Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 30

Thread: SKY it.

  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Bucovina
    Posts
    68
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation SKY it.

    Cine stie cum se pot rezolva intreruperile de sky it,s-au trebe o scimbare in setärile de la gbox.
    Precizez ca am dm500 cu gbox 2.1b.

    Multumesc antcipat.
    VU+Uno-DM7025-Fritz Box 7370, Antena-Multifed cu 8 lnb.

  2. #2
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Depinde de distanta de la care vine cardul dar nu numai..Chiar daca e dist 1 pot aparea intreruperi. Sunt mai multe care pot infleunta(nr. de peers care "trag" din acel card timpul de raspuns al internetului). Oricum incearca sa pui linia N asa
    N: { 00 00 01 30 1000 4500}

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Bucovina
    Posts
    68
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am scimbat linia N: dar nu se observa nici o modificare semnificativä.
    M-ai are cineva vreo idee ce as m-ai putea incerca.
    VU+Uno-DM7025-Fritz Box 7370, Antena-Multifed cu 8 lnb.

  4. #4
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca si alte setari in linia N:, valorile pentru ultimele doua cifre pot varia intre 1000 si 5000. Prin incercari, din 500 in 500 ar trebui sa se simta ceva, dar daca ai cardul la distanta 3, deja e prea mult pentru un nedese.

  5. #5
    Nemtzică Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    "...cu peronu´ pe partea stîngă !"
    Posts
    3,431
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by roby63 View Post
    Cine stie cum se pot rezolva intreruperile de sky it,s-au trebe o scimbare in setärile de la gbox.
    Precizez ca am dm500 cu gbox 2.1b.

    Multumesc antcipat.
    Nu se poate remedia nicidecum stai linistit!
    Este o varianta de sistem aparte de ND$ care faciliteaza aceste intreruperi, in comparatie cu ND$-ul VI*SAT de pe 5°e !

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Bucovina
    Posts
    68
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat tot ce mi-ati spus dar nici un rezultat.
    distanta este 2,la distanta 1: nu prea gasesti pe nimeni la schimb.
    Orice parere din partea voastra este bine venita.

    Multumesc tuturor.
    VU+Uno-DM7025-Fritz Box 7370, Antena-Multifed cu 8 lnb.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    349
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mai important decat distanta e pingul prin toate hopurile pana la respectiv...

    de exemplu, in unele peeruri, dist. 3 merge fara intreruperi pe sky it, in timp ce in altele la dist 2 freezuie cate 1 secunda la fiecare 5...

    asa ca incearca, incearca, si iar incearca... fa rost de cat mai multe peeruri, joaca-te in cwshare cu linii Y: si G: dupa testare si o sa-ti tunezi pana la urma sa mearga bine sau aproape bine...

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Germany
    Posts
    766
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cocomic View Post
    joaca-te in cwshare cu linii Y: si G: dupa testare si o sa-ti tunezi pana la urma sa mearga bine sau aproape bine...
    incearca asa Y: { x1 x2 }

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Bucovina
    Posts
    68
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by emule-ro View Post
    incearca asa Y: { x1 x2 }
    Nu stiu de ce nu am linia (Y) in cwshare.
    nu o fii in versiunea 2.1b?
    VU+Uno-DM7025-Fritz Box 7370, Antena-Multifed cu 8 lnb.

  10. #10
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    inu este, este optionala


  11. #11
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Bucovina
    Posts
    68
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by costinitalia View Post
    inu este, este optionala
    Si unde trebe introdusa?
    VU+Uno-DM7025-Fritz Box 7370, Antena-Multifed cu 8 lnb.

  12. #12
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up Apropo de trecerea la NDS3

    Apropo de trecerea la NDS3( http://www.rdi-board.com/showthread....highlight=NDS3 )

    s-ar parea ca NDS2 si-a gasit nasul:
    NDS opened on philips d2b reciever

    algo will come public in few days


    Sky Ita NDS Keys (1E actually in use):
    21 3E 5F 66 3A 61 A7 6B 21 65 29 5F 28 6B 5D 65

    Signature Key: 5B 79 3F 5F 5C 30 2F 31

  13. #13
    Oki Doki Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by first_zipper View Post
    Apropo de trecerea la NDS3( http://www.rdi-board.com/showthread....highlight=NDS3 )

    s-ar parea ca NDS2 si-a gasit nasul:
    NDS opened on philips d2b reciever

    algo will come public in few days


    Sky Ita NDS Keys (1E actually in use):
    21 3E 5F 66 3A 61 A7 6B 21 65 29 5F 28 6B 5D 65

    Signature Key: 5B 79 3F 5F 5C 30 2F 31
    Si merge cu numerele astea si pe DM (adaugate in fisierul corespunzator)?

  14. #14
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by trans_ponder View Post
    Si merge cu numerele astea si pe DM (adaugate in fisierul corespunzator)?
    deocamdata are leac doar pt. Phillips

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    349
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mda, asta cam e semn clar ca mai dureaza cam jumatate de an pana la schimbarea sistemului de codare ...

    asa a fost de fiecare data... 5-6 luni sa prinzi gustul, iar prin septembrie, cand incepe serie A, e negru

    tot ce speram e ca nds3-ul va avea cardurile citibile prin ceva emu de dreambox

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top