Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Somewhere!
    Posts
    379
    Posts Thanks / Likes

    Post share cu mgcamd?

    se poate face share cu mgcamd?

    mersi nick

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Somewhere!
    Posts
    379
    Posts Thanks / Likes

    Angry

    poti sa fii mai explicit, te rog?
    aia am vazut si eu.....

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu . Nu .
    ( nu merge / nu pot sa explic / doar citesc ce s-a spus acolo )

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Somewhere!
    Posts
    379
    Posts Thanks / Likes

    Default

    alti zic ca merge....
    eu zic ca daca ai un raspuns pertinent sa-l dai, iar daca vrei sa trimiti doar link-uri, sa nu te mai obosesti...
    mersi

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am scris ca nu merge .
    Daca vrei sa te convingi cauta un link cu sursele mgcam .

  7. #7
    Nemtzică Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    "...cu peronu´ pe partea stîngă !"
    Posts
    3,431
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nick1968 View Post
    se poate face share cu mgcamd?

    mersi nick
    Se poate !
    Ce te intereseaza ?

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Somewhere!
    Posts
    379
    Posts Thanks / Likes

    Default

    as vrea mai multe amanunte, cum se face?

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    349
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ca tot veni vorba, m-ar interesa si pe mine. stiu ca se poate, am vazut aseara la un prieten, e legat la un server mgcamd.

    acum intrebarile:

    - exista ceva de genul mgcamd2gbox?
    - la fel ca http://www.rdi-board.com/showthread....ghlight=mgcamd - exista un mod de a rula in paralel mgcamd si gbox?
    - cu mgcamd se poate sharui mai departe? (daca raspunsul la prima intrebare e afirmativ, banuiesc ca da, prin gbox. dar oare se poate direct cu mgcamd?)

    10x

  10. #10
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu inteleg de ce vrei sa amesteci emurile!
    ce face mgcamd si nu face gbox? sau newcamd ori cccam?
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

  11. #11
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Gboxul nu merge legat de mgcamd. Merge insa legat de newcs si cccam. Eu rulez mgcamd, gbox si cccam pe acelasi dream, dar ca procese independente, fara legatura intre ele.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    349
    Posts Thanks / Likes

    Default

    prietenul de care spuneam mai sus ruleaza doar mgcamd, legat la un server din afara, si ne gandeam la un mod de a deveni unul peerul celuilalt, eu ruland doar gbox.

    de la mine la el e usor, isi instaleaza si el ca proces independent gbox si gata. cum fac insa sa iau si eu de la el?

  13. #13
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu se poate ceea ce vrei tu.
    Pe de alta parte, MGcamd are avantajul keilor proprii (Premiere, TPS, D+, Taquilla etc) care deschid programul imediat, fara intarzierea si freezurile date de distanta. Asa ca, daca asta iti doresti, poti instala si tu MGcamd "stand-alone" pe langa gbox si gata. Pachetele de mai sus pot fi deschise de MGcamd iar restul de gbox, dar fara legatura intre ele.
    Combinatia MGcamd + CCam este posibila, dar inca nu am testat-o, din cate am citit, serverul mg se poate copia in lista de servere cccam si iti va raporta ca locale toate pachetele pt care ai key (cu hops=1 si stealth =0). Inca o data, nu am incercat inca, dar probabil o sa testez si combinatia asta.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    349
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mda. mi-era frica ca singura varianta ar fi cu controversatul cccam pentru legatura asta, pe de o parte cu mgcamd, pe de alta cu gbox...

  15. #15
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cred ca ar mai fi si newcs-ul (cu cs2?) pe post de punte intre mg si gbox, dar nu bag mana in foc, trebuie sa mai fac sapaturi.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top