Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20

Thread: Jtag

  1. #1
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91N 25.36E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default Jtag

    Doar daca stici ca nu merge cu ce-i aici: http://www.diygadget.com/store/index...ewDoc&docId=12
    , intrebare :




    Care aveti ceva jtag, ceva facut profi? Nu de alta dar n-am chef de bibilit. Am ceva conserve de resuscitat, deci vreau sa fie compatibil. Stiu ca sunteti ascunsi pe aici maestrilor!
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75E <> 30W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    576
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am asa ceva, construit si testat de mine pe Strong 4355 Evo:

    http://www.4shared.com/file/13667223...24/B-Jtag.html

    http://www.4shared.com/file/13658505...ered_JTAG.html

    Daca vrei altfel, pot sa fac si la comanda. Da-mi un semn.
    DM800, DM7020, DM500S, KSC-570, SRT4355EVO, Conserve diverse, SkyStar 2 Rev 2.6, Offset 1.2, H-H Strong, Twin Inverto 0.3, 53E - 30W, etc....

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    33
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si eu sunt interesat spune-mi un scor

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    576
    Posts Thanks / Likes

    Default Buffered Jtag

    Scor corect: 50 RON + costul expedierii
    DM800, DM7020, DM500S, KSC-570, SRT4355EVO, Conserve diverse, SkyStar 2 Rev 2.6, Offset 1.2, H-H Strong, Twin Inverto 0.3, 53E - 30W, etc....

  5. #5
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91N 25.36E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O poza cu "capodopera" ? Te rog. As da atata pe una realizata pe cablaj frumos, ca-mi place sa le am la sertar cand imi trebe.... De alea montate in mufa pt o "Extractie" fac si io la secunda, numa sa vina bufferu` si rezistentele de la Conex Electronic. Mama ce de "ghilimele".... asta e..
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75E <> 30W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  6. #6
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @gelvis

    Le faci dupa schema asta nu







  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    576
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by marcvali76 View Post
    si eu sunt interesat spune-mi un scor
    Uite aici o mostra, asa cum vrei tu, la 60 RON

    http://www.4shared.com/file/13936699...4-07_1039.html

    daca te intereseaza, da-mi un semn si ma apuc de treaba......
    DM800, DM7020, DM500S, KSC-570, SRT4355EVO, Conserve diverse, SkyStar 2 Rev 2.6, Offset 1.2, H-H Strong, Twin Inverto 0.3, 53E - 30W, etc....

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    576
    Posts Thanks / Likes

    Default

    [QUOTE=SAFETRON1;320643]@gelvis

    Le faci dupa schema asta nu

    Sigur. Schema este foarte simpla, sunt numai variatiuni pe aceeasi tema si nu are rost sa ma apuc sa proiectez alt cablaj.

    Iti aduci aminte cand am avut nevoie si m-ai ajutat? Atunci nu am avut rabdare si mi-am resuscitat Strong-ul cu varianta fara buffer. Apoi nu am mai riscat. Toate cele bune.
    DM800, DM7020, DM500S, KSC-570, SRT4355EVO, Conserve diverse, SkyStar 2 Rev 2.6, Offset 1.2, H-H Strong, Twin Inverto 0.3, 53E - 30W, etc....

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    576
    Posts Thanks / Likes

    Default Season

    [QUOTE=SAFETRON1;320643]@gelvis

    Safetron1, daca nu te superi, profit de ocazie sa iti cer o parere.
    Fiind un impatimit de [email protected]/electronica (pana acum nu m-am bagat decat la interfete JTAG si programatoare pt FUN Card, chiar si un Phoenix dar pe care nu am reusit sa-l vad cu PC-ul) m-am entuziasmat si m-am apucat sa fac o interfata tip Season2, la inceput cu gandul sa o folosesc pt a readuce la viata un cam Magic (am facut o confuzie cu programatoarele pt Magic, pentru care nu am gasit schema, si m-a pacalit asemanarea cu interfetele Season). Acum ca tot am facut-o, mai am sa-i pun numai o dioda si alimentarea, te-as ruga sa-mi spui si mie daca stii, ce pot face cu ea. Ca dotare, in momentul asta dispun de un Strong 4355 evo, un Kaon 570 CI, un CAM Ird**** si un CAM Magic - mort. Ce programe merg cu interfata asta?

    http://www.4shared.com/file/13938509...4-07_1152.html

    http://www.4shared.com/file/13938512...4-07_1153.html

    Multumesc anticipat Safetron1 sau oricine ma poate lumina....
    DM800, DM7020, DM500S, KSC-570, SRT4355EVO, Conserve diverse, SkyStar 2 Rev 2.6, Offset 1.2, H-H Strong, Twin Inverto 0.3, 53E - 30W, etc....

  10. #10
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci ti-ai facut din asta:











    Pai nu prea mai ai la ce o folosi in ziua de azi , acest dispozitiv impreuna cu pheonix-ul s-au folosit la inceputul fenomenului de sh*r*n* pe vremea cand nu existau receivere bazate pe linux care sa faca toata treaba.Deci nu se mai pune problema sa o mai folosesti la asa ceva pt ca nici nu prea se mai gasesc programele care sa lucreze cu noile sist de codare.Mai poate fi folosita ca emulator de card pe receiver-ele cu cam daca exista programe care sa faca acest lucru.Se mai poate folosi si pt monitorizarea traficului dintre cam si cartela.

  11. #11
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ma rog , tu ai facut alta varianta , pe cea cu jumper , tot cam aceeasi macare de peste e.



  12. #12
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Diferenta dintre cele 2 consta in faptul ca primul model postat de mine se foloseste doar pt sh*r*ng si emu pe cand cel de al doilea se poate folosi si pt monitorizarea traficului dintre cam si cartela.

  13. #13
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    576
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    Quote Originally Posted by SAFETRON1 View Post
    Diferenta dintre cele 2 consta in faptul ca primul model postat de mine se foloseste doar pt sh*r*ng si emu pe cand cel de al doilea se poate folosi si pt monitorizarea traficului dintre cam si cartela.
    Mersi mult Safetron1, si pentru raspunsul prompt si pentru lamuriri. Din pacate mi s-a adeverit ce banuiam. O sa o pun "bine" si poate vreodata o sa am nevoie sa monitorizez vreun card, cine stie..... sau poate gasesc vreo schema de programator pt Magic si o modific.
    Toate cele bune.....
    DM800, DM7020, DM500S, KSC-570, SRT4355EVO, Conserve diverse, SkyStar 2 Rev 2.6, Offset 1.2, H-H Strong, Twin Inverto 0.3, 53E - 30W, etc....

  14. #14
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai facut un loger ( parca asa-i zice )
    Pune-0 in alcam si seteaza gebosul . Lauda-te apoi
    Pentru idee macar , spune-mi sursa cablajului de 0,8 mm

  15. #15
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    576
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by smv167 View Post
    Ai facut un loger ( parca asa-i zice )
    Pune-0 in alcam si seteaza gebosul . Lauda-te apoi
    Pentru idee macar , spune-mi sursa cablajului de 0,8 mm
    Merci, dar nu stiu ce este alcam. Gebos, am idee....
    Cablajul l-am luat de la Conex Electronic (nu mai stiu cat am dat pe el, insa este cam piperat.... )
    DM800, DM7020, DM500S, KSC-570, SRT4355EVO, Conserve diverse, SkyStar 2 Rev 2.6, Offset 1.2, H-H Strong, Twin Inverto 0.3, 53E - 30W, etc....

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top