Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme HISPASAT

    Salut!

    Locuiesc in Targu Mures, am problema cu receptionarea satelitului HISPASAT (30.0W). Nu reusesc sa ajung spre W decat pana pe satelitul TELSTAR 12 (mergand de pe satelit pe satelit) dupa aceea nu receptionez nimic. Nu exista obstacole in zona (copaci, cladiri). Sunt relativ fara experianta in domeniu. Am un Skystar1 antena de 1,2m si lnb sharp/inverto/digiline (3 bucati, am incercat cu toate). Aveti vreo ideie din ce cauza?

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In mod sigur cauza e proasta montare - reglare a antenei. Ce satelit ai luat la punctul 0? (trebuie Astra 1D/3A) Pilonul de sustinere e perfect vertical, masurat cu polobocul?
    SHALOM

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    183
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cauza este reglajul antenei. Ori antena ta nu este reglata bine ori mecanismul nu-ti permite sa mergi suficient spre vest.

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Punctul 0, rusinos, este satelitul INTELSAT 1002 (pe care emite si DigiTv) mechanismul de sustinere imi permite, obstacole nu am in fata. Posibile probleme pot fi transpondere incorecte/sau care nu se receptioneaza aici.

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am spus mai sus: la montarea initiala a antenei ia ca punct 0 satelitul mentionat. Doar asa poti urmari toti s atelitii. Ai motor sau montura H-H?
    SHALOM

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default

    bun, am inteles... cu punctul 0... acum o intrebare, pe INTELSAT 901 (18W) se poate receptiona ceva? Daca da, ce transponder?

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by vd2002 View Post
    bun, am inteles... cu punctul 0... acum o intrebare, pe INTELSAT 901 (18W) se poate receptiona ceva? Daca da, ce transponder?
    11677 H 28571 (NBA TV Europe codat Videoguard)

  8. #8
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am reusit intr-un final dramatic, mergand satelit cu satelit... multumesc pentru informatii.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top