Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Italy/Cluj
    Posts
    440
    Posts Thanks / Likes

    Default un ajutor pt. strong 4155 Evolution

    am la indemina un strong 4155 evolution,am citit tot pe aici dar nu am o idee clara ce si cum asa ca m-am gindit sa va cer voua ajutorul ca sa nu-l cer la straini . Ma puteti ajuta cu ce fel de soft. si procedura ca sunt la prima incercare cu strong 4155 FTA evo si nu as vrea sa-l prajesc .va multumesc tuturor celor care ma vor ajuta si nu numai


    [/img]http://www.millan.net/anims/giffar/giffar2/eyeb1.gif[img][/img]
    Ilusion.Clarke-Tech 2100/2500/3100/5100,Ilusion,Vantage,AbIpBox,Unixbox,Doulabs importator ,cas3 ,etc....

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Nu risti nimic !

    Nu risti nimic Stelica ! ia din sectiunea Strong files patchul Concord pentru 4355 si instaleaza-l ... va merge din prima ! ai nevoie doar de un cablu null-modem !

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Italy/Cluj
    Posts
    440
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu am reusit nimic i-mi da sendbytes read error o gramada de ori,am facut ceva ce nu trebuie sau nu stiu eu procedura completa
    mihaip ca si expert la stong poti sa-mi dai procedura asa cum faci tu sa vad daca am gresit ceva ?multumesc inca o data si sper sa ma recompensez si eu cu ceva
    Ilusion.Clarke-Tech 2100/2500/3100/5100,Ilusion,Vantage,AbIpBox,Unixbox,Doulabs importator ,cas3 ,etc....

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Italy/Cluj
    Posts
    440
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la sfirsit arata SW update error
    FW update error
    nu stiu ce sa fie am facut cu ce mi-ai trimis tu prima oara si procedura ce mi-ai dat sa fie oare Xp de la copiuter?
    Ilusion.Clarke-Tech 2100/2500/3100/5100,Ilusion,Vantage,AbIpBox,Unixbox,Doulabs importator ,cas3 ,etc....

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dai comanda ai in DOS si pe urma bagi receptorul in priza si o sa mearga..
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Italy/Cluj
    Posts
    440
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am facut asa :am descchis upgrade 2 se conecteazasiincepe sa citeasca send bytes si arata read error cam vreo 5/6 ori dupa care citeste receptorul si-mi da la sfirsit dupavreo 10 min. sw. error fw error de asta nu stiu unde este greseala sau ce trebuie sa mai fac?
    am incercat sa-i pun lista canali si merge fara probleme nu mai stiu care e problema si ce
    Ilusion.Clarke-Tech 2100/2500/3100/5100,Ilusion,Vantage,AbIpBox,Unixbox,Doulabs importator ,cas3 ,etc....

  7. #7
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Deci ...

    Cele doua proceduri : upgrade1 si upgrade2 se adreseaza situatiilior de conectare a cablului null-modem pe COM1 si respectiv pe COM2 ! mesajele vazute de tine spun ca desi s-au scurs cele 5 secunde ! ( doar atita din pacate ! ) de asteptare a randez-vous cu STB-ul acesta nu s-a prezentat la apel !
    Concluzia este una singura : conexiunea PC - STB a fost incoerenta ( COMx eronat sau cablu defect ) !
    Chiar daca conexiunea este OK ... aplicatia va sta un timp indelungat pe ganduri dupa care continua si te anunta ca s-a incheiat cu bine ! in acest timp roaga-te sa nu se intample nimic cu alimentarea cu energie ... cu deosebire in timpul rescrierii flash-ului !

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Italy/Cluj
    Posts
    440
    Posts Thanks / Likes

    Default

    asa cum ai spus tu era o problema de conexiune intre compiuter si receptor.Problema este rezolvata acum daca ma ajuta cineva in editare key si canale am pus concord 4355e tps,d+,sky dar am key de ex. in saca numai la d+ celelalte lipsesc.Multumesc inca o data pt. ajutorul acordat de toti pian acum
    Ilusion.Clarke-Tech 2100/2500/3100/5100,Ilusion,Vantage,AbIpBox,Unixbox,Doulabs importator ,cas3 ,etc....

  9. #9
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Din pacate ...

    Din pacate patchul Concord nu are un editor de keys si settings pe PC ! singura solutie este telecomanda !

