Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default Ce receiver sa cumpar pt MaxTV? [UK]

    Salut,

    Locuiesc in UK, am deja abonament pe un an la MaxTV, am nevoie de un receiver. Am mai cautat, am inteles ca trebuie neaparat sa aiba Viacess plus CI.
    Cineva, recomanda cuiva un: Technomate TM7655 2VA Viaccess Embedded Receiver ( http://www.brymar.co.uk/acatalog/Dig...eivers__1.html ) + antena de peste 110cm in diametru, am inteles ca aici cand ploua, daca nu ai un minim de 110cm, nu mai vezi nimic. E o solutie buna pt ce vreau eu? Pot sa ma orientez la un model mai ieftin?

    Abonamentul a fost facut mai mult pt meciuri, apoi am aflat ca nu au Kanal D inclus. Deci as vrea ca receiverul pe care-l voi lua sa suporte si alt tip de cartela, pt cazul in care voi scapa de Max.

    Nu vreau sa stie cine stie ce, sa suporte 17 LNB-uri, etc. Tot ce m-ar interesa e sa poata fi folosit cu cartelele mai multor provideri TV si sa poti schimba canalele rapid (nu cum e la Hyundai-ul Digi, de stai aproape sau peste o secunda cand schimbi).

    Nu vreau neaparat receiverul ala, ci orice receiver ieftin, nu conteaza cum arata, conteaza sa fie rapid si sa n-am probleme cu el. Sunt stramtorat cu banii, si cel putin antena + LNB-ul o sa le iau la mana a doua, daca nu gasesc si receiver asa ..

    Dati-mi si mie, va rog frumos, niste sfaturi.

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cei ce doresc sa beneficieze de serviciile oferite sub marca MAX TV trebuie sa achizitioneze un echipament de receptie alcatuit din: Cartela de decodare VIACCESS 2.5 2.6 sau CONAX CAS 7
    Receptor digital de satelit cu sistem de decodare VIACCESS sau CONAX incorporat (de ex. Strong SRT4401, Opentel ODS4000V, etc.)
    Antena parabolica cu montura fixa antena parabolica de tip offset cu diametrul de 0,9 m
    3 LNB-uri (convertoare de zgomot redus care efectueaza receptia si conversia semnalelor provenite de la satelit) de tip universal (OL1=9.750 MHz, OL2=10.600 MHz), factor de zgomot intre 0,3 şi 0,6 dB,
    polarizare H / V
    Comutator DiSEqC (switch) cu 4 intrari utilizat la selecţia lor, comandat de catre receptorul de satelit
    Sistem de prindere pentru 3 LNB-uri
    Suport de fixare antena suport din oţel care se poate monta pe perete sau pe sol cimentat cu ajutorul a 3 dibluri din plastic 12 mm
    Cablu coaxial si mufe F pentru conectarea celor 3 LNB-uri si a comutatorului DiSEqC


    Mai multe informatii http://www.maxtv.ro/
    Last edited by stargate99ro; 7th April 2007 at 18:33.

  3. #3
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,692
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Receptoare gasesti destule.A-ti recomand e-bay.(am vazut humaxuri 5300 la 50-60)
    Oala poti sa o iei la mina a 2a dar LNB-ul ia-l nou ca e mai bine.
    Canal D este in grila max.

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    espaa
    Posts
    1,125
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dreambox dm500
    Fiti Aliati
    Dreambox

  5. #5
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,692
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by carlozdre View Post
    Sunt stramtorat cu banii
    Deci nu prea merge DB500.

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc pt informatii.

    Sa inteleg ca..

    1. Orice imi pot lua peste Humax 5300 (ex: 5400, etc) e mai bun?
    2. Am nevoie de doua LNB-uri pt a prinde programele de pe HOTBIRD 130E si de pe EUTELSAT W2 160E? Si daca am doar un LNB, le prind ori p-alea, ori p-alea, la alegere? Sau de 3 LNB-uri dupa cum scrie in textul alora de la MaxTV?
    3. Diametrul antenei nu e musai sa fie de 0.9m, poate fi si mai mare, nu?

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    botosani
    Posts
    27
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1. ai putea incerca sa-ti trimita cineva din tara un receptor dat in custodie...si lnb-urile....vezi daca taxele de transport nu sunt mai mari decat merita
    2.ai nevoie de 3 lnb-uri:
    pt sirius unde gasesti "baza" maxtv
    w2 unde sunt discovery si altele din grila maxtv
    hotbird unde ai foarte multe programe fta

    3.cu cat antena este mai mare si lnb-ul mai sensibil (0.2 db) cu atat mai bine

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Ro
    Posts
    304
    Posts Thanks / Likes

    Default max

    Quote Originally Posted by carlozdre View Post
    Multumesc pt informatii.

