Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    462
    Posts Thanks / Likes

    Default DSR 6000 -un receptor foarte bun

    Acest receptor merge foarte bine, n-ai treaba cu el, nota 8,5 din 10 in opinia mea. Meniu usor de utilizat, cu EPG si cautare automata, cu tp-uri predefinite.
    Am fixat pe Hotbird pe tp 11919 (mediaseturile) si mi-a iesit cel mai puternic tp. Apoi am dat automatic search si mi-a gasit de pe la programul 150 pana pe la 870 si ceva, inclusiv radiouri. Acum de-asta vroiam sa va intreb, am mai dat si peste programe gen CH-25 ch-cutare etc dar pe care nu se vedea nimic. Astea sunt feeduri sau ce anume?
    In plus, unele tp-uri iarasi nu mi-au intrat. Cum fac daca nu le gasesc in lista aceea cu tp-uri predefinite? Ma tem ca daca dau pe manual search si introduc frecventa manual, pierd celelalte programe obtinute la scanarea automata si va trebui s-o iau de la capat.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Ro
    Posts
    304
    Posts Thanks / Likes

    Default rec

    Programele pe care nu vezi nimic si le-a memorat CH n probabil sint canale de date. Unele rec gasesc la scanare si canale de date. In mod normal nu ar trebui sa pierzi canalele deja memorate dupa ce faci o scanare manuala, dar nici sa-ti memoreze de doua ori aceleasi canale. Depinde cum este conceput si cit de bine realizat este softul receptorului.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    462
    Posts Thanks / Likes

    Lightbulb

    Bun, dar intrebarea mea e: la cele gasite automat, mi le aranjeaza el cum vrea, de la 100 si ceva pana la 800 si ceva (nr. canalului). Cum fac sa mi le aranjez cum vreau eu, si nu cum vrea el ? (In afara de Favorites pe genuri si de browse, apoi rularea prin lista)? Sa fiu mai explicit: vreau sa pun canalele care ma intereseaza (mediaseturile si cele italiene) la inceputul numerotarii, iar cele arabe care nu ma intereseaza, la sfarsit, fiindca nu voi mai umbla pana la canalele 600, 700, 800 etc.

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by traian View Post
    Bun, dar intrebarea mea e: la cele gasite automat, mi le aranjeaza el cum vrea, de la 100 si ceva pana la 800 si ceva (nr. canalului). Cum fac sa mi le aranjez cum vreau eu, si nu cum vrea el ?
    Pai mai scade-i nota
    Cauta un editor de canale pe PC .
    Transponderii pe care nu se caleaza :
    - nu au semnal suficient in zona ta
    - sint DVB-S2
    - tunerul minunatului tau receiver este prost

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    117
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din cite stiu eu DSR 6000 e o clona de Strong 6125.Verifica daca tunerul tau e cu terminatia 0194 si daca da,resofteaza-l cu ultimul soft pt srt 6125 la care ai si editor de canale si ai si patch.Bafta!
    DM 800HD sat+cable,DM 500 ,Humax 5400,SS2 Rev2.3,SS2 USB,,Nokia DBOX2 SAT+CABLE,Strong 6125,Philips DSX 6072, primafocus1.8m, Inverto 0.3 db

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top