Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    290
    Posts Thanks / Likes

    Default Resetare receptor Dolce

    Am probleme cu receptorul de la Dolce. Pe unul din cele doua canale de sunet mai exact pe canalul drept am semnal f slab. Am rescris softul.Tot la fel.
    Vreu sa-l resetez si nu stiu cum.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    ((( Scandinavian Area )))
    Posts
    278
    Posts Thanks / Likes

    Default resetare

    Salut!
    Incearca cu : -opresti receiver-ul din spate,
    -repornesti rec.,
    -cand apare "Please wait..." tastezi di telecomanda:tastele"back" de 2 ori si numerele "2" "4" "8" "5" si astepti sa-si faca temele.
    -astepti sa reporneasca singur,
    sa nu opresti rec. pana la finalizare!
    repet comanda:back back 2 4 8 5!
    Bafta!
    Respect!

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pauldemon View Post
    Am probleme cu receptorul de la Dolce. Pe unul din cele doua canale de sunet mai exact pe canalul drept am semnal f slab. Am rescris softul.Tot la fel.
    Vreu sa-l resetez si nu stiu cum.
    @pauldemon:
    Sincer,nu prea inteleg! Daca ai semnal slab pe unul din cele 4 fregvente,nu ai cum sa rezolvi problema cu un UpdateSoft la receiver.Pe toate cele patru fregvente,normal trebuie sa-ti fie calitate semnal peste 80(nu mai slab),fara oscilati pe nici o fregventa din cele patru'antena reglata calumea pe satelit.La un vint mai puternic sa nu o poata misca.

  4. #4
    Haiduc Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Latitude: 44.202°, Longitude: 27.322°, Bărăgan City
    Posts
    1,735
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Băiatul are probleme cu sunetul, nu cu semnalul......
    Vezi să nu fie de la tine....dacă unele canale se aud bine, problema e la ei....
    Kworld DVB-S 100 PCI, Golden Media Wizard HD Vote, offset 0.8Fe + 1.15Fe

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bibbicu View Post
    Băiatul are probleme cu sunetul, nu cu semnalul......
    Vezi să nu fie de la tine....dacă unele canale se aud bine, problema e la ei....
    ok @bibbicu ' pai atunci de ce nu zice alb'negru! ,care este program-ul respectiv cu sau fara sunet?(la mine nu sunt probleme).Eu ce sa inteleg.... ''pe canalul drept am semnal f slab'' !

    PS.pauldemon:daca ai posibilitate schimba euroScartul-verifica cu un Cablu Rf.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    290
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problmele sunt pe canalul drept de sunet pe iesirea AV.
    Cred ca are probleme receptorul si nu e de la soft. Nu e de la cablu AV.Pe RF am sunet pe ambele canale.
    Vreau sa folosesc iesirea AV pt. captura video pe PC.

  7. #7
    Haiduc Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Latitude: 44.202°, Longitude: 27.322°, Bărăgan City
    Posts
    1,735
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe RF, din câte mai ştiu eu....ai sunet pe ambele canale pentru că este mono....
    Kworld DVB-S 100 PCI, Golden Media Wizard HD Vote, offset 0.8Fe + 1.15Fe

  8. #8
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problema nu e din soft ci din setari limba, vezi ca ai asa ceva in receptor.

  9. #9
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    "Receptoarele" Coship stiu sa gestioneze mai mult de o limba ?

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    12
    Posts Thanks / Likes

    Default Cauta Mai Fin Oki

    Quote Originally Posted by ********* View Post
    "Receptoarele" Coship stiu sa gestioneze mai mult de o limba ?
    ATENTIE REGLEAZA FIN ANTENA SI IN SPECIAL LNB-UL DAR NORMAL TRE SA FUNCTIONEZE.SI IO AM AVUT O PROBLEMA ASEMANATOARE DUPA CE MI-AU MONTAT SPECIALISTI DE LA ROM TELECOM NU AVEAM CALITATE PE O FREC
    OKI BAFTA

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce treaba are antena cu sunetul intr-un sistem DIGITAL?
    daca e de la semnal, atunci caraie, pacane si alte alea, nu se aude mai incet pe un singur canal.
    si da, receptoarele coship stiu mai mult de o limba. al meu era setat pe magyar initial )

  12. #12
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Default porbleme cu receiver de la Dolce

    Nu mai pot efectua nici o comanda de pe telecomanda pe receiver la dolce am incercat o alta telecomanda dar tot nu merge in schimb telecomanda merge la alt receiver. Daca ma poate ajuta cineva. Multumesc

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    padova, Italia
    Posts
    136
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by silviuswat View Post
    Nu mai pot efectua nici o comanda de pe telecomanda pe receiver la dolce am incercat o alta telecomanda dar tot nu merge in schimb telecomanda merge la alt receiver. Daca ma poate ajuta cineva. Multumesc
    ai incercat o resetare?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top