Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    144
    Posts Thanks / Likes

    Default vreau sa fac broadcast

    am o placa ss1 si vreau sa fac broadcast cu placa cu prog dvb -ul intre 4 calc.cum pot sa fac asta ca nu prea le am sunt novice.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    144
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dragosh View Post
    am o placa ss1 si vreau sa fac broadcast cu placa cu prog dvb -ul intre 4 calc.cum pot sa fac asta ca nu prea le am sunt novice.
    mentionez ca toate calc sunt legate la internet printr-un calculator server

  3. #3
    Silver Member Expert
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    CLJ/VIE
    Posts
    2,502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu MyTheatre pe calcu cu SS2 si VLC pe celelalte. Dar o sa vezi pe toate 4 acelasi program.
    ==========================================================
    (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
    ========================================
    ==================

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Bucharest
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Broadcast asta si inseamna : sa vezi acelasi program pe mai multe pc-uri. Multicast e alta treaba : poti vedea mai multe programe ale aceluiasi transponder pe mai multe pc-uri.

    Poti incerca dvbviewer. Are un server de broadcast si multicast. Eu am folosit broadcast si a mers ok. Cu multicast nu prea am experimentat.
    offset 1.1 Fe, Skystar 2.6c, montura H-H JAEGER SMR-99G Silent Gold, Kaon 570 KSF

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Moldova - Chisinau
    Posts
    316
    Posts Thanks / Likes

    Default

    instaleazati kaffeine, el are implicit asa optiune, poti pune de la o programa pan la toate programele de pe acelasi transponder, sau 2 transpndere daca ai 2 cartele dvb si ambele sunt sustinute sub linux perfect, asa ca TT-SS1, TT-Budeget, SS2, TT-B_S2-3200 ...., nuti recomand TH, asa ca 1020, 1030... am incerca, nu mia placut tare sub linux, pe windows e acceptabil
    Suntem studenti cu totii
    si eo, si tu, si el, si...., ....si mama, .....si papa
    si deda.
    ------------->>>
    http://img381.imageshack.us/img381/1182/mouse014mb.jpg
    ------------>>>aici eo-sacasa
    DISH 1.5 TTbuget(NOVA)+Dragon and SS2

  6. #6
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default ee

    Ce linux si ce soft folosesti pt ss2?
    Consumul de resurse ale PC este serios diminuat in linux?
    THX

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    467
    Posts Thanks / Likes

    Default

    bah super tare. incerk si io...
    parca mergea si ceva ku prog/altdvb/.server/client....
    eu am o retea de apartament
    ku 2 kalkuri printr-un router........
    deci ar trebui sa mearga si kum ziceti voi si kum zik io sau

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    144
    Posts Thanks / Likes

    Default nu ma descurc

    placa mea ,ss1 este instalata pe un calc cu windows vista, celalalt calculator are xp profesional si serverul de linux ptr internet este pe alt calculator.
    deci placa ss1 nu este pusa pe calc server cu linux-ul.in felul acesta cum as putea sa fac sa vad satelit si pe celalalt calculator ,implicit cel cu xp-ul.ca program folosesc progdvb-ul.cu altceva nu stiu sa umblu.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    438
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dragosh View Post
    placa mea ,ss1 este instalata pe un calc cu windows vista...
    (offtopic) Ce drivere ai pus pt. SS1 in vista?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top