Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 8 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 107
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default Carduri Boom blocate!

    Asa cum deja stiti, in ultima perioada au fost blocate multe carduri Boom. Intrebarea mea este: Cunoasteti pe cineva care are cardul Boom pus pe gbox si blocat? Din cate am vazut pe mai multe chaturi, se pare ca sunt vulnerabile numai cele care ruleaza pe CCcam? Poate confirma sau infirma cineva?

    Un alt pont, cei care aveti cardurile blocate, scoteti-le din dream, altfel riscati sa va fie blocate definitiv!

    Sarbatori Fericite!

  2. #2
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Xanadu View Post
    Asa cum deja stiti, in ultima perioada au fost blocate multe carduri Boom. Intrebarea mea este: Cunoasteti pe cineva care are cardul Boom pus pe gbox si blocat? Din cate am vazut pe mai multe chaturi, se pare ca sunt vulnerabile numai cele care ruleaza pe CCcam? Poate confirma sau infirma cineva?

    Un alt pont, cei care aveti cardurile blocate, scoteti-le din dream, altfel riscati sa va fie blocate definitiv!

    Sarbatori Fericite!
    sal si cum le-au blocat?mai multe info.probabil cei ce folosesc cardurile in gbox si ccam au uitat sa activeze AU.astfel cartzile nu mai primesc updateul la key si normal ca nu mai vezi nimic.
    va rugam sa venitzi cu informatzii concrete si nu cu abureli.

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cum se activeaza acesta optiune si unde? (pentru ambele sisteme)
    Gigel


  4. #4
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pt gbox in GBOX CFG pt ccam cred ca tot pe acolo prin config(nu folosesc cccam)
    la gbox trebuie sa punetzi AU.nu punetzi autoau.

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rusudaniion View Post
    .... probabil cei ce folosesc cardurile in gbox si ccam au uitat sa activeze AU...
    .
    Si daca tocmai cei care au avut AU activat (adica setarea implicita si in gbox si in cccam) au luat-o in barba?

    Dar sa revenim la intrebarea mea, e cineva cu card Boom blocat in gbox? Toti pe care-i stiu il aveau NUMAI in cccam, ma contrazice cineva?
    Last edited by Xanadu; 6th April 2007 at 23:11. Reason: formatare text

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da, am vazut topicul de care spui, dar intrebarea mea a ramas tot fara raspuns: Ati auzit de card Boom blocat in gbox? Eu stiu numai de carduri blocate in CCcam!

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Maubeuge, FR
    Posts
    5,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Au mai fost si carduri blocate la aia care nici macar nu aveau card. Sau, ma rog, amenintari din partea reprezentantilor Mossad-ului la Bucuresti cum ca sa scoata urgent cardul din sharing ca altfel se lasa cu urmari. Mare e gradina lui D-zeu si multi i-au sarit gardul.

  9. #9
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Habibi , daca suntete arabi , asta Shlom bloceaza la voi cardela imediat . Maa , nu se mai buate , trepuie jihad la asta Poom .

  10. #10
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91°N 25.36°E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si daca e pe newcs conectat la CCcam e vulnerabil?
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75°E <> 30°W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by AirBoy View Post
    Si daca e pe newcs conectat la CCcam e vulnerabil?
    Newcs pare a fi OK dar pana nu se hotaraste lumea sa vorbeasca, nu avem de unde stii. Spun ca pare OK pentru ca si gboxul i-a keitza tot din newcs iar eu am o banuiala ca numai cei cu cccam au cazut! Din ce cauza? O sa va spun teoria mea dupa ce ma conving ca e adevarata, deocamdata sunt doar supozitii.

