Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Moderator Mentor
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    tg-jiu
    Posts
    847
    Posts Thanks / Likes

    Default cat costa uplinku la digi ??

    La cat se ridica costul de ridicare la satelit pt un program la digi ..adica daca am un program cat imi ia digi sa ma ridice la satelit .

    ce ?cum? si ce tre sa fac? cu cine sa vb ?

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    United States of Europe
    Posts
    17,549
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce vrei exact? Da mai multe amanunte... Ai un canal tv local?
    Salut Prieteni!


  3. #3
    Moderator Mentor
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    tg-jiu
    Posts
    847
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da un canal tv cum este analog tv de ex....vreau sa il ridic la sateli si ma gandesc ca varianta asta ar fi cea mai buna pt ca in felu asta ai fi alaturi de cel mai mare operator si audienta garantata..

    dac aveti ceva ideiii


    de ex adisam cat ia pt uplink ? pe amos

  4. #4
    Băiat de gaşcă Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Il paese di Beltrame
    Posts
    1,365
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De ce neaprat Digi? Sunt si provideri specializati in urcatul p satelit si sunt foarte buni. Cheltuilelie depind de:
    - cum ajunge semnalul la statia de uplink (sau ai uplink inchiriat/cumparat)
    - cata banda vrei sa-i aloci
    - pe ce ******** vrei sa-l emiti.

    Mai sunt cateva chestii dar astea sunt principalele. Fa-ti o idee si un pret indicativ putem sa-ti dam, dar in industria asta nu se lucreza cu oferte scrise ca la magazin.

    btw, Adisam mai exista? Daca te iei dupa pagina lor inca mai retransmit Tele7abc

    ss/indescifrabil

  5. #5
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by iordache View Post
    De ce neaprat Digi?
    Quote Originally Posted by andreisky View Post
    audienta garantata..
    . . .

  6. #6
    Băiat de gaşcă Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Il paese di Beltrame
    Posts
    1,365
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Stiu sa citesc scumpule, nu te deranja.
    Ideea era tocmai asta. De ce Digi? E vorba de o televiziune, nu de o cina in oras. Proiectele astea se fac pe mai multi ani si la fel si contractele.

    ss/indescifrabil

  7. #7
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai daca e emis pe Intelsat 62 Est , cine va vedea acel canal ? 5 oameni ? Ca si Axa TV si canalele emise acolo . Macar daca e emis pe 1W il pot vedea de voie de nevoie si abonatii Digi si cei Focus , deci ai face o oarecare audienta . Ce e atat de greu de inteles ?

  8. #8
    Moderator Mentor
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    tg-jiu
    Posts
    847
    Posts Thanks / Likes

    Default

    deci totusi ..ma lamureste si pe mine cineva cu cine tre sa vb ca sa imi faca rcs uplinku .

    Asa cum din timisoara e link pt analog pana la bucuresti pe fibra, la fel de usor se poate face link cu statia din orice locatie unde rcs are fibra.


    Ca chestie RCS are fibra inchiriata pt majoritatea statiilor locale Antena1, ele nu mai folosesc releele de la radiocomunicatii ca pana acum decat foarte rar. Majoritatea directurilor sau transmiterea imaginilor se face direct pe fibra la Bucuresti la sediu central pe banda de 4mega si cu aparatura profesionala.

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by andreisky View Post
    deci totusi ..ma lamureste si pe mine cineva cu cine tre sa vb ca sa imi faca rcs uplinku .

    Asa cum din timisoara e link pt analog pana la bucuresti pe fibra, la fel de usor se poate face link cu statia din orice locatie unde rcs are fibra.


    Ca chestie RCS are fibra inchiriata pt majoritatea statiilor locale Antena1, ele nu mai folosesc releele de la radiocomunicatii ca pana acum decat foarte rar. Majoritatea directurilor sau transmiterea imaginilor se face direct pe fibra la Bucuresti la sediu central pe banda de 4mega si cu aparatura profesionala.
    da-mi in PM o addresa de telefon si mail, si te pun in legatura cu persoana autorizata
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  10. #10
    Moderator Mentor
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    tg-jiu
    Posts
    847
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by [email protected] View Post
    da-mi in PM o addresa de telefon si mail, si te pun in legatura cu persoana autorizata
    0765520111, [email protected]

  11. #11
    Administrator Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Las Vegas
    Posts
    8,509
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca nu ai rezolvat inca cauta-ma.
    Dupa ce am confiscat domeniul liga1.ro a venit randul ligii a doua : http://www.lpf2.ro


    http://www.liga1.ro/ cel mai tare site din lume dedicat fotbalului autohton.
    Vizitati-l si o sa primiti de la mine !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top