Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default PW - pe humax 5400

    Care este ultima conbinatie cu care va merge PW ?
    Eu incerc cu ToH3.4_HoT8.0 ultimele key.bin si nu imi merge !

    Ceva sugesti ?

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Combinatia e buna, merge. Ai card in slot (cand il introduci, ce mesaj apare?). Altceva decodeaza? (de ex. ORF sau Swiss) Cu ce ai introdus key.bin? La Config ai setat Card+Emu?

  3. #3
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu toate ca fac tot ce zici tu aici ramane negru ! nici eu nu pot sa-mi explic !

    de aparut nu apare nici un mesaj doar ca nu se vede si ,-am si m-uitat la ram edit acolo apar keys la proveideru 0501

    iar key.bin am introdus cu DSR 9500 ED 56 !

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Iati un T.Rex sau Dragon si merge perfect si anca altele.

  5. #5
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by antoniob View Post
    Iati un T.Rex sau Dragon si merge perfect si anca altele.
    am dragon da nu am incercat ...eu oricum nu ma uit vreau doar pt socru meu care ma tot sacaie de o vreme incoa !

  6. #6
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sarumana pt raspunsurile date am gasit "buba" singur ...se pare ca cu lista PCM nu era ceva corect ! am schimbat la id 1702 "Try" in loc de CRD am pus EMU si acum s-a luminat tot dintr-o data spre stupoarea mea !

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In mod normal PMC-ul vine inclus in ToH, dar sunt si fara... Tu ai avut din intamplare o versiune fara.

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    64
    Posts Thanks / Likes

    Default pw direkt

    Salut tuturor!
    Intrebarea mea este, se pot vedea in aceste conditii si direct-urile?
    Mutumesc pt.raspunsuri.

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    507
    Posts Thanks / Likes

    Lightbulb

    Da!
    ......
    reshpekt... meseriashu

  10. #10
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    64
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...si totusi la mine nu vor sa mearga!?Nu pot sa le memorez si nici deschide;apare undeva "fake provider" si gata...
    Celelalte merg fara probleme...

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    507
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cred ca settings nu sunt actuale si incarca PMC-ul correct.
    reshpekt... meseriashu

  12. #12
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    64
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Meseriashu View Post
    cred ca settings nu sunt actuale si incarca PMC-ul correct.
    Multumesc pt.ajutor, dar nu stiu de unde pot lua un setig actual si sa-ti spun drept am uitat sau poate nu am stiut nici odata ce este PMC?!Poti sa ma lamuresti?

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bucur 42 View Post
    ...si totusi la mine nu vor sa mearga!?Nu pot sa le memorez si nici deschide;apare undeva "fake provider" si gata...
    Celelalte merg fara probleme...
    Da-mi e-mailul tau pe PN si iti trimit eu settinguri actuale, cu Direct si Sport.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top