Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
 1. #1
  Banned
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Apr 2003
  Posts
  28
  Posts Thanks / Likes

  Default La revedere Atomic

  Angajatii postului muzical Atomic au fost evacuati ieri din sediul televiziunii, iar incaperile cladirii au fost sigilate de politisti si de trupele speciale S.P.I.R.

  Fortele de ordine au patruns miercuri dimineata in vila din Str. Emil Zola nr. 2, in baza unui ordin semnat de procurorul Mihai Betelie, de la Parchetul de pe linga Judecatoria Sectorului 1. Afirmatiile ii apartin lui Nicolae Serbu, care se declara proprietarul cladirii si patronul O.K. Media Mixt, firma care administreaza Atomic TV. Interventia de ieri este a doua in decurs de un an, prima fiind o perchezitie motivata de faptul ca la aceeasi adresa ar figura alte cinci firme, aflate in ilegalitate.

  Serbu banuieste ca ambele interventii sint o incercare de intimidare la adresa lui, puse la cale de membri ai P.N.L., in speta de Radu Stroe, fostul secretar general al Guvernului, si de premierul Calin Popescu Tariceanu. „P.N.L. vrea sa mute sediul din Aviatorilor in aceasta cladire, pentru ca ala este revendicat si mi-au propus acum citeva luni ca-mi dau la schimb niste birouri pe la Casa Presei si pe Str. Italiana, dar am refuzat si acum vor sa-mi arate ce putere au ei“, afirma Serbu, care sustine ca are toate actele care-l atesta ca proprietar si ca Atomic TV functioneaza in vila in perfecta legalitate.
  Cladirea din Zola este estimata la 14 milioane de euro. Serbu, fost presedinte interimar al Organizatiei Bucuresti a partidului „Actiunea Populara“, a candidat in 2005 la Primaria Capitalei si s-a remarcat prin propunerea de a face un circuit automobilistic in jurul Casei Poporului. Postul Atomic a fost cumparat de el cu scandal, iar in prezent nu mai face parte nici din grila U.P.C., nici din cea R.D.S., fiind distribuit doar de Romtelecom in pachetele Dolce.
  Procurorii: „Imobilul e ocupat abuziv“.

  „Nu e vorba de evacuare, e vorba de restabilirea situatiei anterioare a unui imobil ocupat abuziv. In cladirea respectiva, nici o firma nu are sediul declarat, prin urmare nici societatea care administreaza Atomic nu are dreptul sa ocupe spatiul“, ne-a declarat procurorul Betelie. El mai spune ca trupele S.P.I.R. s-au deplasat la fata locului pentru protejarea politistilor, considerind ca oamenii lui Serbu sint „extrem de violenti“. Procurorul neaga faptul ca Serbu este proprietarul cladirii din strada Zola si adauga faptul ca acesta are ordin de interdictie de parasire a localitatii.

 2. #2
  Senior Member Expert
  Join Date
  Jul 2005
  Location
  babardia
  Posts
  1,219
  Posts Thanks / Likes

  Default

  buc. | parabola 1.5 | invacom 0.3 dB | dm500 | dm800 | 62E -> 30W

 3. #3
  zzzzzzzzzzzzz Expert
  Join Date
  Dec 2005
  Location
  rdi
  Posts
  4,387
  Posts Thanks / Likes

  Default

  s-a ales praful de prima televiziune romaneasca.

  ce mai vremuri , cand acum cativa ani grila era compusa din: ziua muzica romaneasca si seara dupa ora 24 manele


 4. #4
  Banned
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Apr 2003
  Posts
  28
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Nu aia e . Atomic care a inceput in 99 se numeste acum Kitsch TV .

  Iar daca plangi dupa manele , ai canalul nespalat taraf , pe Sirius .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top