Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15

Thread: help dream500

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    424
    Posts Thanks / Likes

    Default help dream500

    am si eu o problema la dream .booteaza si nu deschide meniul si se opreste apoi booteaza iar. ma poate ajuta cineva.pls

  2. #2
    Oki Doki Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi sa nu fie ca asta:
    http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=46946

    Ce imagine ai ?

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    424
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am instalat un skin apoi i-am dar restart si apoi booteaza se opreste apoi booteaza iar si nimic nu deschide meniu nmk

  4. #4
    Oki Doki Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce skin, pe ce imagine?
    Pune si tu pc-ul pe el cu telnet si vezi ce procese ruleaza, do kill -9 pe procesul dubios...

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    424
    Posts Thanks / Likes

    Default

    napoca 2 pe gemini

  6. #6
    Oki Doki Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Oops.. La merge bine totusi. Ai incercat sa vezi procesele? Daca reusesti sa-l opresti atunci poti dezinstala skinul.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    424
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cum il pot opri?

  8. #8
    Oki Doki Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca ai timp intre reboot-uri sa vezi procesele (ps -ef) si apoi kill -9...

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    424
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pot pune calc pe dream ku un cablu null modem?

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Rescrie imaginea cu cablu null-modem, nu cu retea.
    SHALOM

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am patit la fel cu un alt skin de pe crosat. Singura solutie - rescrisa imaginea cu un cablu null modem, si apoi n-am mai instalat skin-uri. Pareta buna a lucrurilor e ca inveti cum sa scrii imaginea cu null modem, si mai configurezi inca o data dreamul (in caz ca uitasesi cum se face )

  12. #12
    Administrator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    localhost
    Posts
    9,791
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mvictor View Post
    Am patit la fel cu un alt skin de pe crosat. Singura solutie - rescrisa imaginea cu un cablu null modem, si apoi n-am mai instalat skin-uri. Pareta buna a lucrurilor e ca inveti cum sa scrii imaginea cu null modem, si mai configurezi inca o data dreamul (in caz ca uitasesi cum se face )
    Da da, stiu problema ta noroc ca exista posibilitatea de rescriere pe serial

  13. #13
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by DREAMBOX_82 View Post
    am si eu o problema la dream .booteaza si nu deschide meniul si se opreste apoi booteaza iar. ma poate ajuta cineva.pls
    eu am patit asa vreo 3ori.. cand am trecut de la coloseum la nabilosat.

    dar totul s-a rezolvat pe seriala


  14. #14
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Bucovina
    Posts
    68
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by costinitalia View Post
    eu am patit asa vreo 3ori.. cand am trecut de la coloseum la nabilosat.

    dar totul s-a rezolvat pe seriala
    Ce parere ai de nabilosat este ceva de el?
    VU+Uno-DM7025-Fritz Box 7370, Antena-Multifed cu 8 lnb.

  15. #15
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am patit-o si eu, tot de la un skin. Asa cum ti-au spus colegii de mai sus, seriala e singura solutie!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top