    Sa inteleg ca..

    1. Orice imi pot lua peste Humax 5300 (ex: 5400, etc) e mai bun?
    2. Am nevoie de doua LNB-uri pt a prinde programele de pe HOTBIRD 130E si de pe EUTELSAT W2 160E? Si daca am doar un LNB, le prind ori p-alea, ori p-alea, la alegere? Sau de 3 LNB-uri dupa cum scrie in textul alora de la MaxTV?
    3. Diametrul antenei nu e musai sa fie de 0.9m, poate fi si mai mare, nu?
    Daca optezi pentru Humax 5400 trebuie sa-ti cumperi si un modul Viacess CI. H 5400 are modul ****** incorporat, daca nu cumva a fost schimbat in all cam prin patch-uire si cardurile de MAX nu merg in in acest modul. Daca cardul de max pe care l-ai achizitionat este Conax atunci va trebui bineinteles sa achizitionezi un modul Conax. H5400 este mai bun decit H5300 pentru ca supota patch! Daca partea cu patch-ul nu te intereseaza, poti lua fara probleme H5300 care are doua CI pe linga modulul Viacess si mai poti infige si alte module in el.

  9. #9
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci, pot lua si Humax IRCI 5400 si il pot patchui sa imi mearga card-ul MaxTV [care e Viaccess]? Si daca nu imi merge, din cine stie ce motiv, iau un modul Viaccess (care e vreo ~60 euro) din cate am vazut, nu?

    Sa stiu daca incep demersurile sa iau asta, ca e din UK si vine repede, cred:

    http://cgi.ebay.co.uk/Humax-5400-ori...QQcmdZViewItem

    Multumesc.

  10. #10
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,692
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by carlozdre View Post
    Deci, pot lua si Humax IRCI 5400 si il pot patchui sa imi mearga card-ul MaxTV [care e Viaccess]? Si daca nu imi merge, din cine stie ce motiv, iau un modul Viaccess (care e vreo ~60 euro) din cate am vazut, nu?

    Sa stiu daca incep demersurile sa iau asta, ca e din UK si vine repede, cred:

    http://cgi.ebay.co.uk/Humax-5400-ori...QQcmdZViewItem

    Multumesc.
    Daca iei 5400 mai iei si un joker cam ca te costa jumate cit modulul v i a c c e s s si face acelasi lucru.Humaxul 5400 fara modul C.I. nu citeste maxul.
    Daca tot vrei un receptor care sa citeasca orice abonament oficial si sa aiba si suport exista si Clarke Tech 2100 care citeste tot , are si pach-uri si e mult mai recent ca humaxul.
    In cea ce priveste antena pentru avedea toate canalele max trebuiesc 3 LNB-uri din care 2 ALPS din alea cu capul subtire sau motor.



  11. #11
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Romania
    Posts
    1,495
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Humax 5300 sau 5350 indubitabil.
    FAbian23

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    United Kingdom
    Posts
    650
    Posts Thanks / Likes

    Default hmmm

    in fuctie de bugetul tau de zici ca esti in uk i-ti recomand sa alegi intre technomate 1000 d+ (are multicard reader) si deschide cu key tot ce e posibil la ora actuala (technomate 1500 ci+ e ca 1000 in plus are ci) sau un dm500

    watch tv for free

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,528
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cine zice ca nu merge pe DM 500?
    Merge chiar foarte bine, cardul de viacess face update fara probleme la fel si cel de conax si pe langa asta ai si posibilitatea de sharing fara probleme cu dreambox-ul.
    Dupa mine decat sa dai banii pe o conserva gen strong,opentel sau chiar humax(care nu isi merita deloc banii) mai bine iei un dreambox si nu mai ai nici o problema.
    Oricum abia dupa ce o sa ai un dreambox o sa iti dai seama ce inseamna aceasta scula.

    De la sharing pana la download offline acopera toata gama !

  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    658
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by fabian23 View Post
    Humax 5300 sau 5350 indubitabil.
    A testat cineva Humax VA-ACE+ cu Max ? http://www.humaxdigital.com/global/p...va-aceplus.asp

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top