  12. #12
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,781
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation

    Pai nu stiu eu daca pe cccam nu mai merge dar la mine sint 8 carduri poom 5 ->Dist:2 si 3 Dist:1 eu folosex Gbox si I.{ 02 }



    Antes de postear en este foro, lea las normas y preséntese. Y al presentarse respete las normas Nş 1. Gracias

    NORMAS: http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=59064

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by obywans View Post
    Pai nu stiu eu daca pe cccam nu mai merge dar la mine sint 8 carduri poom 5 ->Dist:2 si 3 Dist:1 eu folosex Gbox si I.{ 02 }
    Incepe sa se confirme teoria mea, dar pana la a o face publica, am o rugaminte la tine. Poti verifica daca nu cumva sunt totusi blocate? Chiar daca e blocat, un card lasat in dream e raportat ca local, dar de decodat, evident, nu lasa decat ecran negru. Ar trebui sa blochezi toate gboxurile de unde vin si apoi sa le dai drumul pe rand, ar fi super daca ai putea face asta.

    @*********: avem jihad amestecat cu specialiatati chinejesti la poom la ei

  14. #14
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    in canal,langa aurolaci
    Posts
    664
    Posts Thanks / Likes

    Default

    au o metoda interesanta de-a afla seria cardurilor in share,asemanatoare
    VIASAT-ului care e tot n*s dar si mai ciudat este ca au decuplat si cardurile
    ce nu erau in share ci doar vizionate local pe un dreambox..
    am auzit si eu de acea renumita eraoare 03 pe coship care te pune sa trimiti
    cardul la ei ca "sa-l repare" cica )
    am mai auzit ca cer si 1 milion lei vechi pt. schimbarea cardului cu altul nou
    am mai auzit ca vorbesc cu tine pe un ton usor amenintator sa nu mai bagi cardul
    in CS
    si de asemeni am auzit ca mai sunt si FRAIERI care platesc acea asa zisa "taxa"!
    nu cumva sa platiti asa ceva pt. reactivare,pt. ca ei nu au cum demonstra niciodata
    in "stil ortodox" cum ca ati folosit cardul in alt receptor,iar daca acceptati plata
    este ca si cum ati accepta aceasta vina in tacere cu capul plecat
    OPC pe ei domnilor in cazul cand nu va reactiveaza cardul pe motive ca l-ati sharuit
    voi care de fapt nici nu stiti ce inseamna cuvantul acela si nu ati auzit niciodata
    de receptoare dreambox si ca ar fi si posibil asa ceva
    OPC pe ei daca ati platit boomexpress in avans si nu mai beneficiati de perioada ramasa
    din cauza ca v-au taiat cardul,mai ales ca aveti un bonus ca NU beneficiati de contract
    in acest caz si nu v-a instiintat nimeni ce puteti si ce nu face cu acel card si mai
    ales ca ati platit in avans un serviciu de care nu mai beneficiati
    toate clauzele contractuale sunt de partea dvs.,nu plecati capul !
    Ba mai mult,v-au taiat cardul fara motiv sau cu un motiv neinteles de dvs.
    in ajunul Sarbatorilor ,pretindeti-le 2 luni bonus la sfarsitul contractului pt. asta ,amaenintati-i cum va ameninta si ei pe dvs.,amintiti-le ca exista un
    contract si un serviciu pe care dvs. l-ati platit si ei trebuie sa-l ofere,in caz contrar renuntati la serviciile lor (bineinteles dupa ce v-au returnat banii
    pt. lunile achitate in avans de care nu ati mai beneficiat)

    edit:
    nu e frumos de Paste sa pui ganduri rele cuiva, dar profit de
    DEMOCRATIE sa dau si eu cu parerea ca chiar nu merita 2 bani
    acest operator cum isi trateaza clientii in ajunul sarbatorilor si
    chiar si abonatii "multumiti" isi vor da seama mai repede sau mai tarziu de asta

    P.S.alti operatori isi permit sa TAIE cardurile doar in caz de neplata si
    asta dupa o perioada de gratie de 2-3 luni !

    Living an analog lifestyle in a digital world

  15. #15
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Userii de pe acest board care au carduri blocate , banuiesc, ca stiu cum sa ii imbarlige pe cei de la Boom , dar nu am auzit pe nimeni sa fi fost deja la OPC .

    Ati fost ?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top