Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10

Thread: FoCCcus

  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    89
    Posts Thanks / Likes

    Default FoCCcus

    dupa o lunga absenta de pe piata dreamului m-am gandit sa fac si eu azi o incercare cu CCcam-ul asta.
    l-am instalat din blue pannel cu tot cu CCcam config si-mi vede cartela de Max dar pe aia de Focus nu o cunoaste de nici o culoare.
    stie cineva care-i problema?
    DM7020/Gemini CCcam 1.7

    card reader /dev/sci0
    no or unknown card inserted

    card reader /dev/sci1
    handled 0(0) ecms and 0(0) emms
    Viaccess card

  2. #2
    cel mai frumos Mentor
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    831
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da asa e CCCam nu vede cartela de focus...pt asta ai nevoi e de newcs

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    602
    Posts Thanks / Likes

    Default CCcam

    Salutari la toti. Merge Focus fara probleme pe cccam, la mine. Nu trebe newcs. Am cccam 1.62.

  4. #4
    cel mai frumos Mentor
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    831
    Posts Thanks / Likes

    Default

    fara suparare vezi tu cardu acolo la entitlements FUNCTIONAL?

  5. #5
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91°N 25.36°E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    baga newcs si gata , leaga-l la CCCam si bingo!
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75°E <> 30°W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pune gbox cu cfg asta,dar schimba ip local de la dreambox
    Z: { 01 10 } 192.168.1.7 7777
    G: { 03 }
    C: { 01 }
    M: { 01 }
    A: { 02 }
    U: { 02 }
    H: { 01 }
    T: { 00 }
    O: { 00 } 192.168.1.7
    L: { 00 } 192.168.1.7 8024
    W: { 00 00 } 9600
    V: { F0 33 }
    F: {58} 03
    350 kg de scule!

  7. #7
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe gb0x merge fara probleme, pe [email protected] inca nu!

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Pe gb0x merge fara probleme, pe [email protected] inca nu!
    kkam-as pe CCCAM!
    350 kg de scule!

  9. #9
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca zici tu ...

  10. #10
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    89
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gogi View Post
    kkam-as pe CCCAM!

    ok, daca maestru zice asa atunci raman pe gbox

    merci si la restul, ma speriasem ca mi s-o futut cartela

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top