Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Craiova
    Posts
    1,227
    Posts Thanks / Likes

    Default CF la ce poate servi in dreambox?

    Se poate instala imagine pe un cf de 128m?
    Incerc cu flashwizard si nu reusesc in sensul ca aproape de final da eroare.
    cf-ul este vazut de dreamul meu ca un HDD

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    normal ca se pot instala img si pe cf,numai ca iti trebuie alt program de instalare nu flashwizard....care este exclusiv ptru hdd si usb stick.ptru cf foloseste DCC dream control center sau HPTVtools,care formateaza.si iti baga automat in img flash dreamul.sau mai este o varianta sa instalezi sf in flash care are si obtiunea de a formata si manevra cf-ul.succes!
    350 kg de scule!

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Craiova
    Posts
    1,227
    Posts Thanks / Likes

    Default

    OK! MULTUMESC FOARTE MULT INCERC VARIANTELE INDICATE SI DACA NU REUSESC AM SA TE ROG SA MA INDRUMI SI IN CONTINUARE.

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si ca sa fi mai sigur deschizi telnetul dai open 192.168.xxx.xxx sau cum ai tu comfig dreamul.
    Compact flash se formateaza cu comanda:
    umount /hdd
    mkfs.ext3 /dev/ide/host0/bus0/target0/lun0/part1
    mkdir /var/mnt/cf
    mount /dev/ide/host0/bus0/target0/lun0/part1 /var/mnt/cf
    CF se formateaza si la Mountpoit"/var/mnt/cf" legat
    350 kg de scule!

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Craiova
    Posts
    1,227
    Posts Thanks / Likes

    Default

    OK! Am reusit, multumesc foarte mult!

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dar nu ai mai putut reanima usb stikul?
    350 kg de scule!

  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Craiova
    Posts
    1,227
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu, din pacate cred ca este dus, nu am gasit nici un buton care sa-l faca protejat la scriere, interesant este insa faptul ca pc-ul mi-l vede, spune ca este necesara formatarea, iar cand optez pentru formatare ma anunta ca este protejat.
    In dreambox insa nu mai este vazut, cu el introdus dreamul nu mai buteaza.

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca pe alt pc si eu am patit cu un kingmax la fel,lam mutat pe laptop dupa cateva incercari am reusit sa-l pacalesc.
    toate au o gaurica mica un lacatel deschis si unul inchis ca semn de protectie si un butonas micut de blocare la scriere,vezi poate il pacalesti si tu sau incearca in felul urm:click dreapta pe my comp,manage,disk managment si incearca sa-l faci ca o partitie secundara.
    350 kg de scule!

  9. #9
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Craiova
    Posts
    1,227
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incerc dar nu acum, maine, ca inca sunt sub imperiul satisfactiei dupa meciul de fotbal.

  10. #10
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    atentie mare cu compact flash,pt ca daca este folosit impreuna cu hdd bulesti si harddiscul si dreamboxul.nu stiu daca ati auzit de acest bug al dreaboxului.dar eu nu va sfatuiesc sa incercati,pt ca nu se inteleg intre ele cf si hdd,si se buleste bootloaderul la dreambox sau hdd.

  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Iasi, Romania
    Posts
    633
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @rusudaniion: cand faci afirmatii de astea, te rog documenteaza-le, nu mai da cate un post de asta alarmisto-comic nesustinut de nimic. eu folosesc si cf si usb stick si hdd de cateva luni si nu am avut nici o problema. daca sustii ca e adevarat, da un link doua... explica-ne unde ai intalnit eroarea, in ce conditii, pe ce model etc., nu aiureli de astea. de altfel studiindu-ti putinele posturi, am ajuns la concluzia ca esti un fel de Dan Diaconescu al forumului, care lanseaza cate o chestie, dar pe care nu o mai sustine, nu o documenteaza, nimic...
    cred ca un pic de seriozitate in plus nu ti-ar strica...
    DM800PVR-250GB, offset 1,8 m, LNB Invacom 0,3 dB, pozitioner Diseqc 1.0-1.2 Vbox II
    Gemini2 Project 3.80

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Este adevarat ca nu exista compatibilitate intre hdd si cf,dar nu ca iti strica dreamul,deci nu poti sa pui img si pe una si pe alta ca intra in conflict.Poate bugul sa rezolvat,ca eu nu am nici cf nici hdd pe dream doar usb stick.Stiu sigur ca usb stickul merge grozav in tovarasie cu hdd,dar nu si cf cu hdd.
    350 kg de scule!

  13. #13
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Craiova
    Posts
    1,227
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am reusit de am instalat imagini pe cf care este vazut ca un HDD.
    In acelasi timp merge si usb stich deci nu sunt incompatibilitati.
    HDD nu am pus pe dream in primul rand pentru ca este zgomotos si consuma mai mult, iar in al doilea rand, nu prea sunt interesat de inregistrari.
    Am o problema cu dreamul unui amic in sensul ca pentru a but cu o noua imagine este necesara scoaterea din priza si asteptarea a 15-20 secunde, ceea ce la dreamul meu nu se intampla.
    Sa fie din cauza ca acesta are HDD si s-au ivit incompatibilitati? sau altceva?
    Fac precizarea ca daca instalez in flash o imagine 1.08 si in usb stich deasemenea imagini 1.08, merge fara probleme.

  14. #14
    arhanghelxxl
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Sal'[email protected]
    Intrebare intrebatoare!

    Sa presupunem ca CF si HDD (care is vazute de catre dream ca o bucata de hdd)- sant formatate si facut mount's -prin telnet pe rand adica cate una in timpul in care "cealalta" nu e pe dream.

    E posibil sa fonctioneasca, a incercat cineva sa "sacrifice" un CF si un HDD, ca de ne apucam ca babele de vorbit e tot degeaba?!

    Sal'[email protected]

  15. #15
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,048
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca ai hdd in dream nu merge sa pui pe cf
    bug in kernel
    In dragoste,razboi si Romania totul e permis!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Se poate?
    By justme_yo in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 7
    Last Post: 30th June 2006, 03:00
  2. Ce se poate vedea pe Dreambox 2 ?
    By DexterLab in forum DREAMBOX
    Replies: 13
    Last Post: 29th November 2005, 19:10
  3. Ce se mai poate vedea cu Dreambox 7000
    By jordi in forum DREAMBOX
    Replies: 1
    Last Post: 20th June 2005, 17:20
  4. CAM CU SS2 se poate?
    By me_and_i in forum Placi DVB
    Replies: 4
    Last Post: 30th December 2004, 10:31
  5. se poate?
    By abciuga in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 2
    Last Post: 30th November 2004, 00:26

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top