Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Never mind
    Posts
    449
    Posts Thanks / Likes

    Default receptor DIGI in loop cu altul

    cum ma sfatuiti sa pun in loop un DIGI cu un srt 6155 (ce setari? pe unde?) multumesc anticipat

  2. #2
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    de ce loop? digi=orizontal;strong+ss2=o+v;digi pe 13+19e?esti putin cam neclar.noroc,nirolf

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    5,030
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Numai un LNb QUATRO te ajuta..parerea mea.....multa bafta
    2.3m Paraclipse Hydro C & Ku,1,5m Gibertini, 1.15m Offset +Inverto KA+KU, Tbs6983, Vu solo 2,Tehnomate TM 5403HD M3

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Never mind
    Posts
    449
    Posts Thanks / Likes

    Default

    o antena ... 2 receivere
    cand e unul stins (stand by) celalalt pornit si sa nu se influenteze
    se poate?

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Iasi, Romania
    Posts
    633
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da, se poate, dar din experienta mea personala, numai cand digi e inchis din butonul de la spate. iar asta e tot un sfat primit aici. celalalt poate fi in stand by, digi, nu... iti dispar transpondere intregi, asa cum mi s-a intamplat mie cu dreambox-ul...
    DM800PVR-250GB, offset 1,8 m, LNB Invacom 0,3 dB, pozitioner Diseqc 1.0-1.2 Vbox II
    Gemini2 Project 3.80

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    stadion Steaua
    Posts
    1,471
    Posts Thanks / Likes

    Default

    CU HUMAX
    Cu celelalte receptoare trebuie sa il stingi,sa il pui pe vertical,sa il pui pe spate .Cu Humax(sa moara altii de ciuda) merge cu el oprit,pornit cum vrei tu.

  7. #7
    alexandruc
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Eu am Digi in loop cu un Topfield si opresc/pornesc Digi/Topfield doar din telecomanda. Primul e pus Topfieldul pt ca am si motor. Nu am pierdut niciodata TP-uri pe Topfield, dar mi s-a intimplate de multe ori pe Digi. Am dat factory reset si gata. Nu stiu dac loop-ul este cauza pierderii tp-urilor de pe Digi. Am observat ca se intimpla atunci cind scot cablul care vine de la lnb

  8. #8
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am digi in loop cu dreambox 7000,atunci cind am legatura in loop nu
    pot folosi motorul cu dreambox.noroc,nirolf

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Germany
    Posts
    52
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Gabi si nirolf au dreptate,la care as mai aduga ca pierzi si semnal in loop.Eu am reusit sa exasperez un batrin de 80 ani cu inchisul si deschisul din spate,pina la urma am tras inca un cablu si le-am separat.

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    563
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by [email protected]
    CU HUMAX
    Cu celelalte receptoare trebuie sa il stingi,sa il pui pe vertical,sa il pui pe spate .Cu Humax(sa moara altii de ciuda) merge cu el oprit,pornit cum vrei tu.
    Corect, incercat si de mine si cu Humax merge perfect, fara a fi nevoie sa ,,stingi,, unul din receptoare.
    ROMANIA ... te pup !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Receptor DIGI 500 OTA
    By Bps in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 10th November 2006, 20:10
  2. Se poate schimba o cartela digi de la un receptor la altul?
    By redpiper in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 6
    Last Post: 22nd January 2006, 20:10
  3. Noul receptor de la DIGI
    By rpintea in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 13th October 2005, 21:19
  4. hyundai de la digi cu dreambox500 in loop.
    By nick1968 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 6
    Last Post: 13th October 2005, 01:14

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top