Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5

Thread: dbox1 sau 2?

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    132
    Posts Thanks / Likes

    Default dbox1 sau 2?

    prin generozitatea lui Luky, am intrat in posesia unui dbox. intrebare: este dbox1 sau 2? are un slot de card si un comun interface, de asemenea am vazut pe placa un integrat c-cube. pot decoda ceva cu el? se poate atasa o placa de retea de pc ( are cineva o schema de la conectorul de retea de la dbox?), deoarece la al meu lipseste? multumesc!

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    35
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce marca este? Vezi ca dedesubtul lui este o eticheta pe care scrie "Model no : '' ,spune ce scrie acolo?

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    132
    Posts Thanks / Likes

    Default dbox

    nu scrie nimic. tunerul e nokia, scurt.

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    35
    Posts Thanks / Likes

    Default

    http://de.wikipedia.org/wiki/D-Box aici poti vedea daca este dbox1 sau dbox2

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default Dbox1= 1 slot

    Quote Originally Posted by maurice View Post
    prin generozitatea lui Luky, am intrat in posesia unui dbox. intrebare: este dbox1 sau 2? are un slot de card si un comun interface, de asemenea am vazut pe placa un integrat c-cube. pot decoda ceva cu el? se poate atasa o placa de retea de pc ( are cineva o schema de la conectorul de retea de la dbox?), deoarece la al meu lipseste? multumesc!
    Cu 1 slot este Dbox1. Poti pune pe el DVB2000. Care este foarte stabil, dar nu decodeaza nimic.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top