Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 28
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Africa-Kenya-Nbi
    Posts
    3,108
    Posts Thanks / Likes

    Default Strong SRT4652 ??


    anyone using strong srt 4652,
    or with strong ideas
    what is the code menu for getting to patch or to nagra codes?
    Dstv HD PVR

  2. #2
    Banned Member Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Coast of Ionian Sea
    Posts
    1,040
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cogil View Post
    anyone using strong srt 4652, or with strong ideas
    what is the code menu for getting to patch or to nagra codes?
    "i can give an idea but i'm afraid it's not very strong"
    in SRT4635, press 6969x2 to unscramble the signal if it doesnt AU (this is used only when the receiver was turned off in the main switch). to open the code menu press 8282 then scroll down to search nagravision PolSat, tv cabo, etc..etc... manually you can input the keys here and press enter to save the keys then exit.
    No GUTS!No GLORY!
    .

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Africa-Kenya-Nbi
    Posts
    3,108
    Posts Thanks / Likes

    Default

    thanks for the idea Zoren, will try this out.
    what does it mean turned off from main switch, does this mean on standby mode?
    so that the remote is still received by receiver.
    Dstv HD PVR

  4. #4
    Banned Member Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Coast of Ionian Sea
    Posts
    1,040
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cogil View Post
    thanks for the idea Zoren, will try this out.
    what does it mean turned off from main switch, does this mean on standby mode?
    so that the remote is still received by receiver.
    your remote should be working, important for manual key input

    in srt 4635 there is a switch in the back panel to turn off power, means you totally cut the power, like taking off the ac line cord to the power source
    No GUTS!No GLORY!
    .

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Africa-Kenya-Nbi
    Posts
    3,108
    Posts Thanks / Likes

    Default

    even this one has a switch at rear, but if switch is off, how will i enter the code numbers?
    Dstv HD PVR

  6. #6
    Banned Member Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Coast of Ionian Sea
    Posts
    1,040
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cogil View Post
    even this one has a switch at rear, but if switch is off, how will i enter the code numbers?
    if it is swith off....,sorry what i meant is (if the receiver was turned off before) when you turn on the receiver you should see a picture in your tv but it is scrambled. like i said press 6969x2 it should go to normal viewing but if it doesnt, you should manual input a working key to unscramble the signal
    No GUTS!No GLORY!
    .

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Africa-Kenya-Nbi
    Posts
    3,108
    Posts Thanks / Likes

    Default

    thanks for all the help,
    will try that out and see if it works out for me.
    regards.
    Dstv HD PVR

  8. #8
    Banned Member Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Coast of Ionian Sea
    Posts
    1,040
    Posts Thanks / Likes

    Default

    don't mention it. (i hope it's the same as SRT4635)
    No GUTS!No GLORY!
    .

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Africa-Kenya-Nbi
    Posts
    3,108
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Zoren View Post
    don't mention it. (i hope it's the same as SRT4635)
    have tried but doesn't work out for me,
    most probably they are not same on command.
    Dstv HD PVR

  10. #10
    Banned Member Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Coast of Ionian Sea
    Posts
    1,040
    Posts Thanks / Likes

    Default

    your srt4652 is with smartcard?
    Strong.......................: 0235, 0325, 1361, 0735
    Strong FreeCam...............: 0235, 0735
    No GUTS!No GLORY!
    .

  11. #11
    Banned Member Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Coast of Ionian Sea
    Posts
    1,040
    Posts Thanks / Likes

    Default

    your srt4652 is with smartcard?
    Strong.......................: 0235, 0325, 1361, 0735
    Strong FreeCam...............: 0235, 0735
    i forgot to mention again. if 8282 doesnt work, try 8280 to access code menu. try it again bro.
    No GUTS!No GLORY!
    .

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Africa-Kenya-Nbi
    Posts
    3,108
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Zoren View Post
    your srt4652 is with smartcard?
    Strong.......................: 0235, 0325, 1361, 0735
    Strong FreeCam...............: 0235, 0735
    yes it has a card slot, and loaded with cas7 conax.
    will try again and see if I'll get somewhere.
    thanks for all the ideas
    forgot to ask, do you press menu B4 the code, otherwise will be changing channels instead while entering 8282 ?
    Dstv HD PVR

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Africa-Kenya-Nbi
    Posts
    3,108
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Zoren View Post
    i forgot to mention again. if 8282 doesnt work, try 8280 to access code menu. try it again bro.
    thanks M8,
    at last downloaded new software to the decorder, then 8282 worked.
    now its Nagra AU.
    Dstv HD PVR

  14. #14
    Banned Member Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Coast of Ionian Sea
    Posts
    1,040
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cogil View Post
    thanks M8,
    at last downloaded new software to the decorder, then 8282 worked.
    now its Nagra AU.
    alright bro. lucky you BTW, SRT4653, 4655, 4657 s/w is same as 4652
    No GUTS!No GLORY!
    .

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Africa-Kenya-Nbi
    Posts
    3,108
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Quote Originally Posted by Zoren View Post
    alright bro. lucky you BTW, SRT4653, 4655, 4657 s/w is same as 4652
    i would suggest so, only you loose one or two kinds of encryption on
    the patch pannel, but with the right loader can work for all.
    Dstv HD PVR

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top