Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13

Thread: Alt DVB

  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    873
    Posts Thanks / Likes

    Smile Alt DVB

    am un cunoscut care are in pc o placa skystar 2.internet nu are conectat.iar trebui un program alt dvb,eu nu stiu de unde sa-l descarc .nu stiu nici cum sa procedez in continuare sa poata lucra cu el.cu bine.
    ps.eu am dreambox 7020s,am mai apelat la experienta voastra,sigur voi mai apela.

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru inceput citeste topicul acesta:
    http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=38775
    Pe prima pagina ai si linkul de unde poti descarca varianta originala.

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    873
    Posts Thanks / Likes

    Smile AltDVB

    multumesc.am facut descarcarea programului.l-am instalat la vecinul in pc,deocamdata scanat numai satelitul astra 19,2 e.nu stiu cum sa descarc de la mine fisiere cu chei sa le instalez la el,nu stiu ce ar merge.daca vrei da-mi cateva idei,si dupa pasti ii bine.
    un paste fericit iti doresc.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Romania,Suceava
    Posts
    170
    Posts Thanks / Likes

    Default alt dvb 2.2

    trebuie sa iti instalezi un plugin (vplug sau s2emu) pentru a putea viziona programe codate...insa yo am intampinat alta problema,cum as putea adauga la ******** intelsat 10-02 dak nu este in lista ...va rog ajutati-ma
    yo

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ghita_49
    De exemplu in ...\AltDVB \Plugins\AV0 extragi fisierele de aici:
    http://www.zshare.net/download/s2emu-rar-m0c.html
    si ar trebui sa mearga D+ si Premiere (pe Astra19.2E)

    @flavyou
    In fereastra AltDvb-ului dai click pe Scan (pe parabola, nu pe sageata), apoi click dreapta pe fereastra cu s ateliti care apare, apoi click pe Ad satellite, dublu click pe satelitul dorit si Save.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Romania,Suceava
    Posts
    170
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy D+

    Ms SLAman,am gasit...dar cred k pentru D+ trebuie adaugate keyle cam la zile...s-ar putea sa gresesc..
    yo

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    873
    Posts Thanks / Likes

    Smile AltDVB

    a mers destul de bine pe astra19,2e.departe de dreambox,destul pt vecinul care nu credea ca va iesi ceva.problema-i alta:cand dau scanare pe orice satelit nu se realizeaza si apare:Acces violation at adress 005368DA in module'AltDVB'.exe.Read of address 00000000.nu stiu sa deblochez programul.
    noapte buna.

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @flavyou
    Deocamdata nu-i problema cu cheile de D+ . Imediat ce se schimba gasesti pe net cheia noua care trebuie introdusa in Softcam.key

    @ghita_49
    Nu am inteles bine : Ai reusit sa scanezi Astra, dar nu reusesti sa scanezi alti s ateliti?
    Daca se blocheaza programul si nu-l mai poti inchide, omoara procesul AltDvb in Task Manager.

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    873
    Posts Thanks / Likes

    Smile AltDVB

    am dezinstalat si reinstlat programul.nu mai vrea sa ma primeasca sa fac scanarea nici pe astra.cred ca maine daca nu vrea sa mearga si nu gasesc alta sursa de descarcare.ma las pagubas.

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cand scanezi Astra sa nu scanezi primul transponder din lista , cred ca e 10772H, deoarece nu-l stie scana AltDvb nu stiu de ce. Si la mine se blocheaza daca-l scanez. Poti sa-l stergi din lista sau sa-l debifezi la scanare.

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    873
    Posts Thanks / Likes

    Smile AltDVB

    astazi mi-au mers toti ********i pe care i-am incercat la scanare.caut[stiu ca undeva si candva am vazut pe net] un fisier,,Autoroll.keys'',asta vreau sa-l incerc in dreamboxul meu.stii ceva?de AltDVB nu ma mai ocup pana dupa pasti,nu-i la mine acasa,poate deranjez[cu toate ca vecinul vrea,dar are familie].sanatate si numai bine.paste fericit.

  12. #12
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu nu ma descurc cu graph-urile din settings-DirectShow si nu am
    calitate la imagine.Am codecurile de la Cyberlink,dar nu reusesc sa
    le combin cu celelalte.
    Ii rog pe cei cu mai multa experienta sa ma ajute.
    Multumesc

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Satchinez-Timis
    Posts
    377
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by kronk View Post
    Eu nu ma descurc cu graph-urile din settings-DirectShow si nu am
    calitate la imagine.Am codecurile de la Cyberlink,dar nu reusesc sa
    le combin cu celelalte.
    Ii rog pe cei cu mai multa experienta sa ma ajute.
    Multumesc
    Eu personal am Klite codec pack versiunea full + codecs cyberlink (power DVD 7.0 deluxe) si merge ok.Da date mai exacte sa vedem cum putem sa te ajutam.



 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top