Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Ploiesti
    Posts
    572
    Posts Thanks / Likes

    Default Co**x provider in ignore.list

    Salut,
    Cum pot sa adaug in ignore.list un provider 0B00 ?
    fac append CApid la CAid pt fiecare canal in parte ?
    ca nu gasesc provider id ca la via, 0500abcd de exemplu...

  2. #2
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    0b000000
    .

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Ploiesti
    Posts
    572
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai 0b000000 inseamna toti providerii cnx, eu vreau doar unul dintre ei.

  4. #4
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca vrei Focu$, pune 0B00C000. Daca nu l-am nimerit, spune clar ce provider vrei sa blochezi, nu merge asa prin incercari.

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Ploiesti
    Posts
    572
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vad ca ai ident.info mai bun decit al meu wanna share ?

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Ploiesti
    Posts
    572
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din pacate n-a mers.
    Problema este urmatoarea: am un card de Focus pe care gbxul il citeste cam cind vrea el... una-doua ma trezesc cu decode network. Mai mult, daca omor sharele TOT nu decodeaza de pe card. problema se rezolva ori de la sine dupa un timp, ori cu restart la gbox, ori cu restart la tot dreamul, cum are el chef in momentul ala.
    Am incercat cu 2-3 variante de gbox; cardul eu zic ca e ok, in decodorul lor nu face nici o figura.
    Ceva sugestii, anyone ?

  7. #7
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai vazut ca e mai bine sa spui ce vrei de fapt?
    Incearca sa opresti manual gboxul si apoi porneste-l din nou, tot manual. Dupa cate secunde iti apare pe ecran seria cardului?
    Daca dupa figura asta iti face in continuare fitze, intra in cwshare.cfg si umbla la linia N: { 00 00 01 00 xxxx yyyy}. Modifica xxxx si yyyy cu valori cuprinse intre 1000 si 4500 (cu pasi de 500). Dupa fiecare modificare asteapta macar 15 minute pentru a te lamuri daca merge mai bine sau mai rau.

    Daca asa nu reusesti, umbla si in softcam.cfg, la linia:
    T: { 07 00000 000 } Conax si modific-o asa:
    T: { 07 00000 030 } Conax

    Bafta si spune-ne ce ai reusit!

    Sarbatori Fericite!

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    in canal,langa aurolaci
    Posts
    664
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se stie instabilitatea focus(conax) - g**x
    pune server de newcs sa citeasca cardul,conecteaza-te cu cs2g**x care va baga cardul in g**x,iar vezi ce boxid iti baga la share.info de pe ip-ul local cu care s-a conectat cs2 si acest boxid (XXYY) il pui intr-o linie G: { 0B000000 XXYY } in cwshare ca sa interogheze pe el primul si o sa mearga fara probleme

    Living an analog lifestyle in a digital world

  9. #9
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asa este, [email protected] e sensibil la configurat, dar nu-l complica cu newc$. La mine a mers un [email protected] mai mult de un an fara probleme, pe toate variantele de gb0x si toate imaginile GP de la 3.10 la 3.40, ar trebui sa reuseasca si el.
    Mai bine zi daca-ti merge [email protected] pe [email protected] ... mie chiar ca-mi face figuri (blocheaza total dreamul).

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    in canal,langa aurolaci
    Posts
    664
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu e chiar asa,chiar ca indirect stiu ca la tine nu mergea tot timpul direct pe g**x si dadea "decode failed" cu toate ca cardul era updatat cu putin timp in urma
    oricum ,nu e vina ta ca gb pierdea sincronizarea cu conaxul,am incercat la altii fel de fel de overclockinguri si solutia pt. cine avea C+ nordic (conax) si vroia sa ramana in retea cu un server stabil si sa nu-si piarda peerurile a fost trecerea la Newcs cu riscul de-a pierde dist1 pt. altii

    Living an analog lifestyle in a digital world

  11. #11
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    chestia cu instabilitatea a fost pana sa umblu la linia T:, dupa aia nu au mai fost probleme

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top