Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    [email protected]@road
    Posts
    109
    Posts Thanks / Likes

    Default dolce merge cu dbox2?

    Daca merge,cum as putea sa reusesc,cu ce emucam si poate ma ajuta cineva cu setarile pt a citi de pe slotul original eventual sa mi le dea pe pm sa le pot lua cu copy ca sa fiu sigur ca merge,si poate vreodata ma pot si revansa.
    Multumesc mult anticipat!

  2. #2
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai incercat acel HowTo de pe RDI-Dreambox.com ?

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    424
    Posts Thanks / Likes

    Default sky italia pe dream

    dolce merge ku card original , punand serialul la receptor ,stie cineva de sky italia daca merge?

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,781
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge si dolce si Sky Italia
    Eu am avut mult tim pus pe Dream cu Gbox un Sky_Uk ...



    Antes de postear en este foro, lea las normas y preséntese. Y al presentarse respete las normas Nş 1. Gracias

    NORMAS: http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=59064

  5. #5
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Singura problema la dbox2 ca sa-ti realizezi visul este o conditie de baza,sa ai multicam pe dbox2

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Germany
    Posts
    766
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by piciul View Post
    ,sa ai multicam pe dbox2
    Sau un Cardreader. Problema la Cardreader este la Dbox Reboot, daca n-ul scoti din priza, nu incarca Boxa kernel-ul

  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default Multicam

    Ce multicam trebuie folosit pentru Dolce cu Dbox2. Si de unde as putea sa procur unul?

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default Multicam

    Pe ebay cu 19 euro. Il poti monta singur cu putina pricepere.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top