Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4

Thread: Viasat Explorer

  1. #1
    Senior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    timisoara
    Posts
    291
    Posts Thanks / Likes

    Default Viasat Explorer

    Programul din numele topicului se blocheaza cam la 2-3 minute odata, si dupa 3-6 secunde isi revine.Chestia asta se intimpla pe cablu bineinteles.Cand am intrebat pe un reprezentant de la firma de cablu mi-a raspuns ca programul se blocheaza de la provider, ceea ce mi sa parut o aberatie(vroia sa scape de mine).Mentionez ca History din acelasi pachet merge perfect. Poate sa-mi confirme cineva daca e asa cum zic ei(cablagii ) sau e cum zic eu(adica au scule de rahat)?

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    5,030
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la RCS sau la UPC?
    2.3m Paraclipse Hydro C & Ku,1,5m Gibertini, 1.15m Offset +Inverto KA+KU, Tbs6983, Vu solo 2,Tehnomate TM 5403HD M3

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La noi nu se blocheaza pe cablu. Si nici pe Digi nu se blocheaza. Insa la Digi, in primele zile in care au fost introdus se blocasera destul de des. Se pare ca problema vine de la receptor. Daca am inteles bine, Digi a schimbat receptorul si acum merge OK.

    Abertatii gen: "Vine de la provider" este mai usor de zis, decat sa se zica: "Ne cerem scuze, este o problema de la receptorul care folosim care nu merge bine cu CAM-ul NDS si cartela Viasat, si nu vrem sa investim 200USD pentru un receptor mai bun, pe care n-o sa mai avem probleme" ...

  4. #4
    Senior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    timisoara
    Posts
    291
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @MrMxyzptlk
    La acelasi lucru ma gandeam si eu, ca nu vor sa dea banii pe scule ca lumea.

    @valentyn0_sat
    E o firma "no name"(o firma de la sat de undeva din Timis).

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Viasat Explorer si Olimpiada Terorii
    By Unuseroarecare in forum News
    Replies: 0
    Last Post: 22nd August 2006, 10:03
  2. Viasat Explorer
    By yo3fuu3 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 5
    Last Post: 8th March 2006, 21:41
  3. Subtitrare Viasat Explorer
    By tdcristi in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 27th February 2006, 20:13
  4. Sunetul pe Cinemax, AXN & Viasat Explorer
    By cipy_1982 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 15
    Last Post: 11th January 2006, 09:29
  5. Viasat Explorer in pachetul TPS
    By Anonimul in forum News
    Replies: 0
    Last Post: 3rd May 2005, 14:10

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top