Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    West of Romania
    Posts
    380
    Posts Thanks / Likes

    Default SS1 nu -mi merge la SR-uri mici -de exemplu pe PAX. Voua?

    E defecta placa mea sa toate nu merg la SR-uri mici (gen PAX, VOA, TVR 1-2)?

    Thanx!
    SkyStar1, SkyStar2 USB Plus, Humax Digi II+, Kaon (FocusSat) & Dolce, antenă mobila 1,4m, 63E-30W + antene fixe Dolce & Focus/Digi

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Romania
    Posts
    848
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca ai un ss1 rev1.6 nu-ti merg SR-uri mai mici de 12000
    Prin modificarea ttdvbacc.dll se pote cobori SR-ul undeva la 8000.
    Trebuie sa te uiti pe placa si undeva in partea de sus trebuie sa fie scris rev-ul placii(poate sub o etichete de hirtie).
    f11

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    Romania
    Posts
    85
    Posts Thanks / Likes

    Default

    apropo de SR mici, a fost o discutie aici:
    http://www.********.com/f2/viewtopic.php?t=12313
    αναβεισ φοτιεσ

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Other Not Shown
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @satcodx2002
    nu dispera, mai incearca!

    la mine intra cu un ss1, 0.3 LNB si 1m in DE. conteaza foarte mult cum iti reglezi antena.

    Bafta!

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    430
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salutare prieteni,
    E foarte important ce tip de ss1 ai.
    Eu am un DVB-S (ss1) rev. 1.3 facut de Siemens. La mine merg sr-uri si de 6000 cu ultimele drivere de la Technotrend. De asemenea am reusit sa receptionez pe EurasiaSAT (undeva pe langa Turksat) programe cu sr-uri chiar si de 2000. Dar trebuie tinut cont de faptul ca acest satelit are un nivel de putere foarte mare pe teritoriul Romaniei. Deci e foarte important tunnerul si nivelul semnalului de intrare. Din cate am citit pe net se pare ca ss1 rev. 1.5 merg cel mai bine (http://multidec.host.sk/en/ sectiunea HARDWARE).

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Digiotilor, de ce Edusat-ul are semnalul net superior voua.?
    By bibbicu in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 30
    Last Post: 10th August 2006, 01:10
  2. Modificare SS1 pentru SR-uri mici
    By mandylion in forum Placi DVB
    Replies: 11
    Last Post: 7th March 2006, 15:47

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top