atunci cum explici ca la 4 receptoare legate in loop, pe conservele 3 si 4 intra tp10 in timp ce pe conservele 1 si 2 nu intra?
    Taranul de oras, e cel mai prost animal. (Parazitii)

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rcd View Post
    Pai si atunci cum explici ca la 4 receptoare legate in loop, pe conservele 3 si 4 intra tp10 in timp ce pe conservele 1 si 2 nu intra?
    Primul receptor - cel in care intra cablul de la LNB - comanda polarizarea. Daca el e pe un program de polarizare V atunci toate dupa el vor vedea programele de pe V.
    SHALOM

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    174
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Toate receptoarele vad absolut toate transponderele fara nici o problema. (9 transpondere)

    Doar TP10 nu se vede pe receptoarele 1 si 2 in timp ce pe 3 si 4 nu e absolut nici o problema.

    Singura diferenta e ca 3 si 4 sunt 1160 iar 1 si 2 sunt 1120.

    Si ca idee am mers si pe o singura conserva pe lnb and guess what?
    1160 "vede" transponderul 10 in timp ce 1120 nu are nici o treaba cu tp10. Asa ca singura concluzie ce am traso e ca, conservele 1 si 2 trebuie duse la doctor.


    Regards
    Taranul de oras, e cel mai prost animal. (Parazitii)

  7. #7
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dacacoserva principala este pe vertical, nu poti sa vezi pe a doua orizontal


  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @rcd
    Incearca sa conectezi conserva1 (1120) singura la LNB, fara loop si vezi daca iti intra TP10.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    368
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy

    Prima data am crezut că LNB de vina am scimbat cu alta dar tot nimic semnalul a crescut dela 70% la 98% pe toate transponderele dar nimic tot 79 de programe gasaste pe amîn două ricivere. Ce spuneti o fi stricate amindou ricivere mi separe cam dubios

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    368
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merci mult pentru informatii

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    174
    Posts Thanks / Likes

    Wink

    @kroky

    am facut si asta. nu intra nimic pe conservele 1120. in schimb pe 1160 intra. Vb aici de legatura directa la lnb, fara loop.

    Si am mai facut un experiment.
    am legat un 1160 in poz 1, am pus 1120 in poz 2 si 3 iar pe 4 am pus un 1160.
    Acelasi rezultat: pe 1120 nu intra tp10 in timp ce pe 1160 intra (chiar si pe cel de pe poz 4)

    @costinitalia
    chiar daca conserva 1 este pe vertical, nu pot vedea nimic pe tp10 pe conservele 1120 (indiferent ca sunt legate pe poz 2,3 sau 3,4). In tot acest timp pe conserva 1160, intra tp10. (indiferent daca este pe poz 1,2,3 sau 4.
    Si faza cu polaritatile o stiam si eu.

    Regards
    Taranul de oras, e cel mai prost animal. (Parazitii)

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Roma
    Posts
    218
    Posts Thanks / Likes

    Default

    [
    actualizeaza softul la receptoarele hss 1120 si vezi dupa daca intra toate dar pus pe direct dupa care daca e ok il pui in loop sau lnb multi out cum vrei dar cred ca problema e din soft am patit-o si eu la fel
    Regards[/QUOTE]

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    368
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In cazul meu softul este actualizat pe amindoua ricivere si tot nu merge

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top