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Italy/Cluj
    Posts
    440
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dar ce merge in acest moment cu acest soft? si cum se pune rsa ca pt. tps am vazut ca are dar pt. tv cabo?
    [/img]http://communication.spectraweb.net/forum/forumdisplay.php?f=127[img][/img]
    Ilusion.Clarke-Tech 2100/2500/3100/5100,Ilusion,Vantage,AbIpBox,Unixbox,Doulabs importator ,cas3 ,etc....

  11. #11
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Asta-i buba !

    Asta-i buba ! asa cum am mai spus-o intrun alt post ... patchul Concord nu are un suport tehnic organizat ! corectiile apar haotic si nedocumentat !
    Pe acel patch merge : TPS ( inca merge ) ... SEC1 , IRD1, SEC2 , VIA1 si NAG1 acolo unde sint chei publice ! nu poti actualiza RSA !
    Asta e !

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Italy/Cluj
    Posts
    440
    Posts Thanks / Likes

    Default

    atunci poti sa-mi recomanzi un alt soft. ce stie mai multe si mai bine organizat sau pt. acest tip de aparat este numai asta care merge


    multam mai o data pt.tot
    Ilusion.Clarke-Tech 2100/2500/3100/5100,Ilusion,Vantage,AbIpBox,Unixbox,Doulabs importator ,cas3 ,etc....

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stelrob
    atunci poti sa-mi recomanzi un alt soft. ce stie mai multe si mai bine organizat sau pt. acest tip de aparat este numai asta care merge


    multam mai o data pt.tot

    ....eventual ti se poate recomanda un alt receptor Strong din seria 6xxx....
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  14. #14
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Asta cam asa este !

    Acel receptor este mort ... din punct de vedere al interesului tehnic pentru el ! este tinut in viata de stradania unui grup de entuziasti ... eu zic ca ei fac un lucru mult peste conditia lor de ... amatori ! dar ... asta este limita ... asta este sfarsitul drumului ! Sfatul meu prietenesc este sa scapi de acel receptor ... vanzindu-l cuiva pentru care vizionarea FTA si / sau a celor cateva canale care au ramas in via1 este arhisuficient !
    Ce ti-ai putea cumpara in loc ? la limita minimei rezistente un Strong 6125 ... foarte ieftin , merge excelent, patchul comun seriei 6xxx ... daca vrei sa ai o oarecare rezerva de siguranta ... cumpara un Strong 6355 ... are acelesi calitati la care se adauga CI ... evident pastreaza sansa utilizarii pe mai departe ... daca insa vrei sa intri intr-o lume noua cu posibilitati de exceptie ... ia-ti un Dreambox ... de la mic la mare DM500 la DM7020 ! oricare face toti banii !

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Italy/Cluj
    Posts
    440
    Posts Thanks / Likes

    Default

    problema nu este aparatul ca am slava domnului si unul bun dupa cum sti cum am scris si in topic DIGITALL WORLD 5100-sci si sunt foarte multumit ,nu. modifica lista satelitilor si a canalelor preferate ,apare soft nou dupa o zi de la fiecare atac etc. etc.Lucrez foarte mult cu coship,power sky, philips,pe care le am asa sa ma deconectez un pic de realitate si sa treaca timpul si mai mult o curiozitate . Dar cum am avut la indemana acest aparat de la un prieten si care vroia sa-l arunce ,am zis ca prima sa-l arunce sa incerc si eu cum si ce (sti tu cum este cu hoobiul asta al nostru) de aceea am si cerut ajutorul vostru si nu de la alti.Dar apropo de receptor am pus key la zi la citeva programe ce mi sa spus si nici unul din ele nu le deschide mai putin ceva de la francezi si viaac 1 ,in rest nimic.POATE SA FIE CEVA TRUC PE CARE NU-L STIU SAU ASA ESTE SOFTUL MAI NECAJIT


    VA MULTUMESC INCA O DATA LA TOATA LUMEA PT. AJUTOR
    Ilusion.Clarke-Tech 2100/2500/3100/5100,Ilusion,Vantage,AbIpBox,Unixbox,Doulabs importator ,cas3 ,etc....

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Telecomanda universala STRONG SRT 4155 Evolution
    By nicoarad in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 14th September 2009, 15:19
  2. Ajutor Strong 4155 Ev.
    By stefan73 in forum SD Receivers
    Replies: 5
    Last Post: 31st December 2006, 10:46
  3. AJUTOR JTAG STRONG 4155 EVO-CAPATUL MESERIEI
    By contiro in forum RDI - Satelit
    Replies: 16
    Last Post: 4th May 2006, 07:47
  4. AJUTOR 4155 EVOLUTION
    By gelvis in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 11th November 2004, 15:02

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top