Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
 1. #1
  Banned
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Apr 2003
  Posts
  28
  Posts Thanks / Likes

  Default EvoTV a inceput sa "emita"

  Evo TV, un experiment TV pe internet, s-a lansat miercuri si se vrea o alternativa la divertismentul de televiziune. Potrivit reprezentantilor noii televiziuni, este pentru prima oara cand utilizatorii din Romania vor putea deveni realizatorii propriilor lor emisiuni.Unul dintre actionarii Evo TV este Sergiu Mihalcea, fostul prezentator al emisiunii "Serginho" de la Prima TV.

  Sergiu Mihalcea, care este si director general al postului, a declarat ca productia materialelor video va fi realizata integral de catre EvoTV iar vedetele postului au fost alese din randul tinerilor care nu au avut niciodata legaturi cu zona televiziunii.

  Evo TV debuteaza cu un numar limitat de programe pana la lansarea oficiala din 15 aprile.

  Investitia initiala in acest post TV se ridica la aproximativ 200.000 de euro si a constat in crearea platformei software, a interfetei cu utilizatorul, si achizitionarea de servere, respectiv a serviciilor de hosting care permit accesul broadband.  Pe viitor, reprezentantii Evo TV isi doresc extinderea continutului video catre telefoanele mobile si catre furnizorii de servicii IPTV.

  Sergiu Mihalcea, administrator si actionar la Evo TV, are 28 de ani si zece ani de experienta in televiziune ca realizator de emisiuni de divertisment. Mihalcea a lucrat la televiziuni precum Antena1, Realitatea TV si Prima TV.

  Printre actionarii acestui post TV se mai numara si alti trei oameni de afaceri romani, insa reprezentantii postului nu au dezvaluit identitaea acestora.

  Potrivit site-ului Institutului National de Cercetare-Dezvoltare in Informatica, www.rotld.ro, Evo TV este detinut de firma Sera Effect Activ, al carei obiect de activitate sunt serviciile de consultanta. La randul ei, Sera Effect Activ detine agentia de PR "Anghel&Mihalcea Public relations".

 2. #2
  Member Mentor
  Join Date
  Jul 2004
  Location
  husi
  Posts
  555
  Posts Thanks / Likes

  Default

  nu vreau sa fiu rautacios dar dupa parerea mea nu prea vad sa fie o afacere de succes , sper sa ma insel

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top