Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21

Thread: pt fanta

  1. #1
    ady74
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default pt fanta

    salut.as avea o intrebare daca ma poti ajuta
    am facut update la 1160 am ultima versiune de soft dar am o problema
    decodorul nu mai citeste cartela este semnul intrebarii;?la informatii cartela
    apropo,imi da eroare nota 24ca alarma cartela introdusa gresit dar nici nu am umblat la ea
    ceva solutii?de ex cum as putea recupera v1.25 cu care mergea super
    de schimbat nu pot pana in aug cand scade ab pt ca sant in italia
    daca as suna la ei sa anuleze cartela si sa o reactiveze din nou ar fi ceva sanse?
    da-mi un sfat in legatura cu ce decodor de la digi sa-mi iau in august,tot la digi care e mai stabil?jur ca nu mai fac niciodata update

    multumesc anticipat

  2. #2
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    exista PM, exista callcenter digi, exista forum. Fanta este administrator forum,si proprietar, dar nu este magicia tot ce ceri tu gasesti pe forum,daca vrei informatii despre un anumit produs deschizi un topic nou si spui care este problema.
    Evita sa deschizi topic-uri cu referinta la o singura persoana.

    Destre eroarea 24 cartela introdusa gresit...scoate cartela, si o introduci din nou in receptor, daca nu curata cartela cu guma de sters nu de mestecat

    Daca ai posibilitatea sa o incerci cu un dreambox... ar trebui sa vezi datele despre cartela, daca nu le vezi se poate ca cartela sa fie stricata, apoi suna la digi vorbeste cu doamna/domnul chiar si cu numar vizibil si spune-le care este problema. Daca nici asa nu se rezolva trebuie dus receptorul sau cartela in tara pentru a putea fii schimbat/a


  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Intoarce cartela cu fata in jos si bag-o asa.
    SHALOM

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    5,030
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by isr2002 View Post
    Intoarce cartela cu fata in jos si bag-o asa.
    Daca nici asa nu merge .. inseamna ca trebuie sa mergi la rcs sa ti-o schibe3 cu alta!
    2.3m Paraclipse Hydro C & Ku,1,5m Gibertini, 1.15m Offset +Inverto KA+KU, Tbs6983, Vu solo 2,Tehnomate TM 5403HD M3

  5. #5
    Haiduc Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Latitude: 44.202°, Longitude: 27.322°, Bărăgan City
    Posts
    1,735
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sau mai încearcă un update de soft, poate s-a scris greşit.
    Kworld DVB-S 100 PCI, Golden Media Wizard HD Vote, offset 0.8Fe + 1.15Fe

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De obicei nu prea ma mai amestec aici la DTH dar aici tre sa intreb: ce legatura are Fanta cu cazul tau?

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Navodari
    Posts
    296
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Lasati baiatul mai incet,e incepator,probabil asa crede el ca se pune o intrebare ,cu adresa. {Mai exista si varianta ca echipamentul sa-l detina de la Fanta (nu prea cred)}.
    Bety

  8. #8
    ady74
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default multumiri

    va multumesc la toti in special la cei care mi-au dat sfaturi bune.am pus o intrebare nu am dat in cap.mai putine multumiri altora care m-au sfatuit mai neprietenosi si anume la guma de mestecat si la cartela cu fata in jos,iar pt cel care mi-a tinut apararea cu topicul ii raspund politicos ca nu e de la fanta decodorul deci ai avut dreptate.costinel vezi ca am mai bune scule decat tine.....
    clarke2100,black edition ,h-hstab 90,45w-62e,hss1160na,sharp32",digitale terestre integrato,etc,etc................
    prima tv free62e
    kiss tv free etc,etc.thanks to all
    vb si engleza,nu

  9. #9
    ady74
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default tot eu

    a....apropo,daca nu ajutati lumea nu va mai bagati ca chilotii-n ***!stiu ei care....pa

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ady74: aia cu cartela pe dos era pe bune nu la misto; odata ce iti scria "nota 24ca alarma cartela introdusa gresit ". Au contraire, vad ca tu esti cam mistocar pentru primul post - culmea cu oameni care vor sa te ajute, inclusiv cu costinitalia care chiar daca a facut si glume te-a sfatuit cit se poate de serios, chiar si cu chestia cu guma.
    Nu ne-ai spus cum s-a rezolvat problema.
    SHALOM

  11. #11
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @adi no coment

    uite cum se ajunge la cearta, pentru o neintelegere. Deh asta este. Omul incearca sa fie cat mai explicativ si el intelege cu totul altceva.
    Daca tu spui ca aceste aparate sunt "scule bune" clarke2100,black edition ,h-hstab 90,45w-62e,hss1160na,sharp32",digitale terestre integrato,etc,etc................
    prima tv free62e
    kiss tv free etc,etc.thanks to all
    vb si engleza,nu

    vezi ca hss1160na este conserva nu scula.Toti avem un televizor in casa,un receptor,un motor, o parabolica, automat daca avem aceste "scule" putem receptiona si primatv sau kisstv.

    chestia cu chilotii in *** nu imi sta bine.Ti-am explicat "papale palale" ce trebuie sa faci si tu ma iei la misto Esti la inceput de drum , si ar trebuii sa-ti masori cuvintele. Nu stii cu cine vorbesti.

    Nu mai am ce sa scriu


  12. #12
    ady74
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default re

    baieti,nu va suparati dar chiar am crezut ca faceti misto,deci te enervezi nu?in fine oricum va multumesc (acuma pe bune)la toti pt sfaturi,in orice caz o sa incerc toate variantele care mi le-ati propus si o sa va tin la curent.in ultimul caz o sa ma bag in conserva de peste sa o desfac cu toate ca n-am exp. iar daca nu o ia o dau de pamant.multam inca o data

  13. #13
    Haiduc Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Latitude: 44.202°, Longitude: 27.322°, Bărăgan City
    Posts
    1,735
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Adiţă tată, din toate explicaţiile pe care le-ai primit ce ai pus în practică? Sau ne-am răcit gura de pomană?
    Kworld DVB-S 100 PCI, Golden Media Wizard HD Vote, offset 0.8Fe + 1.15Fe

  14. #14
    ady74
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default pt bibi

    bibi acum incec si te tin la curent pa

  15. #15
    ady74
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default sky

    merci mult sky
    esti un gentelman
    ca mi-ai luat apararea

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top